לראשי המועדון !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

לראשי המועדון !

שליחה על ידי sumsum »

לאחר עונה 'מוצלחת' כל כך, מספר רשמים ולקחים שחייבים להלמד
כמו שכל יהודי שלא אמר בפסח 'פסח מצה ומרור' לא יצא מידי חובה כל הלקחים הבאים אם לא ילמדו/נלמדו/הופקו
הרי שמבחינתי הכשלון הבא הוא רק שאלה של זמן:
1. לא ניתן להסתמך על זרים מפוקפקים/חופשיים/כאלה שגמרו קריירה רק שכחו להודיע/זרים שאיש לא רוצה
2. מגן ימני, עד מתי הבדיחה הזו תשומע באזנינו?לא הגיע הזמן לפתור את הבעיה הזו? ובינינו...הוא לא הראשון שצריך לשבת איתו למשא ומתן...זה מריח לא מקצועי
3. מערכת סקאוטינג- חובה, עד מתי תתרחש הסיטואציה שמאמן מביא את מי שהוא רוצה ולמועדון עצמו אין say בנושא?
עד מתי מאמנים ייחשדו ב'קומבינות' עם סוכנים והמועדון יפתור את עצמו בטענות כמו 'המאמן הוא הסמכות המקצועית הבלעדית והוא האחראי והמחליט'? בשביל מה אסי רחמים שם? לא זכור לי שהוא עו"ד שמנהל משא ומתן מצטיין אז חובה לנצל את ידיעותיו ונסיונו ולתת לו משקל בעניין הזרים/שחקני חיזוק ולא שיטמון את ראשו בחול ויתחבא מאחורי התואר 'מנכ"ל'

ובעיקר...תזכרו...מי שנכשל כאן? הביתה! מי שנכשל במקום אחר? שלא תעזו להביא הנה! מספיק עם הבינוניות!!!
מבחינת הקהל של ב"ש מספיק 2-3 זרים בהרבה מאוד כסף וברמה גבוהה מאשר 5 שבורים שנכשלו/נדחו/לא מבוקשים בשום מקום, תתעוררו ותתחילו לחפש בקבוצות מצליחות ובחו"ל לא ייתכן שכל עונה נביא נפלים וכשלים.
עוד עונה של כשלון בסגל כמו השנה=על אחריותכם!

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: לראשי המועדון !

שליחה על ידי Amit M »

1- שמע, זרים זה זרים... או שהמאמן פוגע או שלא.. אין מה להסיק מסקנות פה.
לאף מועדון, גם לא למכבי חיפה, אין מערך סקאוטינג אמיתי ומקצועי כך שבליגה שלנו הבאת זרים זה כמו רולטה רוסית.

2- שחררו כבר מאביה.. בחייאת...

3- ע"ע סעיף מספר 1, ואני חושב שבכל הנוגע לשחקנים המועדון לא צריך להתערב יותר מידיי.. בכל הנוגע לחלק המקצועי רק המאמן צריך לקבל החלטות.. ראינו מה קרה שאלונה כפתה על המאמנים שחקנים מסויימים כמו בסיט וכו'.. אין בעיה שיבדקו אם זו עוד קומבינה אבל לא מעבר לכך.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Amit M כתב:1- שמע, זרים זה זרים... או שהמאמן פוגע או שלא.. אין מה להסיק מסקנות פה.
לאף מועדון, גם לא למכבי חיפה, אין מערך סקאוטינג אמיתי ומקצועי כך שבליגה שלנו הבאת זרים זה כמו רולטה רוסית.
אנחנו לא צריכים לחקות אף אחד. הגיע הזמן שיהיה סקאוטינג אמיתי ולא המלצות של סוכנים.

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

ידידאל, אם אתה רוצה תפקיד במועדון רק תגיד.. נסדר לך להיות הסקאוט הראשי. :)

