בשלב זה שני הצדדים מתבצרים בעמדותיהם (ואני כמובן בעמדת הקבוצה...)
יחד עם זאת נכון יהיה לנסות לבצע מהלך שיהווה פתרון יצירתי לבעיה.
ואני מדבר על טרייד אין - החלפת שחקנים.
לדוגמא : החלפת נאסר בדיא סבע.
מיצד באר שבע - רכישת שחקן יצירתי המשחק בתפקיד שחסר לקבוצה,השתלב יפה בעונה האחרונה ובהחלט נחשב לכזה שעוד יתרום רבות לקבוצה.
מיצד נאסר - התקדמות לקבוצה גדולה יותר שתכניס לו גם סעיף יציאה לחו"ל.
כמובן שאני מדבר על החלפת שחקנים קבועה והחתמת דיא סבע על חוזה לארבע או חמש שנים.
יש מצב גם לעסקה שכזו עם שחקנים צעירים אחרים כמו סולליך,פרדה,רפי דהן ועוד.
דעתכם ?
פתרון יצירתי לבעיית סיראז' נאסר !
Re: פתרון יצירתי לבעיית סיראז' נאסר !
לדעתי, נסאר לא פחות טוב מהשחקנים שהזכרת כאן.
ומי הבטיח לך שהשחקנים שהזכרת לא יראו בב"ש תחנת מעבר כמו נסאר? הרי גם דיא סבע חולם להצליח בגדול ועכשיו הוא רק רוצה לקבל דקות משחק.
ומי הבטיח לך שהשחקנים שהזכרת לא יראו בב"ש תחנת מעבר כמו נסאר? הרי גם דיא סבע חולם להצליח בגדול ועכשיו הוא רק רוצה לקבל דקות משחק.
- dardasmiley
ושכחת.משהו מאוד בסיסי. למה שמכבי בכלל ירצו את האפס הזה? יש להם ביד חוזה על שחקן שמוערך שיהיה שווה עוד שנה מיליון יורו והם יחליפו אותו על אגואיסט שעלה לו השתן לראש וחוץ מכמה שערים בקבוצת תחתית לא עשה כלום בחייו?? מה הם מטומטמים עד כדי כך?
הפתרון עם נאסר הוא בדיוק כמו שהקבוצה עושה להעיף ליציע ולהוריד לו את כל התנאים הנלווים שלא מעוגנים אחד לאחד בחוזה... הקבוצה תסתדר יופי בלעדיו. בוא נראה מי ייקח אותו אחרי עונה ביציע ואימונים עם הנוער
הפתרון עם נאסר הוא בדיוק כמו שהקבוצה עושה להעיף ליציע ולהוריד לו את כל התנאים הנלווים שלא מעוגנים אחד לאחד בחוזה... הקבוצה תסתדר יופי בלעדיו. בוא נראה מי ייקח אותו אחרי עונה ביציע ואימונים עם הנוער
אני עדיין לא מבין את ההתעסקות שלכם בשחקן הבינוני מינוס הזה שנוסף על כל זה גם אגואיסט.
נאסר שחקן מאוד בינוני עם קשיים כאלה ואחרים בהבנת המשחק, רוב הזמן מאבד כדורים, בשאר הזמן חצי מהפועלות מוצלחות וחצי הולכות לשומקום.
שחקן שבעונה מאוד חלשה של הפועל באר שבע עם חוסר יציבות וכשאין שחקן מוביל העלה במעט את הסטטיסטיקה האישית שלי ובלט טיפה מעל השאר וזה העלה לו ולעוד כמה את השתן שיש פה משהו טוב.
אז אני אנפץ לכם את הבועה ומאז שהוא הגיע וגם עכשיו אני באותה הדעה שנאסר שחקן כלומניק שלא תורם כלום להפועל באר שבע והכל אצלו מקרי.
כישרון יכול להיות שיש לו אבל זה לא מספיק ולא עוזר לנו, רק לו, כי כמו שאמרתי הוא אגואיסט ורואה בנו כתחנת מעבר, כרש קפיצה, או איך שלא תקראו לזה.
