במועדון הפועל באר שבע הכריזו על הכרת התודה לאוהדים ועל הוזלת מנוים משמעותית לקראת העונה הבאה.
לקח לי הרבה זמן אבל עכשיו הבנתי שהיה כאן מהלך גאוני של שיווק.
הליגה קטנה בשני קבוצות, לכן ירדו כשלושה משחקי בית (כולל פלייאוף), המועדון עשה חישוב מחדש ובאמת הפחית קצת מהעלות של המנוי, אבל במידה קטנה מאוד ממה שזה נראה כלפי חוץ וההכרזה על הורדה משמעותית במחירים, לדעתי מהלך גאוני שהצליח לסחוף קהל רב שהדיר רגליו מוסרמיל בשנים האחרונות..
חומר למחשבה.. דעה.....
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: חומר למחשבה.. דעה.....
שנה שעברה היו 18 משחקי בית
השנה יהיו בין 16 ל-18 משחקי בית, תלוי בפלייאוף אותו נסיים. (18 -עליון, 16-17 תחתון)
בנוסף יש ניקוב אחד נוסף במשחקי גביע הטוטו, אני לא יודע אם הכוונה למשחק רבע הגמר במידה ונעלה או שזו טעות.
בכל מקרה, יכול להווצר מצב שיהיו לך השנה יותר משחקי בית מאשר שנה שעברה.
מה שאתה אומר היה יכול להיות נכון אם שנה שעברה היינו מסיימים בחלק העליון של הפלייאוף התחתון ואז היו 19 משחקי בית והשנה נסיים בחלק התחתון של הפלייאוף התחתון ויהיו 16 משחקים (הבדל של 3)
אבל אלו סתם חישובים של אם ואם ואם...
חושב שבאמת הלכו השנה לקראת האוהדים בכל הנוגע למחירי המנויים. (על אף שאני חושב שהיה נראה יותר טוב אם היו מכריזים על מחיר קבוע השנה לכרטיסים של 30/60 ולא שוב 40/80 ואז היו עושים חישוב מחירי מנויים.
השנה יהיו בין 16 ל-18 משחקי בית, תלוי בפלייאוף אותו נסיים. (18 -עליון, 16-17 תחתון)
בנוסף יש ניקוב אחד נוסף במשחקי גביע הטוטו, אני לא יודע אם הכוונה למשחק רבע הגמר במידה ונעלה או שזו טעות.
בכל מקרה, יכול להווצר מצב שיהיו לך השנה יותר משחקי בית מאשר שנה שעברה.
מה שאתה אומר היה יכול להיות נכון אם שנה שעברה היינו מסיימים בחלק העליון של הפלייאוף התחתון ואז היו 19 משחקי בית והשנה נסיים בחלק התחתון של הפלייאוף התחתון ויהיו 16 משחקים (הבדל של 3)
אבל אלו סתם חישובים של אם ואם ואם...
חושב שבאמת הלכו השנה לקראת האוהדים בכל הנוגע למחירי המנויים. (על אף שאני חושב שהיה נראה יותר טוב אם היו מכריזים על מחיר קבוע השנה לכרטיסים של 30/60 ולא שוב 40/80 ואז היו עושים חישוב מחירי מנויים.

תסתכל על מחירי המנויים של שאר הקבוצות בליגה זה יאיר את עיניך
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
רק שתבינו, אין כאן אפילו לא גרם אחד של ביקורת, ההפך
וסתם כדרך אגב, היום ביקרתי בלונה טורס וכשזרקתי את השאלה כמה מנויים נמכרו כבר אמרו לי שמעל ל-2,600.
ד"א מנויי חבר וכמ"ג עדיין לא הגיעו.
הגיעו, אני כבר לקחתי מחברONmyOWN כתב:וסתם כדרך אגב, היום ביקרתי בלונה טורס וכשזרקתי את השאלה כמה מנויים נמכרו כבר אמרו לי שמעל ל-2,600.
קשה לי להאמין שמכרו 2600 מנויים. הלוואי!!ONmyOWN כתב:וסתם כדרך אגב, היום ביקרתי בלונה טורס וכשזרקתי את השאלה כמה מנויים נמכרו כבר אמרו לי שמעל ל-2,600.
יש גם מנויים שמחלקים בחינם לכל מיני גופים ציבוריים. חבר שלי היה מדריך בפנימיה של יתומים בב"ש, ובמשך שנתיים הוא היה מקבל עשרות מנויים(לשער 6) ובא ביחד עם הילדים למשחקים. אז יכול להיות שסופרים גם את המנויים שמחולקים לגופים השונים.
מתי? היום?yedidel כתב:
הגיעו, אני כבר לקחתי מחבר
אני מאמין שנמכרו 2600, מה עוד שיש הרבה אנשים שאני מכיר שלא קנו.
אני ועוד כמה מקורבים אליי לא קנינו עדיין, נכון שזה גרושים אבל מכיוון שאני לא גר בב"ש אני מחכה עוד קצת.
תשאלו אותי למה? לא יודע, ציפייה למשהו שיבוא.
אני ועוד כמה מקורבים אליי לא קנינו עדיין, נכון שזה גרושים אבל מכיוון שאני לא גר בב"ש אני מחכה עוד קצת.
תשאלו אותי למה? לא יודע, ציפייה למשהו שיבוא.

באמת מתי הגיעו? אתמול הייתי שם פיזית(בלונה טורס) וגם התקשרתי ולא הוזכר כלום בקשר לזה.8red כתב:
מתי? היום?