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עמית, אם לא אלונה אין לך את דיע סבע השנה אז הטיעון הזה הזוי,
בהנחה שאת רב רובם של הזרים בעונות האחרונות הביא המאמן אז הדבר האחרון שהמועדון יכול לקחת בחשבון כאופציה זה להיות 'חותמת גומי' אני רק מקווה שלא יהפוך אותנו לסניף של הפח של מכבי חיפה, דהיינו כל אלה שנכשלו שם יבואו הנה להשלמת הכנסה
משמועות ושמועות בלבד נאמר שגיא לוי סירב לכל הצעה לזרים שהתבררו כפספוס אדיר
ובמקומם הביא את הליצנים מסרביה ובוסניה מקרקס מדרנו
אז אני מצטער אין ללכת בעיניים עצומות אחרי מאמן
וכן, ידידאל לגמרי צודק, מערך סקאוטינג הוא פשוט חובה, כל שניה ללא מערך כזה הוא מביש למועדון שמשקיע כספים גדולים.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אם אלונה באמת רוצה להפיק לקחים, והלתחיל לבנות כאן מועדון מקצועני ולא חובבני
הגיע הזמן שתשנה פזה..
יש קבוצה בארץ שמצליחה כבר עשרות שנים באירופה. ודורסת את הליגה כל שנה
וזו מכבי בכדורסל..
אפשר וצריך ללמוד מהם איך מתנהל מועדון..
כל פעם לעשות עוד צעד רק ככה תוך כמה שנים באמת נעמיד מועדון שייראה ויתנהל ברמה אירופאית ולא ישראלית
צעד ראשון שאפשר וחובה לעשות אותו זה מערך סקאוט..
דבר שני אם במכבי ראשי המועדון יושבים ודנים לגבי כל זר שעומד לחתום ורק אחרי שיש הסכמה אז נותנים אישור לנהל מו"מ
ואנחנו מדברים על טובי מאמני היבשת(בלאט/גרשון) שמאמנים/אימנו כאן שמסכימים לשיטה הזו אין סיבה שמאמן שחותם כאן לא יסכים לזה.
די לתת לכל מאמן להביא ליצנים וזרים חלשים יותר מהישראלים..

נ.ב
אני מקווה שאלישע לא באמת מתכוון להביא את הפלופים שלו מחיפה כמו שמפרסמים בתקשורת..
אם כן ,זו בושה וצפויה לנו עוד עונה קשה..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yakov7 כתב: דבר שני אם במכבי ראשי המועדון יושבים ודנים לגבי כל זר שעומד לחתום ורק אחרי שיש הסכמה אז נותנים אישור לנהל מו"מ
ואנחנו מדברים על טובי מאמני היבשת(בלאט/גרשון) שמאמנים/אימנו כאן שמסכימים לשיטה הזו אין סיבה שמאמן שחותם כאן לא יסכים לזה.
מי יישב פה ויחליט לגבי זרים? אלונה וציפורה?
כל עוד יש רק אדם אחד במועדון בעל ידע מקצועי (וזה המאמן, ואולי אסי- שדרך אגב המליץ בחום על צבאי בזמנו) הרעיון שלך לא בא בחשבון..

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

קודם כל, כל אחד יכול לטעות, שנית יש לך ויקו,ניסו,דרסיליה, אסי
ואני חושב שזה מספיק אנשי מקצוע בשביל להכריע, שחקן מועמד צריך להגיע לחבורה הזו להיות על השולחן ועד שאין מועמד שהוא מקובל על כל הצדדים לא מחתימים, נכון זה אולי 'יעכב' אבל ימנע המון מפחי נפש ויגרום למאמן לסנן טוב יותר, אפשר להיות חובבן כמו שאתה מציע להשאר,
אבל בוא ננסה להתקדם

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עמית, זה במיוחד בשבילך:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/36 ... 101&loc=10" onclick="window.open(this.href);return false;

צודק לצסארץ לא נתן לשחק בחיפה, אבל בב"ש הוא יהיה טוב אחרי שנה וחצי ללא כדורגל
בוליאט נראה כמו ליצן לא כמו שחקן, אבל היי מה רע לב"ש?
מילא הישראלים..אבל הזרים? עלובים
אני רק חושב שזה בשביל לצמצם לשחר את ההוצאות עליהם כי אם אלונה לא תשלם להם את השכר ואת ההשאלה עבורם הוא ייתן אותם ב-ח-י-נ-ם לסכנין/נתניה/בית"ר
אז פה אלישע באמת מתנהג כ'ג'נטלמן'

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה כאילו ויסלה קראקוב בכוח רוצה להוציא מאיתנו את המיץ??

שמישהו יעשה לי טובה ויחטוף את דודו דהאן המעצבן הזה!

וכן הזרים שהוא הביא לחיפה נוראיים, צ'סארץ' הוא עוד איכשהו סביר-, בוליאט וסיידו הם בדיחה עלובה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

sumsum כתב:עמית, זה במיוחד בשבילך:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/36 ... 101&loc=10" onclick="window.open(this.href);return false;
חחח... דווקא אתה יודע טוב מהרבה אחרים שלא צריך להאמין לכל מה שכתוב באתרי הספורט

להזכירך אלישע בכלל לא בארץ, ואני בספק שNRG שמו ידם על רשימת המועמדים משולחן משרדו של אסי

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

המשך להיות 'בספק' הכי טוב מאשר להתמודד עם האמת

שלח תגובה