על מיצוב התדמית ועל מה שנדרש לכך.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

על מיצוב התדמית ועל מה שנדרש לכך.

שליחה על ידי גיל שגיב »

נתון מכירת המנויים מצביע על התעניינות מוגברת בקבוצה, תוצאה ישירה של ההחתמות האחרונות :
נג'ובו - קשר נבחרת זמביה.
מרקוביץ' - בלם נבחרת בוסניה.
אג'ידה - שוער נבחרת ניגריה.
אוסיאקו - קשר נבחרת קניה.
פלצ'וק - אחת ההפתעות הגדולות בליגת העל בעונה שעברה.
וכמובן יש להוסיף את 'תגלית' העונה שעברה תומר סוויסה.

נכון עושה אלישע בבניית הקבוצה, בהעדר הענות מיצד שחקנים ישראלים מובילים בוצעו החתמות של שחקנים זרים
שעושה הרושם שהפעם לשם שינוי מרביתם איכותיים וההסתברות לנפילה לא גדולה במיוחד.

חשוב לזכור - 'הכל בעיני המתבונן'.

רוצה לומר, בעיננו האוהדים, יש לנו קבוצה טובה חזקה ואפילו גדולה במונחי הכדורגל הישראלי.
אממה, בעיני כדורגלנים ישראלים אנחנו קבוצה בינונית לכל היותר שמחפשת את דרכה חזרה מיזה יותר מעשור וללא הצלחה.

אז כן, כל עוד כך הם פני הדברים לא נכון יהיה לנסות ולבצע קפיצה מהירה כאילו שהגענו ליעד שהוא מיצוב הקבוצה בצמרת ליגת העל ומאבק על תארים או לכל הפחות על מקום באירופה.

נכון יהיה להוריד פרופיל, להשאיל (רחמנא ליצלן) שחקנים צעירים איכותיים כמו סבע וקהת לנשוך שפתיים כשהם משתדרגים כאן והולכים ולהמתין בסבלנות עוד שתי עונות לפחות......
להערכתי, תוך שתי עונות לכל היותר הקבוצה שלנו חזק במאבקי צמרת וזאת בהנחה שהתהליך הקיים ימשך, כלומר קידום הדרגתי של צעירים (דוידזאדה,זינו,אבו לבן ועוד) לצד בחירת זרים איכותיים שיודעים להוביל ולהנהיג.

לא ירחק היום בו שחקנים מובילים בכדורגל הישראלי יבקשו להגיע לבאר שבע בשונה מהיום כאשר הפועל באר שבע נחשבת בעיני מרביתם כתחנת מעבר לקבוצה גדולה בישראל.

זו המציאות חברים,סבלנות.
זה מה יש וגם זה לא מעט.

:יאללה הפועל:
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 16 אוגוסט 2012, 16:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: על מיצוב התדמית ומה הנדרש לכך.

שליחה על ידי sumsum »

מאיפה הבאת שמרקוביץ הוא שחקן נבחרת בוסניה?
אין שחקני נבחרת בוסניה ב100 אלף דולר...והאמת? גם הרבה איכותיים אין בכלל ברמות מחירים האלה,
אתה ממהר עם הקביעה הזו...חכה בוא נתן להם צ'אנס...מה גם שחולק על דעתך בנוגע להשאלות לשחקנים משלימים..מיותר..אם לא תתן לצעירנו לשחק לא תדע מה הם שווים אם בכלל שווים.
חבל על הדקו שיתבזבזו על שחקני השבחה כאלה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

וגם קניה היא לא בדיוק מעצמת כדורגל...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

sumsum כתב:מאיפה הבאת שמרקוביץ הוא שחקן נבחרת בוסניה?
אין שחקני נבחרת בוסניה ב100 אלף דולר...והאמת? גם הרבה איכותיים אין בכלל ברמות מחירים האלה,
אתה ממהר עם הקביעה הזו....
https://www.one.co.il/Cat/Articles/Arti ... id=0&bz=12" onclick="window.open(this.href);return false;

אנחנו לא מכירים.
אז למען הסר ספק, אני אף פעם לא כותב את מה שאני לא יודע.
תבלה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: על מיצוב התדמית ועל מה שנדרש לכך.

