אורי אדום בנשמה כתב:סליחה אם אשמע מחוספס קמעה, אבל גלגול העיניים שלך מעלה אצלי הרהורים שבכל הקשור לאילוז אתה הכל חוץ מאובייקטיבי. מה לעשות, הקונצנזוס סביב חוסר התאמתו למשרת הקפטן הוא אבסלוטי, בערך כמו בזמנו עם עמיר פרץ כשר ביטחון..
"יותר מכוער הניסיון שלכם להשמיץ את הבנאדם הזה בכל דיון אפשרי" - הנה לך דוגמא מצויינת לניסיון להשתיק. כי א' - לא נכון עובדתית, בטח לא לגבי. ב' - אולי זה נהיה בון טון לרדת על אילוז ולעיתים גם ממהרים לשפוט אותו לחומרה, אבל כשמזקקים את המהות הרי שכל מילה בסלע.
אם אני תוך בו אני לא אובייקטיבי אבל אם אתה תוקף אותו בכל שורה שאפשר אתה כן?!
נו מיילא... אולי יגיע היום ואני יבין את צורת החשיבה הזו.
ואפרופו קונצנזוס, שנה שעברה שנערך סקר בפורום באתר הקאמלס השתתפו כמה מאות אנשים והיה לו רוב לתפקיד הקפטן. השחקן שהאוהדים היו רוצים לראות כקפטן. אז אולי אתה לא באמת מכיר את דעת הרוב. או שאולי האנשים סביבך חושבים בצורה מסויימת ואנשים אחרים חושבים אחרת, לכן אין מקום לקבוע ככה סתם איפה יש או אין קונצנזוס.
המשפט הזה הוא נסיון השתקה?! איך בדיוק??
ו-א': עובדתית שים לב שבכל דיון שהוא מוזכר הוא מותקף סתם. גם אם לא מקצועית או שאלו לא דיונים שעוסקים בו וסתם מישהו בחר להזכיר אותו. כמו כמה שהיו פה לאחרונה.
ב': אמרתי, אם הדיון יהיה ת'כלס אז זה מקובל... אני לא מתווכח פה על הנושא המקצועי, הטון עצמו הוא ההשמצה המיותרת... בין אם זה נכון ובין אם לאו.. כך שאתה דווקא מצדיק א תמה שרשמתי... גם אם הוא לא מתאים דבר בטון שמכבד את השחקן.
אלון, כמו שכתבתי לאורי, לא בא להתדיין על הנושא המקצועי... כל אחד חושב אחרת וזו זכותנו.
הצורה בה נכתבים הדברים היא פסולה. חד וחלק.
מה גם שאני ממש לא חי בגישה של הקפטן הוא השחקן הכי טוב וכשרוני בקבוצה..