אוהדי חיב"ר גן החיות התנכי
אוהדי חיב"ר גן החיות התנכי
אלוהים ישלם לכם, חבורה של קופים. תמיד הייתם גברים שאתם 30 מול 2.
בזמן שאני בתוך האוטו ראיתי אוהדים שלנו, בינהם גם מבוגרים מתורבתים, נופלים קורבן להמון מתוסכל שנעלב שמעודדים את איציק קורנפיין.. מזל שהמשטרה הגיעה מהר.
מאמינים בני מאמינים.. עלק..
לאוהדים כאלה מגיעה קבוצה בליגה ב'
לאוהדים כאלה מגיע טרנספר לאוקיינוס
תישרפו. אזרחים סוג ב'.
בזמן שאני בתוך האוטו ראיתי אוהדים שלנו, בינהם גם מבוגרים מתורבתים, נופלים קורבן להמון מתוסכל שנעלב שמעודדים את איציק קורנפיין.. מזל שהמשטרה הגיעה מהר.
תישרפו. אזרחים סוג ב'.
Re: אוהדי חיב"ר גן החיות התנכי
כמו בכל קהל, קומץ. אולי קצת יותר קטן או יותר גדול אבל גם לא מייצג את הקהל שלהם.Chen כתב:אלוהים ישלם לכם, חבורה של קופים. תמיד הייתם גברים שאתם 30 מול 2.
תישרפו. אזרחים סוג ב'.
לצערי המשטרה ובתי המשפט בארץ ממשיכים לתת לקומץ הזה במה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
כמו בכל קהל, קומץ. אולי קצת יותר קטן או יותר גדול אבל גם לא מייצג את הקהל שלהם.
לצערי המשטרה ובתי המשפט בארץ ממשיכים לתת לקומץ הזה במה.
מי שמכיר את הקהל הבית"רי יודע שזה ממש לא קומץ. או שהקומץ הזה מונה כמה אלפים טובים.
והמקרה המתואר זה משחק ילדים לעומת מה שקורה בטדי. ביציעים המזרחי והצפוני ישנם לא פחות מכנופיות של ילדים מחורעים בראש חמושים בדוקרנים ואלות שמחפשים בנרות את מי להרוג!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי היו היום 1500 אוהדי בית"ר במגרש. לא תשכנע אותי שיותר מ50 מהם אלימים או היו מעורבים במשהו היום.אורי אדום בנשמה כתב:
מי שמכיר את הקהל הבית"רי יודע שזה ממש לא קומץ. או שהקומץ הזה מונה כמה אלפים טובים.
והמקרה המתואר זה משחק ילדים לעומת מה שקורה בטדי. ביציעים המזרחי והצפוני ישנם לא פחות מכנופיות של ילדים מחורעים בראש חמושים בדוקרנים ואלות שמחפשים בנרות את מי להרוג!!!
אני חושב שאנחנו, בתור קהל שעבר רצח תקשורתי מספיק פעמים לא צריכים לחטוא בזה כלפי אחרים.
סלח לי, אבל קהל שמקבל לפחות 10 כותרות בעונה על אירועים שקשורים לאלימות זה כבר מעבר לקומץ.
אתה יודע טוב מאוד שברגע שהתקשורת מחליטה להדביק תדמית העובדות הופכות ללא רלוונטיות.Chen כתב:סלח לי, אבל קהל שמקבל לפחות 10 כותרות בעונה על אירועים שקשורים לאלימות זה כבר מעבר לקומץ.
להזכיר לך כמה כותרות שליליות קיבלנו בעונה של עזורי?
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:
אורי היו היום 1500 אוהדי בית"ר במגרש. לא תשכנע אותי שיותר מ50 מהם אלימים או היו מעורבים במשהו היום.
אני חושב שאנחנו, בתור קהל שעבר רצח תקשורתי מספיק פעמים לא צריכים לחטוא בזה כלפי אחרים.
דבר איתי שתתחיל להכיר לעומק את הקהל הזה.
לא אכנס איתך למספרים, אבל היחסיות של אותם אוהדים בקרב הקהל הבית"רי גבוהה בהרבה ממה שאתה חושב. ומה עוד שאצלם האלימות היא בעוצמות גבוהות בהרבה מכל קומץ אחר בארץ.
ואצלם, להבדיל, הרצח התקשורתי מוצדק ואפילו מתבקש!!
אל תהיה בטוח שאתה מכיר יותר אוהדי בית"ר ממני.אורי אדום בנשמה כתב:
דבר איתי שתתחיל להכיר לעומק את הקהל הזה.
לא אכנס איתך למספרים, אבל היחסיות של אותם אוהדים בקרב הקהל הבית"רי גבוהה בהרבה ממה שאתה חושב. ומה עוד שאצלם האלימות היא בעוצמות גבוהות בהרבה מכל קומץ אחר בארץ.
