לא מובן !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
intertal

לא מובן !

שליחה על ידי intertal »

https://www.one.co.il/Article/203676.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אין לי שום כוונה לרדת על השחקן או לפתוח פה ויכוח עם כאלו שמגנים עליו כי הוא שחקן בית
אבל פשוט לא מובנת לי ההחלטה לתת לו להיות הקפטן וכפי שזה נראה להיות המגן הפותח!

עמדת המגן הימני הייתה אחת הבעיות הגדולות שלנו לשנים האחרונות והאחראי לכך לא מעט הוא אילוז ולכן הביאו את סבן , הרי אילוז לא ישתפר פתאום ויהיה מגן ראוי לליגת העל :/

ברור לי מאליו שהתגובות פה יהיו , אולי אלישע רק בוחן אותו בשביל לתת לו ביטחון - הוא פתח בכל משחק עד עכשיו! זה אומר הרבה

למרות היותו שחקן בית והרבה שנים במועדון פשוט לא מגיע לו את הקפטן , זה פשוט מתסכל אותי! :בהלם: :בוכה:

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: לא מובן !

שליחה על ידי Amit M »

הוא ממשיך את תפקיד הקפטן משנה שעברה, אין פה משהו לא מובן.
יותר ממגיע לו, ושיהיה בהצלחה.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

תוכל לציין למה בדיוק מגיע לו?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

את סרט הקפטן לא מגיע לו, אבל אם הוא עושה עבודה יותר טובה מקלמי סבן מגיע לו לשחק, אולי הוא הצליח להשתפר הקיץ מי יודע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ופה כתוב שסוארס דווקא ישמש כקפטן:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 00&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אין מניעה ששחקן שלא מיועד להרכב יהיה הקפטן, הקפטן צריך להיות דמות חיובית שמקשרת בין ההנהלה לשחקנים.
ובגדול על אף השגותיי לגבי יכולתו המקצועית שלטעמי אינה מתאימה לליגה הראשונה ובטח לא בתפקיד חשוב כמו המגן הימני
הוא יכול לשמש כקפטן אין מניעה - למרות שבמשחקים צריך מישהו יותר 'דומיננטי' וווקאלי ממנו
וזה שעונד את סרט הקפטן צריך להיות שחקן מוביל לכן עדיף שזה יהיה שחקן אחר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:הוא ממשיך את תפקיד הקפטן משנה שעברה, אין פה משהו לא מובן.
יותר ממגיע לו, ושיהיה בהצלחה.

די לגלגל עיניים.
תפקיד הקפטן שמילא אשתקד היה הגדרה מחדש למושג "ברירת מחדל".

יותר ממגיע לו? שכחת להוסיף ל"דעתך", שלענייננו היא דעת מיעוט שבמיעוט, ובינתיים המציאות מוכיחה שלמרות היותו שחקן בית ותיק יש יותר קונצנזוס שלילי מאשר חיובי בנידון.

בכל אופן - לי זה נראה יותר כמו כתבה של כתב מטעם, ולעניות דעתי אילוז ילבש העונה את סרט הקפטן רק כאשר סוארס לא יהיה על המגרש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

ברירת מחדל? שכחת להוסיף ל"דעתך".
מיעוט? אני מבין ששאלת את כל אלפי האוהדים שמגיעים לוסרמיל או עשרות אלפי האוהדים שבאים במשחקים הגדולים. או שגם פה בטעות שכחת להוסיף ל"דעתך".

עצוב לראות איך כואב לאנשים שכרגע הוא מציג יכולת טובה יותר מסבן (במשחקי האימון) והרוויח בזכות את חולצת ההרכב אם וכאשר במשחק הקרוב. כמו גם את סרט הקפטן.
תמשיכו להתמרמר על נושא אילוז כל פעם מחדש, אולי אחרי שתסיימו תתחילו גם לאהוד את הקבוצה ואת השחקנים שלה.

