נקבע מועד המשחק מול מכבי פ"ת - שני 16/4
נקבע מועד המשחק מול מכבי פ"ת - שני 16/4
כצפוי זה הופך להיות המשחק המרכזי.
יש פה יתרון, זה יהיה משודר בערוץ 1 וכל שופט יחשוב פעמיים לפני שהוא עושה טעויות מחשידות.
מכירה מוקדמת תחל מחר - 40 ש"ח לבוגר ו10 לילד.
יש למועדון, לאוהדים ולתקשורת המקומית לעשות כמעט שבועיים לעשות הכל כדי להבהיר את חשיבות המשחק הזה. 10,000 צופים זה היעד, הכרחי וריאלי!
יש פה יתרון, זה יהיה משודר בערוץ 1 וכל שופט יחשוב פעמיים לפני שהוא עושה טעויות מחשידות.
מכירה מוקדמת תחל מחר - 40 ש"ח לבוגר ו10 לילד.
יש למועדון, לאוהדים ולתקשורת המקומית לעשות כמעט שבועיים לעשות הכל כדי להבהיר את חשיבות המשחק הזה. 10,000 צופים זה היעד, הכרחי וריאלי!
Re: נקבע מועד המשחק מול מכבי פ"ת - שני 16/4
אחלה יום ושעה....
כצפוי משחק מרכזי בגלל העניין.....אבל...
גם יריבתנו מקבלת שבוע ימים הכנה בין משחק הגביע שיש לה(4\9) ועד המשחק המאוד קריטי...
לוזון ליג או לא לוזון ליג?
כצפוי משחק מרכזי בגלל העניין.....אבל...
גם יריבתנו מקבלת שבוע ימים הכנה בין משחק הגביע שיש לה(4\9) ועד המשחק המאוד קריטי...
לוזון ליג או לא לוזון ליג?
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
לדעתי אם אלונה הייתה רוצה להביא את כל באר שבע לוסרמיל לעשות 10 שח כרטיס אחיד ולמופץ את וסרמיל. חבל
בק"ש עשו את זה כל העונה והם גם אלופים.
מקווה שיבואו לפחות 10,000 למרות השידור.
עוד משהו - אם מישהו חשב אחרת אז כמובן המשחק ביום שני כי מכבי פ"ת יש לה גביע באמצע השבוע.. עוד מעשה נבזה של הלוזונים.
עוד משהו - אם מישהו חשב אחרת אז כמובן המשחק ביום שני כי מכבי פ"ת יש לה גביע באמצע השבוע.. עוד מעשה נבזה של הלוזונים.
אני הכי חושבת שהלוזונים האלה מושחתים והכל, ממש חושבת ככה. אבל חבר'ה, זה היה כ"כ צפוי שאם ק. שמונה תיקח אליפות אנחנו ניהיה שידור מרכזי. משחק הכי מותח, הכי מסקרן והכי מעניין בליגה.gate5 כתב:לדעתי אם אלונה הייתה רוצה להביא את כל באר שבע לוסרמיל לעשות 10 שח כרטיס אחיד ולמופץ את וסרמיל. חבל
לא צריך כל הזמן לחפש איפה להתבכיין, יש על מספיק דברים אחרים (מוצדקים) לעשות את זה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הילה, ברגע שמרגישים שחיתות ומעשים לא כשרים כמו במקרה ההתאחדות - מכבי פתח תקווה אז כל החלטה (גם כזאת שביום רגיל אולי לא הייתה זוכה לביקורת) מרגישה לא כשרה. ואפשר להבין למה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קיבינימט, הלב שלי כבר לא עומד בלחץ הזה.
מגייסים את כל התותחים הכבדים:
״בכדי לעורר את תושבי העיר, במועדון נעזרו בכוכבי עבר ובסלבס אוהדי הקבוצה, כגון צביקה הדר, סילבן שלום, רינה מצליח, דני קושמרו, יוסי בניון ומאור מליקסון, שממחר יופיעו על שלטי חוצות בעיר תחת הסלוגנים: ''באים עם אש בעיניים'', ו-''רק איתכם ננצח''.
״בכדי לעורר את תושבי העיר, במועדון נעזרו בכוכבי עבר ובסלבס אוהדי הקבוצה, כגון צביקה הדר, סילבן שלום, רינה מצליח, דני קושמרו, יוסי בניון ומאור מליקסון, שממחר יופיעו על שלטי חוצות בעיר תחת הסלוגנים: ''באים עם אש בעיניים'', ו-''רק איתכם ננצח''.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
בס"ד
פיטורים מידיים לאידיוט שקובע טיול שנתי לימים ראשון-שלישי ולא לשלישי-חמישי כמו בכל ביה"ס נורמלי.
