גיא לוי ואלונה דיברו עם השחקנים והרגיעו אותם מהניצחון.
כמובן צריך להוריד את השחקנים לקרקע..כי אם לא ננצח בראשל"צ וחלילה מכבי פ"ת ינצחו - המצב יחזור להיות דומה. חייב לנצח.
אין לי ספק שיגיעו הרבה אוהדים. מקווה שנגיע ל 4,000. חשובה הדחיפה של הקהל!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 37&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אלונה : 4,000 אוהדים יעשו את הדרך לראשל"צ.
- dardasmiley
Re: אלונה : 4,000 אוהדים יעשו את הדרך לראשל"צ.
קשקשנית!
4000 איש? אז אולי תאפשרי להוציא יותר מאוטובוס אחד כהסעה או שתעשי איזה צעד שיווקי בשלטי חוצות, ברדיו או בכל מדיה אחרת.
לדבר הם יודעים טוב מאוד.
ראינו מה כוחו של הקהל הב"שי אז למה לא לקחת על זה חסות כמועדון?
4000 איש? אז אולי תאפשרי להוציא יותר מאוטובוס אחד כהסעה או שתעשי איזה צעד שיווקי בשלטי חוצות, ברדיו או בכל מדיה אחרת.
לדבר הם יודעים טוב מאוד.
ראינו מה כוחו של הקהל הב"שי אז למה לא לקחת על זה חסות כמועדון?
אין אף מועדון בארץ שתומך בהסעות כמו הפועל באר שבע אז למה תמיד לחפש את הרע גם כשאינך בקיא בעובדות ? כשיש ביקורת אז צריך להעביר אבל לא מדברים בלי לדעת עובדות.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לפרטים - אצל עמוס ואיציק לוזון.אביב כתב:אין אף מועדון בארץ שתומך בהסעות כמו הפועל באר שבע אז למה תמיד לחפש את הרע גם כשאינך בקיא בעובדות ? כשיש ביקורת אז צריך להעביר אבל לא מדברים בלי לדעת עובדות.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
אביב דווקא בתור מי שלא רואה את מה שקורה במועדון ולא יודע מה יש מאחורי הקלעים הביקורת שלי היא הכי לגיטימית כי אני מדבר על עובדטת נטו בלי רעשים והשפעות.
עובדה 1: עד אתמול דיברו על אוטובוס אחד היום מדברים על שניים, יען כי 110 איש ברור שזה מעט מדי ולא מספיק.
עובדה 2: לא ראית אף פעם את המועדון מנסה ומצליח להזיז משחק בחצי שעה שעה למען שומרי השבת (ואני ממש לא שומר שבת) לעומת ביתר שהאוהדים שלהם רק צייצו לפני בערך חודש וקורנפיין התייצב בהתאחדות ען דרישה לדחייה וגם קיבל
עובדה 3: אין שיווק אגרסיבי למשחקעם לא כזה שהיינו רוצים ולא כזה שהיה לפני כמה שנים....
שלא לדבר על מחירי כרטיסים והטבות למנויים
עובדה 1: עד אתמול דיברו על אוטובוס אחד היום מדברים על שניים, יען כי 110 איש ברור שזה מעט מדי ולא מספיק.
עובדה 2: לא ראית אף פעם את המועדון מנסה ומצליח להזיז משחק בחצי שעה שעה למען שומרי השבת (ואני ממש לא שומר שבת) לעומת ביתר שהאוהדים שלהם רק צייצו לפני בערך חודש וקורנפיין התייצב בהתאחדות ען דרישה לדחייה וגם קיבל
עובדה 3: אין שיווק אגרסיבי למשחקעם לא כזה שהיינו רוצים ולא כזה שהיה לפני כמה שנים....
למעט זה שכן הזיזו פעם או פעמיים משחק לשעה יותר מאוחרת, בשאר הנושאים אתה צודק, או לפחות ככה זה ניראה למי שלא מעורה בנעשה מאחורי הקלעים.dardasmiley כתב:אביב דווקא בתור מי שלא רואה את מה שקורה במועדון ולא יודע מה יש מאחורי הקלעים הביקורת שלי היא הכי לגיטימית כי אני מדבר על עובדטת נטו בלי רעשים והשפעות.
אולי אביב יספר לנו דברים שאנחנו לא יודעים?
הפועל אני כבר משתגע
כמי שמתעסק כבר כמה שנים בארגון ההסעות, אני מחזק את מה שאמר אביב. אין מועדון בארץ שתומך בנושא ההסעות כמו מועדון הפועל באר שבע, בעיקר השנה.
לגבי העובדות שציינת,
1 - דיבור על אוטובוס אחד או שני אוטובוסים לא בא מצד המועדון. תלוי קודם כל בכם, אלו שבאים בהסעות. כשאין ביקוש לא נזמין יותר מאחד, אם תקנו במכירה המוקדמת נדע מראש להזמין יותר.
במשחק הקרוב, דובר מההתחלה על 2 אוטובוסים אך טרם אושרו ולכן פורסם רק על אוטובוס אחד שבמידה והדבר לא יאושר נוכל להוציא לפחות אחד.