בהצלחה לכולנו ביום שבת.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עמית, הגנתך עליו היא לא ברורה, בטח לאחר כ-5 שנים של יכולת מנטלית ומקצועית ירודה ביותר,
דבריך תמוהים, ונסיונותיך להשתיק פה את הדיעה הרווחת היא לא במקום, בלשון המעטה.
לדעתו, לדעתי, לדעת רבים וטובים הוא היה בפירוש החוליה החלשה, במקומות מסויימים אומרים אחרי המשפט הזה -'שלום' אצלנו מקבלים חוזה לעונה נוספת, פה הבעיה.
נ.ב- מזלו שבכל עונה שנגמרת לו החוזה, מתחלף גם מאמן כי ברור ש-לו גיא לוי היה נשאר אולי היית רואה את מושא הערצתך משחק כיום בליגה השניה- השערה בלבד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Amit M כתב:ברירת מחדל? שכחת להוסיף ל"דעתך".
מיעוט? אני מבין ששאלת את כל אלפי האוהדים שמגיעים לוסרמיל או עשרות אלפי האוהדים שבאים במשחקים הגדולים. או שגם פה בטעות שכחת להוסיף ל"דעתך".

עצוב לראות איך כואב לאנשים שכרגע הוא מציג יכולת טובה יותר מסבן (במשחקי האימון) והרוויח בזכות את חולצת ההרכב אם וכאשר במשחק הקרוב. כמו גם את סרט הקפטן.
תמשיכו להתמרמר על נושא אילוז כל פעם מחדש, אולי אחרי שתסיימו תתחילו גם לאהוד את הקבוצה ואת השחקנים שלה.

בהצלחה לכולנו ביום שבת.

לא צריך לשאול אחד אחד את אלפי האוהדים, לא באתי מפלנטה אחרת ואני חי את ההווי... כמו שסומסום אמר, ניסיונתיך להשתיק את הדעה הרווחת היא ממש לא לעניין ולא במקום.

עצוב מאוד הפרשנות שלך לעניין כאילו שעינם של אנשים צרה בו, ואם כבר - אז בבקשה לדייק: גם עדיפותו על פני קלמי סבן היא ברירת מחדל לכל דבר ועניין לאור העדר כושר המשחק והיכולת הזוועתית של האחרון.

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

אז גם לא צריך לעשות בחירות לראשות הממשלה... נלך לפי ההרגשה.
איפה פה ראיתם נסיון להשתיק?
יותר מכוער הנסיון שלכם להשמיץ את הבן אדם הזה בכל דיון אפשרי.

שיהיה לכולם לבריאות, כמו שאמרתי קודם, מאחל לכם להפסיק להתמרמר על הנושא שלו, זה לא בריא.

סוף שבוע טוב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

סליחה אם אשמע מחוספס קמעה, אבל גלגול העיניים שלך מעלה אצלי הרהורים שבכל הקשור לאילוז אתה הכל חוץ מאובייקטיבי. מה לעשות, הקונצנזוס סביב חוסר התאמתו למשרת הקפטן הוא אבסלוטי, בערך כמו בזמנו עם עמיר פרץ כשר ביטחון..

"יותר מכוער הניסיון שלכם להשמיץ את הבנאדם הזה בכל דיון אפשרי" - הנה לך דוגמא מצויינת לניסיון להשתיק. כי א' - לא נכון עובדתית, בטח לא לגבי. ב' - אולי זה נהיה בון טון לרדת על אילוז ולעיתים גם ממהרים לשפוט אותו לחומרה, אבל כשמזקקים את המהות הרי שכל מילה בסלע.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אין פה מה להתמרמר, הוא רכב יפה מאוד (4 שנים) על הטיקט של 'שחקן בית' כי לולא הטיקט הזה ברור לכל בר דעת שלא היה נמצא בהפועל באר-שבע, מדהים שאתה מתעלם מזה שבמשך 4 שנים מחפשים מגן ימני!
למה מחפשים כזה? כי הוא טוב? מה יש פה להתמרמר, אחד לקה בליבו, אחד לקה בנפשו
ובסופו של דבר הוא פותח בהרכב, אחרי שכוווווללללם יודעים שהוא לא מתאים/בעיקר נופל שבאים מולו.
אל תהיה אתה ממורמר, לא משהו אישי נגדו, הבחור בחור מצויין, מצדי שיוני אוזן יהיה הקפטן, שולי לגמרי.