ואצלם, להבדיל, הרצח התקשורתי מוצדק ואפילו מתבקש!!
כמה אתה חושב שהיחסיות? 3%? 5%? 10%?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
במשחק רגיל 30%-40%. במשחק חם 65% מסוכנים/עבריינים/חוליגנים בטדי.yedidel כתב:
אל תהיה בטוח שאתה מכיר יותר אוהדי בית"ר ממני.
אני לא חושב שזה משקף את כל הקהל של ירושלים כי הרוב השקט לא מגיע למשחקים ובגלל שיש להם הרבה קהל אז אולי החוליגנים מייצגים 10% בלבד מכלל הקהל אבל כשמדובר במי שמגיעים למשחקים אז האחוז עולה והסכנה בהתאם
בס"ד
רק ענישה וזריקה של אותם תתי אדם שבאים בקבוצות על אנשים בודדים (שלא פעם הם גם אנשים חסרי ישע) לכלא לכמה חודשים טובים יכולה לעזור.
אוהדי בית"ר כבר שנים מתנהגים בצורה ברברית ואלימה שאין לה אח ורע בכדורגל הישראלי, גישה סלחנית כמו "זה רק קומץ" לא ממש תעזור לשינוי ההתנהגות של אותם פרחחים.
החלק האלים של הקהל הבית"רי מונה כמה מאות אנשים, מתוך אותם אלפים בודדים שבאים למגרש זה לא ממש קומץ.
רק ענישה וזריקה של אותם תתי אדם שבאים בקבוצות על אנשים בודדים (שלא פעם הם גם אנשים חסרי ישע) לכלא לכמה חודשים טובים יכולה לעזור.
אוהדי בית"ר כבר שנים מתנהגים בצורה ברברית ואלימה שאין לה אח ורע בכדורגל הישראלי, גישה סלחנית כמו "זה רק קומץ" לא ממש תעזור לשינוי ההתנהגות של אותם פרחחים.
החלק האלים של הקהל הבית"רי מונה כמה מאות אנשים, מתוך אותם אלפים בודדים שבאים למגרש זה לא ממש קומץ.
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:
אל תהיה בטוח שאתה מכיר יותר אוהדי בית"ר ממני.
מה שליאור ('clark kent') אמר.
והכי חשוב - אצלם האלימות היא בעוצמות גבוהות מאות מונים מכל קומץ אחר בארץ, ולזה בעיקר אני מתכוון כשאני אומר שאתה לא ממש מכיר את אוהדי בית"ר.
דדדדייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yedidel כתב:
אורי היו היום 1500 אוהדי בית"ר במגרש. לא תשכנע אותי שיותר מ50 מהם אלימים או היו מעורבים במשהו היום.

מספיק כבר עם הרחמנות המזוייפת הזו !
תשמע אותם שרים שירי נאצה נגד כל העולם ואישתו ותגיד לי אם אתה שומע רק 50 או 5,000...
תשמע אותם שורקים בוז בזמן דקת דומיה לראש ממשלה שנרצח ותגיד לי אם שמעת 50 או 5,000....
תבינו, זה רק שאלה של זמן עד שאוהד בית"ר ירצח אוהד קבוצה יריבה.
וואלה שמעתי את השירים ביציע אתמול ולא ראיתי ממש הבדל בנאצות בינינו לבינם...גיל שגיב כתב:
דדדדייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
מספיק כבר עם הרחמנות המזוייפת הזו !
תשמע אותם שרים שירי נאצה נגד כל העולם ואישתו ותגיד לי אם אתה שומע רק 50 או 5,000...
תשמע אותם שורקים בוז בזמן דקת דומיה לראש ממשלה שנרצח ותגיד לי אם שמעת 50 או 5,000....
תבינו, זה רק שאלה של זמן עד שאוהד בית"ר ירצח אוהד קבוצה יריבה.
yedidel כתב:
וואלה שמעתי את השירים ביציע אתמול ולא ראיתי ממש הבדל בנאצות בינינו לבינם...
אז הינה לך מספר הבדלים :
1. לא תראה כמעט אוהדי ב"ש מחפשים עם מקלות בידיהם אוהדי קבוצה יריבה מחוץ לאצטדיון לאחר הפסד.
אוהדי בית"ר ? בעשרות אחרי כל הפסד צמאי דם.....
2. שירי נאצה ? תשמע כמה עשרות שרים בבאר שבע לעומת כמה אלפים של בית"ר.
3. תיגש לבית הדין של ההתאחדות ותעשה השוואה בין מספר אירועי האלימות עליהם נשפטה בית"ר לבין אלה של ב"ש.....תופתע לגלות שעל כל ארוע של ב"ש יש משהו כמו עשרה לבית"ר.
- אורי אדום בנשמה
עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל.. מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים (ביניהם האוהד אלי כהן ז"ל) שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;