שליחה על ידי sumsum »

אולי מרקוביץ שיחק בנבחרת האופטיקה של קניון הנגב, לא שיחק מעולם ולא הוזכר מעולם בנבחרת בוסניה ששחקני ההגנה שלה הם מצמרת הליגה הגרמנית הראשונה, בטח לא שחקן שההישג הכי גדול שלו היה לשחק 46 דקות בעונה שלמה בליגה היוונית בקבוצה שירדה ליגה.
אז אל תסיר ספק, סתם תבדוק ואל תאמין לאיזה סוכן, גם הסוכן שלי יגיד ששיחקתי בנבחרת בולבוליסטאן.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

sumsum כתב:אולי מרקוביץ שיחק בנבחרת האופטיקה של קניון הנגב, לא שיחק מעולם ולא הוזכר מעולם בנבחרת בוסניה ששחקני ההגנה שלה הם מצמרת הליגה הגרמנית הראשונה, בטח לא שחקן שההישג הכי גדול שלו היה לשחק 46 דקות בעונה שלמה בליגה היוונית בקבוצה שירדה ליגה.
אז אל תסיר ספק, סתם תבדוק ואל תאמין לאיזה סוכן, גם הסוכן שלי יגיד ששיחקתי בנבחרת בולבוליסטאן.
חחחחחחחחח...... :D

לא סוכן ולא נעליים.

נכון, לא שיחק.
אבל בהחלט זומן לסגל נבחרת בוסניה בשני מקרים.
(בדוק,תאמין לי)

זה כמו ששני אוהדים בקפריסין יתווכחו בנוגע לאוהד לויטה.
האחד (אני) ירשום שהוא בסגל נבחרת ישראל והשני (אתה) ירשום שמעולם לא שיחק שם....
עובדתית, לויטה זומן לסגל הנבחרת כבר פעמיים אבל עדיין לא שיחק, בדיוק כמו מרקוביץ'.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

זומן לנבחרת בוסניה או לא זומן זה בכלל לא משנה , מה שהכי חשוב זה יכולתו הנוכחית.
בשבת האחרונה אני דווקא התרשמתי לרעה מהבלם מרקוביץ.
האיטיות שלו כמעט עלתה לנו בגול במחצית הראשונה (מזל שההקשתה מעל השוער הייתה גרועה)
נגד חלוצים מהירים וחדים אנחנו נהיה בבעיה גדולה.
אני חושב שבמהלך העונה סוארס יירד אחורה לעמדת הבלם ונג'ובו יתפוס פיקוד על מרכז השדה.
ימים יגידו אם ההחתמה של הבלם הייתה טובה או לא , לדעתי מדובר בכישלון.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא יודע גם אני מריח משהו שונה הפעם, אבל לא תוציא ממני את הסקפטיות שהצטברה אצלי עם השנים כאוהד של הפועל ב"ש.
כאילו אם ניכשל אני לא אהיה מופתע, אני פשוט רגיל לזה. כל פעם כישלון מחדש.
בוא ננמיך ציפיות ונקווה לטוב!
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דורון, שלא תבין שאני מתלהב מהזרים.
בטח לא בשלב זה.
מה שכן, הפעם לפחות הביאו שחקנים עם נתונים טובים יותר בטח בהשוואה לצ'באי וטורס....
האם הם יצילחו ? ממש לא בטוח.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

גיל שגיב, שלא תבין לא נכון
אני מעריך את תגובותיך אתה לא מתלהם ולא מחפש להתלהב,
אך במדינות הבלקן (אקס יוגוסלביה) יש המון קומבינות של סוכנים, גם זימונים הזויים לנבחרת גם אם לא במטרה לשחק מעלה פלאים את ערכו של השחקן
לכן סוכנים שמקושרים למאמני הנבחרות גורמים לשחקנים מסויימים לשחק רק 'במשחקי ידידות' כמו ידידנו מויסוב למשל...שבמשחק רשמי טור הופעותיו בנבחרת עומד על 0
כנל מרקוביץ אין שום סרט בעולם שמרקוביץ יוכל להשתחל לסגל נבחרת בוסניה ששחקן בינוני שם שמשחק קבע בנבחרת תג עלותו כשכר לעונה עומד על מינימום כ-400 אלף יורו...עכשיו או שמרקוביץ זומן לנבחרת כתעלול להעלאת מחירו (הרי נמכר גם ליוון, ומהר מאוד עלו שם על הבלוף) כנראה שזה עובד
בהשוואה אליו מויסוב שיחק 15 משחקים במשחקי ידידות (גם אנחנו אלופי הארץ בידידות לא?) מספיק לראות את סגל נבחרת ישראל בשביל להבין שגם כאן הקומבינות חוגגות (דמארי בהרכב הנבחרת על חשבון שחקנים שמשחקים בליגות טובות הרבה יותר ממנו, חן עזרא זומן לנבחרת 'שניה' אחרי ששיחק 45 דקות במשחק ידידות במכבי חיפה...מעניין,שנה שעברה לא זומן, מה השתפר כל כך במשחקו??-ק-ו-מ-ב-י-נ-ה להעלאת ערכו של שחקן, כנל שיר צדק, שיר כאב, שיר יווני)
תתפלא דווקא צבאי אם ניקח את הקריירה שלו כקפטן קרקוביה במשך 8 שנים הגיע עם רקורד טוב יותר רק שלא שיחק במשחק 8 חודשים ולכל שחקן גם אם זה ברק יצחקי זה לא מתאים.
אל תקחו אותי כפסימי, ראיתי אותו במשחקי קבוצתו הקודמת בגביע אירופה לפני כפחות מחודש...לא להיט זה UNDER STATEMENT
אבל הלוואי ואתבדה ולנו כן הוא יהיה טוב!
אבל מכאן ועד לציין שהוא שחקן 'בינלאומי' למרקוביץ הדרך ארוכה מאוד ולפי הפוסט הראשון כאן בשרשור ניתן לדמיין שבנו פה נבחרת 'בינלאומית' של שחקני נבחרות...גם אוסיאקו ערך הופעה אחת בנבחרת זניחה ביבשת שבסגל הנבחרת יש בערך 300 שחקנים דרך קבע ע"ע גאנה,ניגריה,גינאה המשוונית, גינאה הירושלמית ועוד כל מיני...הרי שם הזימונים הרבה פעמים הם דרך 'פוליטיקה' של סוכנים חזקים שדוחפים את שחקניהם, הרי שחקנים שנכשלו כאן אפילו בליגה השניה הם עם רקורד (מזוייף) בנבחרתם המקומית.
אז....שלא יעבדו עליכם! לא שחקן נבחרת ולא נעליים, מקסימום סוכן אופטיקה שיכול להצליח כאן, בא נתן לו את הזמן להצליח והלוואי שיעשה זאת.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הבנתי.