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

אורי אדום בנשמה כתב:סליחה אם אשמע מחוספס קמעה, אבל גלגול העיניים שלך מעלה אצלי הרהורים שבכל הקשור לאילוז אתה הכל חוץ מאובייקטיבי. מה לעשות, הקונצנזוס סביב חוסר התאמתו למשרת הקפטן הוא אבסלוטי, בערך כמו בזמנו עם עמיר פרץ כשר ביטחון..

"יותר מכוער הניסיון שלכם להשמיץ את הבנאדם הזה בכל דיון אפשרי" - הנה לך דוגמא מצויינת לניסיון להשתיק. כי א' - לא נכון עובדתית, בטח לא לגבי. ב' - אולי זה נהיה בון טון לרדת על אילוז ולעיתים גם ממהרים לשפוט אותו לחומרה, אבל כשמזקקים את המהות הרי שכל מילה בסלע.
אם אני תוך בו אני לא אובייקטיבי אבל אם אתה תוקף אותו בכל שורה שאפשר אתה כן?!
נו מיילא... אולי יגיע היום ואני יבין את צורת החשיבה הזו.
ואפרופו קונצנזוס, שנה שעברה שנערך סקר בפורום באתר הקאמלס השתתפו כמה מאות אנשים והיה לו רוב לתפקיד הקפטן. השחקן שהאוהדים היו רוצים לראות כקפטן. אז אולי אתה לא באמת מכיר את דעת הרוב. או שאולי האנשים סביבך חושבים בצורה מסויימת ואנשים אחרים חושבים אחרת, לכן אין מקום לקבוע ככה סתם איפה יש או אין קונצנזוס.

המשפט הזה הוא נסיון השתקה?! איך בדיוק??
ו-א': עובדתית שים לב שבכל דיון שהוא מוזכר הוא מותקף סתם. גם אם לא מקצועית או שאלו לא דיונים שעוסקים בו וסתם מישהו בחר להזכיר אותו. כמו כמה שהיו פה לאחרונה.
ב': אמרתי, אם הדיון יהיה ת'כלס אז זה מקובל... אני לא מתווכח פה על הנושא המקצועי, הטון עצמו הוא ההשמצה המיותרת... בין אם זה נכון ובין אם לאו.. כך שאתה דווקא מצדיק א תמה שרשמתי... גם אם הוא לא מתאים דבר בטון שמכבד את השחקן.

אלון, כמו שכתבתי לאורי, לא בא להתדיין על הנושא המקצועי... כל אחד חושב אחרת וזו זכותנו.
הצורה בה נכתבים הדברים היא פסולה. חד וחלק.
מה גם שאני ממש לא חי בגישה של הקפטן הוא השחקן הכי טוב וכשרוני בקבוצה..

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שמע לא פוסל את עניין הסקר, הקפטן צריך להיות בן אדם מנהיג, אחד שהוא ווקאלי ודומיננטי
אביתר לא אף אחד משניהם הלוואי והוא היה טוב, מנהיג, דומיננטי ומוצלח לא מפריע לי מי 'יוכרז' כקפטן, העניין הוא יותר מי יהיה הפנים של הקבוצה- פייטר כסוארז, לוחם עשוי ללא חית ולוחם ללא פשרות, שחקן בולט ודמות שהקבוצה נשענת עליו ותלויה בו.
או אביתר ש...טוב נו הוא בחור טוב.
ואם תחשוב על זה...צריך קפטן קבוע שמשחק קבוע, וזה לא בשביל לפגוע באביתר.

שלח תגובה