אחרי החגיגות נעבור לחלק הפחות נעים מאתמול בערב.
כבר יותר משבועיים יודעים שיגיעו 10,000 צופים, ועדיין שעתיים לפני המשחק אין אפילו סדרנים בכניסות. מחכים שיתקבצו כמעט אלף איש בכניסה לשער 5 ורק אז מתחילים לפתוח את השערים, ולהכניס אוהדים ב- 3 (!!) כניסות צרות.
לא ברור לי למה כבר יותר משנתיים במועדון שלנו לא לומדים מטעויות, ובכל משחק עם כמות גדולה מהרגיל אנחנו צריכים לחוות את זה. אחר כך שלא יתפלאו למה אוהדים לא באים..
הפינה הפסימית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הפינה הפסימית
שעתיים לפני לא היו סדרנים, אתה בטוח?..
נכנסתי בשער 7 שעה וחצי לפני, ושער 5 כבר היה מלא כמעט באלף איש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
התחילו להכניס אנשים לשער 5 רק בסביבות 19:00 בערך, הסדרנים הגיעו כמה דקות לפני (למרות שהיו פרסומים שהשערים ייפתחו ב- 18:00). עד אז כבר היינו מאות אנשים שהצטופפו ב- 3 כניסות מסכנות.אורי אדום בנשמה כתב:שעתיים לפני לא היו סדרנים, אתה בטוח?..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יכול להיות, זה ממש לא האישיו.. מה שמשנה זה שלא פתחו את השערים גם כשכבר היו קרוב לאלף איש מחוץ ליציע, וגם כשפתחו הכניסו את כולם ב- 3 כניסות צרות ומסכנות, במקום להיערך בצורה נכונה ולארגן יותר כניסות.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הבעיה היא שפירסמו שהשערים נפתחים ב 6 ואם היו באמת נפתחים ב 6 אז הכניסה הייתה זורמת בכיף. במקום זה התעכבו עד 7 וכל ה 800 אנשים שחיכו בחוץ כבר יכלו לשבת בפנים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
להפתעתי, ב8 ורבע נכנסתי בלי טיפת לחץ...
חלק מהסדרנים הגיעו לאצטדיון כבר מ 16:00. ווכולם כבר היו באמצע תדריכים קצת לפני השעה 18:00. פתיחת היציע נדחתה לשעה 18:45... לפי מה שאני ראיתי מבפנים העיקוב היה בגלל בדיקות נוספות של החבלנים והכלבים. ועוד תדריכים של היס"מניקים.
פתחו את השערים והכניסה הייתה סביר.. הרבה יותר טובה ממה שאירע אז מול רמה"ש, נציג המועדון עבר בין הכניסה ליציעים (בעיקר 5 ו-2 שהלחץ בהם היה גדול יותר.
אגב, נכנסו בשערים הרבה מעבר לכמות ה"מותרת" לכל שער.
אי אפשר סתם ככה "לייצר עוד כניסות". (אגב, יש 3 מובילים לגברים ועוד אחד לנשים, כמו תמיד)
פתחו את השערים והכניסה הייתה סביר.. הרבה יותר טובה ממה שאירע אז מול רמה"ש, נציג המועדון עבר בין הכניסה ליציעים (בעיקר 5 ו-2 שהלחץ בהם היה גדול יותר.
אגב, נכנסו בשערים הרבה מעבר לכמות ה"מותרת" לכל שער.
אי אפשר סתם ככה "לייצר עוד כניסות". (אגב, יש 3 מובילים לגברים ועוד אחד לנשים, כמו תמיד)

היה אפשר לעשות את זה הרבה יותר טוב, אבל בניגוד למשחק נגד רמה"ש הפעם זה היה בבחינת "לא נעים - לא נורא".
הפועל אני כבר משתגע