ישנים בעמידה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

ישנים בעמידה!

שליחה על ידי dardasmiley »

אז, אלישע נסע לחופשה פרטית בסין, לבריאות! תהנה!
אבל, יש הרגשה שאצלנו ישנים בעמידה:
עלי עותמאן כבר מדבר עם בני סכנין על שכר, ויו"ר סכנין מצהיר שמכבי חיפה תשתתף בשכרו.
אבוטבול ממשיך לריב עם טביב וכמו מתחנן לקבוצה שתבוא ותיקח אותו, הוא לא יהיה פנוי לעוד הרבה זמן.
אבו ענזה (שרצו אותו בשנה שעברה) כבר במו"מ עם רמה"ש וקרית שמונה.
ועוד ועוד ועוד...

ואצלנו? עוד מחכים לתשובה של לויטה ומתלבטים האם צריך את אילוז עוד עונה על הספסל והאם יחיאל יסכים להיות שחקן גיבוי.
מרגיש שאצלנו רכים מדים ולא יודעים להכנס למו"מ תחליתי וענייני שסוגר את כל הדברים במהירות, מה שהיה פה כשאלונה נכנסה.
נכון שאני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים בשושו, אבל מניסיון העונה הקודמת מסתמן שאנחנו שוב עומדים להסתפק בשאריות וסוסים מתים...

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: ישנים בעמידה!

שליחה על ידי אביאל »

הנה זה מתחיל..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אביאל כתב:הנה זה מתחיל..
חחחח.... :מתגלגל מצחוק: מוקדם מתמיד....

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

רק בשביל העניין אני אגבה את דבריי בקצת עובדות.

1. 2 הקבוצות היחידות(כן כן לא טעיתי) שהחתימו שחקנים הן קרית שמונה(זר מלבסקי סופיה) והפועל עכו(לוקמן, גומז ואמיה טגה).
כל השאר שיחררו.

2. גם שחקן כמו אבו-ענזה(לצורך הדוגמא), מועמד ל-2 קבוצות על פי העיתון. מה זה אומר? שהוא ישחק בשתיהן?
התשובה כמובן היא לא, בדיוק כמו שהעיתונים לא מספרים מאיפה הגיעה הידיעה.
הרי קבוצה שרוצה שחקן לא מפרסמת את העניין בעיתון אלא הסוכן של השחקן בנוסף לעוד קבוצה אחת לפחות. זה יוצר לחץ שחלילה לא "יחטפו" אותו.

שורה תחתונה - קחו מגבת ובגד ים וקפצו לשלולית הקרובה(בריכה/ים) ותנשמו הרבה אוויר.
יש עוד המון זמן והמון ספקולציות.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

הטופיק נפתח על סמך האדישות של שנה שעברה, שכל מי שרצינו פה ברח בין הידיים וחתם במקום אחר. ולאור העובדה שאצלנו לא יודעים לנהל מו"מ. וכל מי שמעורב בנושא הוא רך ורגיש, כך שבסוף יוצא שעושים לנו מחטפים ואנחנו משלמים ביוקר

מקווה שתוכלו אתם להקפיץ את הטופיק לפני תחילת האימונים בקטע של 'אתה רואה הכל בסדר'.
ולא שאני אקפיץ את הטופיק בקטע של 'אמרתי לכם!'

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אביאל כתב:רק בשביל העניין אני אגבה את דבריי בקצת עובדות.

1. 2 הקבוצות היחידות(כן כן לא טעיתי) שהחתימו שחקנים הן קרית שמונה(זר מלבסקי סופיה) והפועל עכו(לוקמן, גומז ואמיה טגה).
כל השאר שיחררו.

2. גם שחקן כמו אבו-ענזה(לצורך הדוגמא), מועמד ל-2 קבוצות על פי העיתון. מה זה אומר? שהוא ישחק בשתיהן?
התשובה כמובן היא לא, בדיוק כמו שהעיתונים לא מספרים מאיפה הגיעה הידיעה.
הרי קבוצה שרוצה שחקן לא מפרסמת את העניין בעיתון אלא הסוכן של השחקן בנוסף לעוד קבוצה אחת לפחות. זה יוצר לחץ שחלילה לא "יחטפו" אותו.

שורה תחתונה - קחו מגבת ובגד ים וקפצו לשלולית הקרובה(בריכה/ים) ותנשמו הרבה אוויר.
יש עוד המון זמן והמון ספקולציות.
אם לא היית מתחתן בקרוב הייתי מבקש אותך מההורים.....
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

מצד אחד, כמו שאביאל אמר, מוקדם קצת (הרבה) להתעסק בזה ולהתלונן על כך. בקושי עבר שבוע וחצי מאז הסתיימה העונה האחרונה. אנחנו לא שונים מקבוצות אחרות ו-99.9% מהספקולציות בתקשורת הן שטות אחת גדולה.

מצד שני אפשר להבין את דרדסמיילי... ההתנהלות של המועדון בשנים האחרונות בנושא הזה הפכה אותנו לפרנואידים.. אנחנו יודעים כבר ששבוע לפני פתיחת המשחקים נהייה במצב דומה להיום.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

המילה המקבילה של אוהדי הפ' בארשבע - אין סבלנות.

אצל כולם הכל ורוד וכבר כל קבוצה בליגה החתימה 10 שחקנים ..שהים כוכבים ענקיים ורק אצלנו לא עושים כלום, נכון ?
די כבר! חלאס עם זה..זה פשוט בלתי נסבל החוסר סבלנות הזה. די!

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dardasmiley כתב:הטופיק נפתח על סמך האדישות של שנה שעברה, שכל מי שרצינו פה ברח בין הידיים וחתם במקום אחר. ולאור העובדה שאצלנו לא יודעים לנהל מו"מ. וכל מי שמעורב בנושא הוא רך ורגיש, כך שבסוף יוצא שעושים לנו מחטפים ואנחנו משלמים ביוקר

מקווה שתוכלו אתם להקפיץ את הטופיק לפני תחילת האימונים בקטע של 'אתה רואה הכל בסדר'.
ולא שאני אקפיץ את הטופיק בקטע של 'אמרתי לכם!'
ברור לי לגמרי שהכוונה שלך טובה. אבל יש כל כך הרבה אנשים שחושבים כמוך שלמעשה הנסיון שלהם לשמור על הלהבה, למעשה גורמים לשריפה(=לחץ).
וכמו שאנחנו יודעים טוב מאוד - המערכת הזאת לא יודעת לעבוד בלחץ - בכלל לא משנה מי הבעלים/מאמן.

וכמוך גם אני מקווה להקפיץ(אורי בטוח יעשה את זה) ולכתוב 'אתה רואה, הכל בסדר!' :יאללה הפועל:
אביב כתב: אם לא היית מתחתן בקרוב הייתי מבקש אותך מההורים.....
הכל תלוי מה אתה מביא בנדוניה חבוב... :כובע אדום:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הנושא הזה בהחלט מובן, לאור הניסיון המר שלנו,
מצד שני אנחנו זוכרים גם החתמות מפתיעות שנעשו במהלך הקיץ בשושו מוחלט.
מאמין שאלישע לא עושה צחוק מהעבודה וטס לו בלי שהשאיר רשימת קניות מפורטת.

שלח תגובה