2- זה שלא ראית לא אומר שזה לא קורה. היו מספר התערבויות לשינוי מועד שעת המשחק, דבר שצלח מספר פעמים. אמנם מועט אך צלח. הפעם אתה שוכח שמדובר במחזורי סיום ולכן הם משוחקים בשעה אחידה.
3- רק פה אני מסכים איתך. אין שיווק מבחינת המועדון למשחקים. במשחק האחרון אלמלא השיווק של האוהדים עצמם לא היו 12,000 אוהדים כפי שהגדרנו לעצמנו בהתחלה.
מחירי כרטיסים מתחילים להפנים רק בתקופה האחרונה.. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.. הטבות למינויים זה דבר שעדיין לא למדו אצלנו, נקווה אולי למשהו בתחילת העונה הבאה.
לגבי ההסעות כאמור, היום (חמישי) בצאת אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה תתקיים מכירת כרטיסים בשעה 20:00 בוסרמיל למשך חצי שעה.גם מחר תערך מכירה, תתעדכנו באתרים ובפייסבוק של האוהדים.
ההסעות יצאו בשבת בשעה 14:15 מוסרמיל.
מחיר הסעה במכירה מוקדמת - 20 ש"ח, ביום המשחק 30 ש"ח.
לגבי העובדות שציינת,
1 - דיבור על אוטובוס אחד או שני אוטובוסים לא בא מצד המועדון. תלוי קודם כל בכם, אלו שבאים בהסעות. כשאין ביקוש לא נזמין יותר מאחד, אם תקנו במכירה המוקדמת נדע מראש להזמין יותר.
במשחק הקרוב, דובר מההתחלה על 2 אוטובוסים אך טרם אושרו ולכן פורסם רק על אוטובוס אחד שבמידה והדבר לא יאושר נוכל להוציא לפחות אחד.
2- זה שלא ראית לא אומר שזה לא קורה. היו מספר התערבויות לשינוי מועד שעת המשחק, דבר שצלח מספר פעמים. אמנם מועט אך צלח. הפעם אתה שוכח שמדובר במחזורי סיום ולכן הם משוחקים בשעה אחידה.
3- רק פה אני מסכים איתך. אין שיווק מבחינת המועדון למשחקים. במשחק האחרון אלמלא השיווק של האוהדים עצמם לא היו 12,000 אוהדים כפי שהגדרנו לעצמנו בהתחלה.
מחירי כרטיסים מתחילים להפנים רק בתקופה האחרונה.. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.. הטבות למינויים זה דבר שעדיין לא למדו אצלנו, נקווה אולי למשהו בתחילת העונה הבאה.
לגבי ההסעות כאמור, היום (חמישי) בצאת אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה תתקיים מכירת כרטיסים בשעה 20:00 בוסרמיל למשך חצי שעה.גם מחר תערך מכירה, תתעדכנו באתרים ובפייסבוק של האוהדים.
ההסעות יצאו בשבת בשעה 14:15 מוסרמיל.
מחיר הסעה במכירה מוקדמת - 20 ש"ח, ביום המשחק 30 ש"ח.

דרדס יקר
לא אמרתי שהביקורת שלך לא לגיטימית אלא שראוי לפני שאתה יורה תבדוק את דבריך.אין לי מה להרחיב מעבר למה שעמית כתב- ניסח זאת יפה ובפירוט.
עצה שלי אליך לחיים ולא רק לאתר הקרייזי רד (מבלי חלילה להתנשא) - לפני שמעבירים ביקורת תבדוק כמה היא מוצדקת ונכונה.חיים ומוות ביד הלשון.
לא אמרתי שהביקורת שלך לא לגיטימית אלא שראוי לפני שאתה יורה תבדוק את דבריך.אין לי מה להרחיב מעבר למה שעמית כתב- ניסח זאת יפה ובפירוט.
עצה שלי אליך לחיים ולא רק לאתר הקרייזי רד (מבלי חלילה להתנשא) - לפני שמעבירים ביקורת תבדוק כמה היא מוצדקת ונכונה.חיים ומוות ביד הלשון.
[align=center]
GIFSoup[/align]

קניתי כרטיס היום בלונה טורס. מבוגר 65. חייל\אישה\ילד 35.
לכל מי שרוצה כרטיס ב 35 ש"ח כדאי להזדרז כדי שלא יצטרך לשלם באצטדיון ביום שבת מחיר מבוגר.
לכל מי שרוצה כרטיס ב 35 ש"ח כדאי להזדרז כדי שלא יצטרך לשלם באצטדיון ביום שבת מחיר מבוגר.
- dardasmiley
מלבד הפורום הזה (והשני) אין לי איך "לבדוק" את הטענות שלי לפני שהן מועלות. אין תרבות של שקיפות בכדורגל שלנו ולכן אין לי איך לברר דברים כאלו, אני אומר מה שאני רואה ואת איך שאני מבין את הדברים אך ורק מהתקשורת הגלויה. שברור לי שהיא גם נגועה באינטרסים כאלו ואחרים. תודה על המידע והתגובות.
טיפ להבא נסו לשתף אותנו גם בתהליכים ובדברים "המשעממים" שקורים מאחורי הקלעים ואולי לא יווצרו מחשבות כאלה..
טיפ להבא נסו לשתף אותנו גם בתהליכים ובדברים "המשעממים" שקורים מאחורי הקלעים ואולי לא יווצרו מחשבות כאלה..