ויחד עם זה, בוא נבחן יחד האם כל אחד מאיתנו היה מוכן לקבל לקבוצה כל שחקן אבל כל שחקן שזומן לסגל נבחרת ישראל ? גם כזה שרק זומן ומעולם לא שיחק ולו דקה ?

לדעתי התשובה היא כן.

הרי במדינה ממוצעת יש מאות שחקני כדורגל ורק עשרות בודדות מגיעים למעמד של זימון לסגל הנבחרת ומעטים גם משחקים בפועל.

רוצה לומר - אם מכל אותם מאות שחקנים זומן מרקוביץ' וזומן וגם שיחק אוסיאקו יש מצב שבאמת מדובר בשחקנים עם יכולת טובה.

ושוב, יתכן שיש קומבינות ויתכנו אלף ואחד דברים לא כשרים אחרים, רק שבמצבינו העדין ובהעדר מערך סקאוטינג ראוי, הבחירה העונה היא בהחלט סבירה + עד טובה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גיל שגיב כתב:הבנתי.

ויחד עם זה, בוא נבחן יחד האם כל אחד מאיתנו היה מוכן לקבל לקבוצה כל שחקן אבל כל שחקן שזומן לסגל נבחרת ישראל ? גם כזה שרק זומן ומעולם לא שיחק ולו דקה ?

לדעתי התשובה היא כן.
גם אילוז זומן פעם לסגל נבחרת ישראל.. :o
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה אוחיון כתב: גם אילוז זומן פעם לסגל נבחרת ישראל.. :o
אכן כן, וכל המאמנים מאז כולל האחרון אלישע לוי שנחשב לאחד מבכירי המאמנים בישראל רצו וגם אלישע רוצה אותו בקבוצה וככה גם אני , אמנם לא כמגן ימני אבל בטח כקשר אגף ימין ברוטציה.

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

אתמול במשחק של ישראל נגד הונגריה שלמה שרף אמר, פעם מאמן היה רוצה 2 קשרים טובים וסביבם היה בונה קבוצה , היום מאמן רוצה 2 מגנים טובים וסביבם הוא בונה קבוצה ..

הסיבה היחידה שיש יחס כזה סלחני ונרפה כלפי יכולתו של אילוז היא העובדה שהוא שחקן בית
פעם אחת תהיו כנים כלפי עצמכם ותחשבו מה הייתם אומרים/עושים במידה והיה שחקן זר שמציג יכולת ברמה של אילוז

אילוז שחקן טוב בליגה לאומית לא בליגת העל , מבחינתי תעלו שחקן נוער לעמדה הזאת שיגדל לנו מגן ימני כי גם ככה העמדה הולכת להיות פרוצה ..

ושאף אחד לא יגיד לי תן לו הזדמנות אלישע רואה יותר טוב , היו לו כמה שנים טובות להוכיח וכל פעם עלו אותן טענות ...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מה נדבקתם לאילוז ?

אני מסכים שאין לו מקום כמגן ימני.
אבל מה הבעיה שישתלב בקישור ?

תפסיקו לחשוב בקטן, קבוצה שמתיימרת להאבק בצמרת חייבת ספסל עמוק
ונכון להיום אילוז שחקן ספסל (לא יחזור להיות מגן לנוכח היכולת הטובה של קלימי סבן)
טוב שיהיו לנו שחקנים מנוסים ומהירים כמו אילוז על הספסל.

שלח תגובה