בלי להתייחס למשחק היום (כי לא הייתי)... מה אתם אומרים על הדריבלים של סוארס?
מצד אחד, הוא עושה את זה מעט מדי ובהיסוס מדי, ופעמים לא מעטות מאבד כדורים במקומות מאוד מסוכנים.
מצד שני, שהוא נכנס לזון הוא פתאום נהיה דריבליסט אדיר. גם מול בית"ר וגם מול רמה"ש היה לו מהלך של לעבור בין 3-4 שחקנים, והוא עשה את זה לא מעט פעמים גם בעונות קודמות.
גם בתחום השערים, נכון שאין לו הרבה, אבל שהוא מחליט סוף סוף לבעוט מרחוק בדרך כלל יוצא משהו טוב.
מקווה שאוסיאקו יוכיח את עצמו לפחות הגנתית, מה שאולי ישחרר יותר את הבטחון של סוארס.
סופר סוארס
Re: סופר סוארס
בתפקיד שלו יכולת הדריבל פחות חשובה, אבל בהחלט זה לא מזיק .
מה שכן אתה צודק , לפעמים יוצאים לו מהלכים מטורפים חח - ממש כמו במולדת שלו ברזיל.
אני חייב לציין שהשנה בינתיים הוא שיפר את המשחק ההתקפי שלו בצורה ניכרת .
מעביר כדורים מצויינים לאגפים , מוסר כמו שצריך , בא לקבל כדור. נראה כאילו הקפטן עושה לו טוב.
הוא חתום עד סוף העונה רק ? אם כן חייב להאריך לו את החוזה, יותר חשוב מאשר עם נאסר
מה שכן אתה צודק , לפעמים יוצאים לו מהלכים מטורפים חח - ממש כמו במולדת שלו ברזיל.
מעביר כדורים מצויינים לאגפים , מוסר כמו שצריך , בא לקבל כדור. נראה כאילו הקפטן עושה לו טוב.
הוא חתום עד סוף העונה רק ? אם כן חייב להאריך לו את החוזה, יותר חשוב מאשר עם נאסר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: סופר סוארס
חתום לשנתיים נוספות.yakar כתב:בתפקיד שלו יכולת הדריבל פחות חשובה, אבל בהחלט זה לא מזיק .
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!