פשוט לא מאמין שאת המשחק הזה אני יראה בטלוויזיה
מקווה לראות את וסרמיל הופך להר געש באדום, הקהל עד עכשיו איכזב בכמות שלו וזאת ההזדמנות שלנו להוכיח עד כמה הכוח שלנו כקהל גדול.
אם הייתה אפשרות להקים נקודות מכירה במקומות מרכזיים בעיר כמו הביג והוואן זה היה משרת אותנו הן מבחינת מכירת כרטיסים והן מבחינת שיווק.
היוזמה לשלטי החוצות והורדת המחירים מבורכת.
כמעט כל חובבי הספורט בישראל יהיו ביחד איתנו ובתוספת כמות של אלפי צופים זה בדר"כ מתכון מנצח למפח נפש, הפעם זה חייב להשתנות!
פיטורים מידיים לאידיוט שקובע טיול שנתי לימים ראשון-שלישי ולא לשלישי-חמישי כמו בכל ביה"ס נורמלי.
פשוט לא מאמין שאת המשחק הזה אני יראה בטלוויזיה

מקווה לראות את וסרמיל הופך להר געש באדום, הקהל עד עכשיו איכזב בכמות שלו וזאת ההזדמנות שלנו להוכיח עד כמה הכוח שלנו כקהל גדול.
אם הייתה אפשרות להקים נקודות מכירה במקומות מרכזיים בעיר כמו הביג והוואן זה היה משרת אותנו הן מבחינת מכירת כרטיסים והן מבחינת שיווק.
היוזמה לשלטי החוצות והורדת המחירים מבורכת.
כמעט כל חובבי הספורט בישראל יהיו ביחד איתנו ובתוספת כמות של אלפי צופים זה בדר"כ מתכון מנצח למפח נפש, הפעם זה חייב להשתנות!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני כבר מתבאס. כל פעם שעברנו את ה 8376 צופים למשחק אז השחקנים עשו במכנסיים ובדרך כלל סיימנו בלי נקודות או בתיקו 3 דקה תשעים ושלוש
- red ultras
משום מה אני עדיין מרגיש את הכאב לב שעשה לנו מוריס אוזן. החבורת שחקנים הזו לא בנויה ללחץ של משחק מול 10,000 צופים, אני כבר רואה את הדממה בוסרמיל אחרי הדקה ה - 25. שלא לדבר על מה שיקרה אם ניכנס לפיגור מוקדם כמו ברוב המשחקים העונה הזו. כך שההייפ הזה שמנסים לייצר סביב המשחק הזה הוא יפה אבל מישהו עצר לבדוק האם זה באמת יהיה תוספת כח או שזה דווקא יבוא לרעתנו.
לא צריך להתבכיין על מחירי הכרטיסים. אם במשחק כזה חשוב וגורלי לקבוצה שלנו לא נצליח להביא כמות יפה של אוהדים ובמחיר נוח מאוד (10-40)... אז זה בושה בשבילנו.
ביום שני עוד קצת פחות משבועיים תגיע לאצטדיון וסרמיל קבוצת מכבי פתח-תקווה, היריבה העיקרית על הזכות להישאר עונה נוספת בליגת העל.
קצת לפני תחילת הפליאוף התחתון, התבטאו גורמים בקבוצה בנוגע ליתרון הגדול ביותר של הפועל באר-שבע על שאר קבוצות התחתית – היתרון ביציעים.
לאורך העשור וחצי האחרונים, ידע הקהל של הפועל באר-שבע רגעים גדולים ליד רגעים קשים – "משחק העלייה" מול עירוני רמה"ש, לעומת 20 אוהדים שנסעו בגשם שוטף לקריית שמונה. 25,000 באר-שבעים בגמר הגביע, ליד 3000 איש ב"משחק הירידה", כשנשאר עוד סיכוי תאורטי להישרדות.
בין "באתם במונית" במשחקי חוץ לבין אוטובוס קומותיים במקרה הטוב במשחקי הבית, עלינו להדגיש את היתרון המשמעותי של קהל האדומים מול החבר'ה ממלאבס. כוחו של הקהל הבארשבעי נדיר, והשיג לא פעם ולא פעמיים נקודות יקרות לזכות הקבוצה במהלך העונה.
