אולי זה הסופשבוע הארוך, אולי חגיגות העצמאות וכמויות העל האש שבבטן,אולי זאת דחיית המחזור ואיבוד המומנטום, אולי הפחתת הנ״ק לפ״ת והגדלת הפער לשש נקודות...
דבר אחד בטוח יש תחושה באויר של סוף עונה,תחושה שנשארנו ונגמר המאבק המתיש ואני מקווה שזה רק בגזרת האוהדים ולא יושב בראש השחקנים...
הנה תסריט(קצת פסימי אבל מציאותי) שאולי יעיר את כולנו:
מחר אנחנו מפסידים(חלילה) לראש״לצ ,שאמנם לא קבוצה חזקה וכמעט איבדה סיכוי לשרוד ועדיין לנצח 3 פעמים את אותה קבוצה זה לא עניין של מה בכך..
מכבי פ״ת מנצחת בדרבי והופ... הפער שוב רק שלוש...
פתאום המשקולות והלחץ חוזרים לשחקנים , כמובן שמול עכו וסרמיל הגועש עלול להלחיץ,ועכו שמצידה כבר נשארה בליגה תשחק משוחרר..
לנו ולפ״ת ישארו קבוצות שעל הנייר כבר נשארו בליגה אבל לנו יש קהל רב(שלפ״ת אין) ונכון שזה אמור להיות ההיתרון אבל עלול ברגע של לחץ להפוך לחסרון...
חברים, בקיצור, כלום לא נגמר.. בחלק מהאתרים מדברים על 1500 שיגיעו מחר ובחלק בין 2300-3000 כולי תקווה להיות מופתע מחר ושאכן הקהל לא ייאכזב ויחד נדחוף את הקבוצה במשחק סופר חשוב!
זהירות... שאננות!
זהירות... שאננות!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
Re: זהירות... שאננות!
מסכים לגמרי.
יש תחושה שהמשחק הזה נשכח ושהכל גמור, וזה ממש לא המצב.
רק מקווה שזה לא יחלחל לשחקנים.
יש תחושה שהמשחק הזה נשכח ושהכל גמור, וזה ממש לא המצב.
רק מקווה שזה לא יחלחל לשחקנים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קיוותי להיכנס לאתר לראות משהו אופטימי לקראת מחר... אבל נכנסתי ללחץ עוד יותר...
ראינו אתמול איך הפועל ר"ג ובני לוד שכולם קברו אותם הפכו את הקערה. לא להיות שאננים!
מחצית.
עד כה החששות די מתאמצות. אם יש מגיע בכדורגל, מגיע לנו להפסיד, לפחות לפי המחצית הזו. אכזבה גדולה גיא לוי. ענקית. למה אנחנו עולים כאילו מדובר באיזו קבוצת צמרת.
מקווה שיעלו למחצית השניה אחרת
עד כה החששות די מתאמצות. אם יש מגיע בכדורגל, מגיע לנו להפסיד, לפחות לפי המחצית הזו. אכזבה גדולה גיא לוי. ענקית. למה אנחנו עולים כאילו מדובר באיזו קבוצת צמרת.
מקווה שיעלו למחצית השניה אחרת
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
והפוסט הזה מקבל תוקף כפול ומכופל אחרי הניצחון היום.
שאף אחד לא יטעה, גם הישארות "מעשית" שיכולה ליפול רק בגלל הפרש שערים יכולה בקלות לא להספיק לנו... אסור להוריד את הרגל מהגז עד שזה רשמי. היום במחצית הראשונה האדישות של השחקנים הייתה מאוד מדאיגה.
שאף אחד לא יטעה, גם הישארות "מעשית" שיכולה ליפול רק בגלל הפרש שערים יכולה בקלות לא להספיק לנו... אסור להוריד את הרגל מהגז עד שזה רשמי. היום במחצית הראשונה האדישות של השחקנים הייתה מאוד מדאיגה.
אני דווקא חושב שצריכים להחזיר את השחקנים דחוף לקרקע.
נראינו רע מאוד היום.
נראינו רע מאוד היום.