מחזור 2 נגד בית"ר
מחזור 2 נגד בית"ר
יום שבת (1.9) 20:00
עדיין לא נקבע מגרש. ייערך כנראה בטדי...
או ברמת גן. או במושבה. או במכתש. או בעילוט. עדכונים בהמשך השבוע.
יאללה הפועל!
עדיין לא נקבע מגרש. ייערך כנראה בטדי...
או ברמת גן. או במושבה. או במכתש. או בעילוט. עדכונים בהמשך השבוע.
יאללה הפועל!
Re: מחזור 2 נגד בית"ר
בס״ד
לפי השעה אפשר להבין שיש שידור.
לפי השעה אפשר להבין שיש שידור.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני שנים נוסע לטדי (בשנה שעברה אפילו חניתי ליד היציע המזרחי) ולא היו לי בעיות.
נ.ב
ניר, לא היית איתי לפני שנתיים כשהיינו בטדי ואחרי המשחק אפילו אכלנו בקניון עם אוהדי בית"ר י"ם? גם אז לא הייתה שום תקרית אלימה.
נ.ב
ניר, לא היית איתי לפני שנתיים כשהיינו בטדי ואחרי המשחק אפילו אכלנו בקניון עם אוהדי בית"ר י"ם? גם אז לא הייתה שום תקרית אלימה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה, משתתף בשמחתך.
אממה....אל תבנה על 'שבת אחים גם יחד' יותר מידי....
בטח לא כאשר מדובר באוהדי בית"ר.
אממה....אל תבנה על 'שבת אחים גם יחד' יותר מידי....
בטח לא כאשר מדובר באוהדי בית"ר.
- אורי אדום בנשמה
משה אוחיון כתב:אני שנים נוסע לטדי (בשנה שעברה אפילו חניתי ליד היציע המזרחי) ולא היו לי בעיות.
נ.ב
אז הרווחת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כמו שאמרתי - מעולם לא יצא לי להיות בטדי.
תמיד המשחקים נגד בית"ר \ הפועל י-ם יצאו בשבתות או בשעות שלא הסתדרו לי.
תמיד המשחקים נגד בית"ר \ הפועל י-ם יצאו בשבתות או בשעות שלא הסתדרו לי.
הפועל אני כבר משתגע
חוץ מזה שהייתי על סף התקף לב!משה אוחיון כתב:אני שנים נוסע לטדי (בשנה שעברה אפילו חניתי ליד היציע המזרחי) ולא היו לי בעיות.
שנים שאני נוסע לטדי ותמיד יש שם כאוס אחרי המשחק, במיוחד כשביתר מפסידה.
לא חושב שאת יום הנישואים שלנו היא תירצה לחגוג דווקא ב"טדי"... ולכן את המאורע הזה נחגוג דווקא בת"א...אביב כתב:תזמין את אשתך לבית מלון בירושלים....
ושלא תחשוב שבעבר לא ביררתי על האופציה הזאת, אבל פשוט לא הסתדר...
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
עובדה ידועה היא שמי שמסתובב שם לאחר המשחק עם פריטים מזהים של הקבוצה היריבה מתחייב בנפשו, ואין כאן הגזמה!! ביציעים המזרחי והצפוני ישנם לא פחות מכנופיות של ילדים מחורעים בראש, חמושים בשלל אמל"ח ותעוזה שלא תבייש את ראשון הגנגסטרים בקוזה נוסטרה, שמחפשים בנרות את מי להרוג!!
ומניסיון אישי: עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל.. מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים (ביניהם האוהד אלי כהן ז"ל) שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;
ומניסיון אישי: עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל.. מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים (ביניהם האוהד אלי כהן ז"ל) שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
בית"ר תגיע עם סגל חסר לשבת הקרובה.
בן שושן, שי חדד, דן איינבינדר, גלאבינה (שחקן הרכש הקרואטי) ודריו פרננדז המורחק לא יהיו בסגל.
גם אלי כהן הורחק ולא יעמוד על הקווים בשבת.
בית"ר תגיע עם סגל חסר לשבת הקרובה.
בן שושן, שי חדד, דן איינבינדר, גלאבינה (שחקן הרכש הקרואטי) ודריו פרננדז המורחק לא יהיו בסגל.
גם אלי כהן הורחק ולא יעמוד על הקווים בשבת.
אורי אדום בנשמה כתב:עובדה ידועה היא שמי שמסתובב שם לאחר המשחק עם פריטים מזהים של הקבוצה היריבה מתחייב בנפשו, ואין כאן הגזמה!! ביציעים המזרחי והצפוני ישנם לא פחות מכנופיות של ילדים מחורעים בראש, חמושים בשלל אמל"ח ותעוזה שלא תבייש את ראשון הגנגסטרים בקוזה נוסטרה, שמחפשים בנרות את מי להרוג!!
איך אתה תמיד מספר את אותו סיפור מילה במילה חחחח מת על זה !