תובע ההתאחדות: צריך להעניש את שתי הקבוצות בהפחתת נק'
זו הכותרת נכון לשעה זו באתר ספורט 5.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 18918.html" onclick="window.open(this.href);return false;
נחכה ונראה מה יהיה גזר הדין בשעה/ות הקרובות.
בית הדין כרגע עוסק בתקרית המשחק של מכבי לוזון פ"ת ו-ה.חיפה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: בית הדין כרגע עוסק בתקרית המשחק של מכבי לוזון פ"ת ו-ה.חיפה
כבר 4 שעות של דיון. ממש הייתי רוצה להיות בפנים, צחוקים...
בס"ד
מה הסיכוי שכבר היום נראה את פסק הדין?
עמוס ואיציק לוזון מתנהגים שוב כערסים מצויים, בושה שאנשים כאלה שולטים לנו בכדורגל.
מה הסיכוי שכבר היום נראה את פסק הדין?
עמוס ואיציק לוזון מתנהגים שוב כערסים מצויים, בושה שאנשים כאלה שולטים לנו בכדורגל.
אין סיכוי שיהי פסק דין היום.
מינימום מחר.
דעתי האישית - הפחתת נקודות מהעונה הבאה ל-2 הקבוצות והרחקה של השחקנים המעורבים עד תום העונה.
מינימום מחר.
דעתי האישית - הפחתת נקודות מהעונה הבאה ל-2 הקבוצות והרחקה של השחקנים המעורבים עד תום העונה.
גם דעתי האישית היא שעקב המצב הרגיש בטבלה תהייה הפחתת נקודות ל-2 הקבוצות לעונה הבאה. קנס כספי, רדיוסים והשעיית שחקנים.
עונש שגם ניתן להגיד שלוזון השפיע עליו שיכנס לתוקף לשנה הבאה. למה השנה? כי פ"ת בסכנת ירידה ממשית?
ואני שואל - באם המקרה היה באמצע העונה? תחילת עונה? או אפילו בסוף העונה, אבל כש-פ"ת לא בסכנת ירידה. מה אז? השנה היו יורדות הנק' לקבוצה/ות?
קבוצה צריכה להיות מודעת לעצמה. טעית = נענשת. זה שהמצב של קבוצה זו או אחרת על הפנים בטבלה לא אמור לעניין ועם כל הצער שבדבר יש להוריד נקודות ולא להתייחס למצב הרגיש בטבלה! זה עונש חינוכי! זה.
עונש שגם ניתן להגיד שלוזון השפיע עליו שיכנס לתוקף לשנה הבאה. למה השנה? כי פ"ת בסכנת ירידה ממשית?
ואני שואל - באם המקרה היה באמצע העונה? תחילת עונה? או אפילו בסוף העונה, אבל כש-פ"ת לא בסכנת ירידה. מה אז? השנה היו יורדות הנק' לקבוצה/ות?
קבוצה צריכה להיות מודעת לעצמה. טעית = נענשת. זה שהמצב של קבוצה זו או אחרת על הפנים בטבלה לא אמור לעניין ועם כל הצער שבדבר יש להוריד נקודות ולא להתייחס למצב הרגיש בטבלה! זה עונש חינוכי! זה.