אני רוצה שמישהו פה יגיד האם נאסר היה חסר לנו בשבת נגד בית"ר, ואם זה לא הספיק - בואו נראה זאת היום מול רמה"ש.
מגיע לו להירקב בספסל.
זה שיש לו סוכן חרא או לא זאת עדיין בעיה שלו משום שזהו רצונו וסוכן השחקנים שלו רק דוחף אותו יותר למהלך כזה.
נאסר צריך להבין שכמו שהקבוצה הושיטה לו יד הוא צריך להושיט חזרה, לחתום על חוזה חדש ככה שהקבוצה גם תוכל להרוויח משהו ממהלך של מכירה של נאסר.
ובכל מקרה לדעתי נאסר שרף את עצמו מבחינתי ואני לא רוצה לראות אותו העונה לובש אדום.
נאסר שחקן מאוד בינוני עם קשיים כאלה ואחרים בהבנת המשחק, רוב הזמן מאבד כדורים, בשאר הזמן חצי מהפועלות מוצלחות וחצי הולכות לשומקום.
שחקן שבעונה מאוד חלשה של הפועל באר שבע עם חוסר יציבות וכשאין שחקן מוביל העלה במעט את הסטטיסטיקה האישית שלי ובלט טיפה מעל השאר וזה העלה לו ולעוד כמה את השתן שיש פה משהו טוב.
אז אני אנפץ לכם את הבועה ומאז שהוא הגיע וגם עכשיו אני באותה הדעה שנאסר שחקן כלומניק שלא תורם כלום להפועל באר שבע והכל אצלו מקרי.
כישרון יכול להיות שיש לו אבל זה לא מספיק ולא עוזר לנו, רק לו, כי כמו שאמרתי הוא אגואיסט ורואה בנו כתחנת מעבר, כרש קפיצה, או איך שלא תקראו לזה.
אני רוצה שמישהו פה יגיד האם נאסר היה חסר לנו בשבת נגד בית"ר, ואם זה לא הספיק - בואו נראה זאת היום מול רמה"ש.
מגיע לו להירקב בספסל.
זה שיש לו סוכן חרא או לא זאת עדיין בעיה שלו משום שזהו רצונו וסוכן השחקנים שלו רק דוחף אותו יותר למהלך כזה.
נאסר צריך להבין שכמו שהקבוצה הושיטה לו יד הוא צריך להושיט חזרה, לחתום על חוזה חדש ככה שהקבוצה גם תוכל להרוויח משהו ממהלך של מכירה של נאסר.
ובכל מקרה לדעתי נאסר שרף את עצמו מבחינתי ואני לא רוצה לראות אותו העונה לובש אדום.
נערך לאחרונה על ידי yedidel ב 11 אוגוסט 2012, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: אין מקום להודעות גזעניות - אזהרה אחרונה
סיבה: אין מקום להודעות גזעניות - אזהרה אחרונה
גיל, גיל, תפסיק לחשוב בקטן...
יש את המועדון הזה ארסנל באנגליה, יש להם בדיוק אותה בעיה עם איזה רובין ואן פרסי משהו, אולי נציע להם טרייד?
יקבלו שחקן צעיר וכשרוני שכל העתיד שלו לפניו, בטוח יקפצו על זה!
יש את המועדון הזה ארסנל באנגליה, יש להם בדיוק אותה בעיה עם איזה רובין ואן פרסי משהו, אולי נציע להם טרייד?
יקבלו שחקן צעיר וכשרוני שכל העתיד שלו לפניו, בטוח יקפצו על זה!
חברים יקרים, היו גם כאלה שלא קבלו את עמדתי שיש ליבש את נאסר ביציע....
עובדה - נאסר מיובש.
אז אל תתפלאו אם תקראו בקרוב מאוד על עסקת טרייד אין.
עובדה - נאסר מיובש.
אז אל תתפלאו אם תקראו בקרוב מאוד על עסקת טרייד אין.
גיל, הצעתי כבר לפני שבועיים את הרעיון (סולליך תמורת נאסר), לא הרימו את הכפפה, שיתקעו עם השחקן בגרון לשני הצדדים מה להפסיד.