אסי היקר,
אני מישל בשני פונה אליך מכאן,
אנא שמור על המועדון!
אתה הוא האדם היחיד שם שאנו האוהדים סומכים עליו,אתה היחיד שבא ממקום של האהבה,
היחיד שהמועדון חשוב לו באמת,
אסי בימים אילו אתה וויקו יושבים ומחפשים מחליף לליאור שלגי, ידוע לך שליאור היה איש משכמו ומעלה
ידוע לך שאנו קיבלנו את סיום התפקיד שלו בתדהמה,
לצערי כנראה איש שנתן את כל כולו את הימים ואת הלילות לא יהיה מחליף,
ליאור הוא איש חינוך וג'נטלמן אמיתי פרפקציוניסט עם אינטליגנציה גבוה, דבר שהביא את הסובבים אותו
ואת המערכת לעבוד לפי הסטנדרטים שלו,
לשמחתנו המחליף שחשבנו שיגיע במקומו הוא אדם לא פחות איכותי מליאור,
קובי טובול,
איש עם היסטוריה בכדורגל של הפועל באר שבע, איש חינוך מעל לעשרים שנה בעל תואר אקדמאי
מורה ומחנך בישראל,קובי איש משכיל נעים הליכות, מנהל בית ספר לכדורגל ומפעיל את קייטנת הפועל באר שבע מעל לעשר שנים,
לצערי הדרישה של המועדון לבקש מאדם רציני ואיכותי כמותו לעזוב את משרת המורה שלו, ואולי גם אוטוטו משרת ניהול בית הספר בדימונה על מנת שהוא יהיה מבוקר עד ערב במועדון,
היא דרישה שהוא לא יוכל לעמוד בא וכנראה שום אחד איכותי כמותו לא יוכל לעמוד בדרישה זו,
אני מאמין שמה שהגיע לאוזניי הוא נכון? ההצעה שהונחה על השולחן היא יומיים מלאים ושאר השבוע משלוש עד תשע בערב,
וחלק מהעבודה תעשה מרחוק,
מקווה אני שאלונה תרד מדרישה זו ואנו נזכה לאדם שיחנך וישמור על הירושה שהותיר אחריו ליאור,
לצערי אסי בימים האחרונים מתחילים לזרזף שמות שמפאת כבודנו לא נכתוב את שמם,
חלקם או רובם אנשי שלמו של זינו אותם אילו שנלחמו שיעיפו לכל עבר רק שלא ישארו במסגרת המועדון,
אחד מהם לצערי הוא חברו של ויקו ושל סספורטס,
שבטח הוא לוחץ ואולי הם לוחצים שהוא יהיה באופן זמני מנהל המחלקה בגלל עברו שם,
אוי ואבוי לפניה של המחלקה בזמן שהוא ניהל אותה, אבוי לנו אם הוא יהיה זמני ואולי גם אם כף רגלו תדרך שם,
אנא ממך אסי תעמוד על שתי רגליים, אל תוותר תעמוד על המשמר לבחירה של אדם ראוי למשרת ניהול מחלקת הנוער,
תודה בשמי ובשם חבריי.
אסי היקר אנא שמור על המועדון.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: אסי היקר אנא שמור על המועדון.
רק שכחת לכתוב מה המשכורת של אותו בחור שאין לי מושג מי הוא ומה הפער במו"מ ומה עושה אמא שלו...
בחייאת.
בחייאת.