https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 24138.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הרבה שינויים לקראת היציאה למחנה בשבוע הבא...
אוהד דוד, נס זמיר וברדה שוחררו. דהאן ומלכה יושאלו
Re: אוהד דוד, נס זמיר וברדה שוחררו. דהאן ומלכה יושאלו
אם ברדה היה חותם זה היה בא ככל הנראה על חשבון יוסף אבו לאבן,ככה שאני מעדיף שהוא לא היה חותם.
אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש מצוקת קשרים התקפיים בקבוצה.ככל הנראה מה שיפתחו זה נאסר ופלצוק,שמי שיש על הספסל זה פיראס עווד וזהו בערך,כי גם לוטם,גם ועקנין וגם אבוחצירא(במידה ויוזמן) הם קשרי אמצע.
יכול להיות שנס זמיר היה יכולה להיות אחלה אופציה,נקווה שאלישע ידע מה הוא עושה.
בנוגע לשוער,לא יודע איך היה דוד הזה,אבל חייב להביא שוער שני ראוי כי החודש הזה של אליפות אפריקה קריטי ואני לא בטוח שזה נכון להסתמך על שוער מהנוער.
אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש מצוקת קשרים התקפיים בקבוצה.ככל הנראה מה שיפתחו זה נאסר ופלצוק,שמי שיש על הספסל זה פיראס עווד וזהו בערך,כי גם לוטם,גם ועקנין וגם אבוחצירא(במידה ויוזמן) הם קשרי אמצע.
יכול להיות שנס זמיר היה יכולה להיות אחלה אופציה,נקווה שאלישע ידע מה הוא עושה.
בנוגע לשוער,לא יודע איך היה דוד הזה,אבל חייב להביא שוער שני ראוי כי החודש הזה של אליפות אפריקה קריטי ואני לא בטוח שזה נכון להסתמך על שוער מהנוער.
יינון ברדה זה שחקן שכבר עשור כולם רוצים לראות פה, אבל לצערנו הוא לא מצליח להתרומם.
האמת? עונה שעברה הוא קיבל הזדמנות מצויינת ולא הצליח להתבלט אפילו בהתקפה הנוראית של ראשל"צ ושוחרר בינואר. כנראה שבאמת הוא לא ברמה לליגת העל.
האמת? עונה שעברה הוא קיבל הזדמנות מצויינת ולא הצליח להתבלט אפילו בהתקפה הנוראית של ראשל"צ ושוחרר בינואר. כנראה שבאמת הוא לא ברמה לליגת העל.
לא שיש לנו קשרים איכותיים עם יכולת טכנית ומשחק לעומק וקדימה.
נס יכול להיות שחקן ספסל במקרה הגרוע, למה לשחרר?
בכמה נגיעות אתמול ראינו איך הקהל התלהב.
נס יכול להיות שחקן ספסל במקרה הגרוע, למה לשחרר?
בכמה נגיעות אתמול ראינו איך הקהל התלהב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ברור לי למה להשאיל את גל דהאן יש לנו רק בלם אחד בסגל מה אלישע לוי עושה לעזאזל???
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יגיעו עוד שנייםדר אדום בנשמה כתב:לא ברור לי למה להשאיל את גל דהאן יש לנו רק בלם אחד בסגל מה אלישע לוי עושה לעזאזל???
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואיך זה עוזר בסגל של קבוצה ברמה צריכים 4 בלמים לא 3 בלמים ואחד שהוא קשר-בלם...yedidel כתב:
יגיעו עוד שניים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רציתי והאמנתי שיינון יחתום בב"ש. חבל.
מאחל לו בהצלחה!
מאחל לו בהצלחה!
בס"דדר אדום בנשמה כתב:ואיך זה עוזר בסגל של קבוצה ברמה צריכים 4 בלמים לא 3 בלמים ואחד שהוא קשר-בלם...
כמה דקות שיחק הבלם הרביעי שלך העונה?
את תפקיד נער הפוסטר אדלי יכול למלא, במקרה הכי גרוע סוארז יורד לעמדת הבלם.
דהאן צריך וזקוק לדקות משחק, פה הוא לא יקבל וטוב בשבילו שיצא לקבוצה אחרת.
דוד השוער היה חלש והשחרור שלו היה צפוי.
זמיר דווקא הראה יכולת טובה וזה לא שיש לנו עומס בקשרים התקפיים.
אני מניח שבעקבות השחרור של מלכה סוויסה יהווה את האלטרנטיבה לפלצ'וק\נאסר, עוואד יהיה רביעי ברוטציה.
לגבי נס זמיר , אני חושב שפשוט הוא לא רצה להמשיך להבחן .. רצה לחתום או ללכת לחפש אופציות באירופה.. (הוא לא בצבא ? )
חבל לגביו לדעתי - בהחלט שחקן שמוסיף משהו שחסר לנו בקבוצה ( מין יוסי שבחון תכליתי יותר)
חבל לגביו לדעתי - בהחלט שחקן שמוסיף משהו שחסר לנו בקבוצה ( מין יוסי שבחון תכליתי יותר)
האמת שאני לא הייתי פוסל לתת לגל דהאן להתחרות עם יפרח או עם מי שיבוא על תפקיד הבלם השלישי. גם לי לא ממש ברורה ההחלטה לשחררו...