פעמים רבות שכל אחד מאיתנו שומע איזה דוד מבוגר או סבא שואל את שאלת השאלות של העיר: "מה עשו הפועל?". תמונה מוכרת היא אוהדי הקבוצה הותיקים בעיר העתיקה שמבכים על כוס קפה ומשטח שש-בש על מר גורלם.
כשההכנות למשחק מול מכבי פ"ת בעיצומן, שחקני המפתח הם אנחנו – אני, אתה, את. כן, כן, גם אתה! אני מבקש להעמיד את יעדנו כקהל למספר שיראה מופרך, אבל הגשמתו תהיה זריקת עידוד משמעותית לשחקנים על הדשא – 12,000. מה זה מבקש מאיתנו? להביא את החברה, לגרור את אבא, לקבוע לחברים מהכיתה – בשבת הבאה לא נוסעים לטייל, משחק העונה בפתח!
"לאן שתלכי אחרייך אלך, עד המוות" – זה לא סתם עוד משפט, בשבילנו זו דרך חיים!
https://www.facebook.com/events/144433719016573" onclick="window.open(this.href);return false;
[BBvideo 425,350]https://vimeo.com/39554206[/BBvideo]

יום שני - 16/4 - 20:50 - אצטדיון וסרמיל!! 12,000 אוהדים מגיעים באדום!!!
קצת לפני תחילת הפליאוף התחתון, התבטאו גורמים בקבוצה בנוגע ליתרון הגדול ביותר של הפועל באר-שבע על שאר קבוצות התחתית – היתרון ביציעים.
לאורך העשור וחצי האחרונים, ידע הקהל של הפועל באר-שבע רגעים גדולים ליד רגעים קשים – "משחק העלייה" מול עירוני רמה"ש, לעומת 20 אוהדים שנסעו בגשם שוטף לקריית שמונה. 25,000 באר-שבעים בגמר הגביע, ליד 3000 איש ב"משחק הירידה", כשנשאר עוד סיכוי תאורטי להישרדות.
בין "באתם במונית" במשחקי חוץ לבין אוטובוס קומותיים במקרה הטוב במשחקי הבית, עלינו להדגיש את היתרון המשמעותי של קהל האדומים מול החבר'ה ממלאבס. כוחו של הקהל הבארשבעי נדיר, והשיג לא פעם ולא פעמיים נקודות יקרות לזכות הקבוצה במהלך העונה.
פעמים רבות שכל אחד מאיתנו שומע איזה דוד מבוגר או סבא שואל את שאלת השאלות של העיר: "מה עשו הפועל?". תמונה מוכרת היא אוהדי הקבוצה הותיקים בעיר העתיקה שמבכים על כוס קפה ומשטח שש-בש על מר גורלם.
כשההכנות למשחק מול מכבי פ"ת בעיצומן, שחקני המפתח הם אנחנו – אני, אתה, את. כן, כן, גם אתה! אני מבקש להעמיד את יעדנו כקהל למספר שיראה מופרך, אבל הגשמתו תהיה זריקת עידוד משמעותית לשחקנים על הדשא – 12,000. מה זה מבקש מאיתנו? להביא את החברה, לגרור את אבא, לקבוע לחברים מהכיתה – בשבת הבאה לא נוסעים לטייל, משחק העונה בפתח!
"לאן שתלכי אחרייך אלך, עד המוות" – זה לא סתם עוד משפט, בשבילנו זו דרך חיים!
https://www.facebook.com/events/144433719016573" onclick="window.open(this.href);return false;
[BBvideo 425,350]https://vimeo.com/39554206[/BBvideo]

יום שני - 16/4 - 20:50 - אצטדיון וסרמיל!! 12,000 אוהדים מגיעים באדום!!!

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חביב הזה יודע לרגשששששששששששששששששששששש
צמרמורת לאורך כל הסרטון.
12000!!! (ותחפרו על זה בפייסבוק...!!)
צמרמורת לאורך כל הסרטון.
12000!!! (ותחפרו על זה בפייסבוק...!!)
בס"ד
ראיון קצר עם אלונה שבה היא מדברת על חשיבות האוהדים
https://daromtv.co.il/video.asp?id=326" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיון קצר עם אלונה שבה היא מדברת על חשיבות האוהדים
https://daromtv.co.il/video.asp?id=326" onclick="window.open(this.href);return false;
אלון יפת שופט.
הבחירה הכי טובה שיכולה להיות כרגע.
הבחירה הכי טובה שיכולה להיות כרגע.