עידו אקסברד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
intertal

עידו אקסברד

שליחה על ידי intertal »

תקשיבו זה כבר לא מצחיק הוא לא שחקן גרוע הוא פשוט לא שחקן כדורגל בכלל

כל פעם שאני שומע את השם שלו אני מקבל עצבים בגוף למה לא להכניס את אוזן או אפילו להשאיר את סוויסה במגרש , סוויסה פצוע עדיין יותר טוב מהפח הזה !

אני מקווה שאבולבן יחזור מהפציעה הוא יכנס כמחליף ולא הפח הזה שאין לי מושג איך הגיע לליגת העל :/

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: עידו אקסברד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
היה חייב לנצח לנו את המשחק.
גבאי עם הכנה נהדרת לרגל הנכונה אך אקסברד כרגיל עם סיומת של נגר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בוא נודה על האמת הוא פשוט לא שחקן. היום היו לו דברים שבשבילם הוא על המגרש, אם זה להשתלט על כדור באמצע המגרש עם הגב לשער, או לדחוק רגל אחרי השמטה או להציק להגנה. שום דבר מאלה הוא לא עשה, הגיע הזמן להוריד את מצבו ברוטציה מחלוץ שלישי לחלוץ רביעי או חמישי. אין לו שום תרומה למשחק....
כנראה שבמצב היובש של שנה שעברה הוא הצליח לשטות בכמה אנשים, העונה התגלה הבלוף...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לא כוכב גדול זה ברור, אבל אחד מהאחראים המרכזים להישארות של הקבוצה עונה שעברה.
תרם לקבוצה הזאת בנתיים הרבה יותר מחברו דובב גבאי שעליו אני שומע רק דיבורים...
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים...
לשחק עם אקסברד זה לשחק ב-10 שחקנים.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ניב גבאי אולי לא תרם במספרים שזה מה שחשוב בפועל, אבל הפעולות שהוא עושה במהלך המשחק זה רק שחקנים באמת טובים עושים.
חותך מגנים בלי סוף עושה קרוסים שרק חלוציים אמיתיים עושה, דינאמי מאוד, טכני ברמות ועוד לא ראינו עד כמה הוא טכני. מאמין שאם היה מוסר כמו מליקסון כזה בהרכב, גבאי היה מחורר רשתות תקשיב מה אני אומר לך מחורר רשתות!!
רק שימו לידו שחקן שיאכיל אותו בכדורים לעומק ,הוא פשוט לא מפסיק לעשות תנועה אני כל כך אוכל את עצמי שהוא לא מקבל כדור אחד לעומק במהלך משחק שלם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שי האדום כתב:ניב גבאי אולי לא תרם במספרים שזה מה שחשוב בפועל, אבל הפעולות שהוא עושה במהלך המשחק זה רק שחקנים באמת טובים עושים.
חותך מגנים בלי סוף עושה קרוסים שרק חלוציים אמיתיים עושה, דינאמי מאוד, טכני ברמות ועוד לא ראינו עד כמה הוא טכני. מאמין שאם היה מוסר כמו מליקסון כזה בהרכב, גבאי היה מחורר רשתות תקשיב מה אני אומר לך מחורר רשתות!!
רק שימו לידו שחקן שיאכיל אותו בכדורים לעומק ,הוא פשוט לא מפסיק לעשות תנועה אני כל כך אוכל את עצמי שהוא לא מקבל כדור אחד לעומק במהלך משחק שלם.
בדיוק.
אקסברד לוקה בטכניקה הכי בסיסית לשחקן כדורגל. ואני עדיין טוען שגם כולל העונה שעברה, הוא חייב לנו יותר נקודות ממה שהביא.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גבאי חלוץ מטרה.
התרומה שלו אמורה להיות מספרית, קודם כל שיכניס גולים אחרי זה שיעשה דריבלים על ה16.
בדיוק כמו שאני קודם כל מצפה מסבן שיהיה בלוק בהגנה ואח"כ יבשל גולים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
intertal

שליחה על ידי intertal »

האמת אם זה היה אפשרי הייתי מביא את טוטו תמוז אבל הוא בחיים לא ירצה לבוא , לגבי החלוצים צריך להתחיל לתת לאוזן ואבולבן הזדמנויות כי כישרון יש ובכמויות

ובאמת שחלוץ חייב להיות מהיר ואם הוא לוקה במהירות אז חייב להיות לו איזה ערך מוסף , ראה ערך מקרייב, לאקסברד אין כלום חוץ ממשחק ראש וזה לא סיבה מספיק טובה בשביל לשחק כדורגל!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

ניב כתב:לא כוכב גדול זה ברור, אבל אחד מהאחראים המרכזים להישארות של הקבוצה עונה שעברה.
תרם לקבוצה הזאת בנתיים הרבה יותר מחברו דובב גבאי שעליו אני שומע רק דיבורים...

חלאס בחיייייייייאת.

כמה אפשר לשמוע את הנקודות שהוא נתן עונה קודמת. הנקודות שהוא החמיץ הרבה הרבה יותר ממה שנתן, יכל היה לקנות את עולמו היום וכרגיל החמיץ.

על דובב רק דיבורים? התנועה שדובב עושה היא מצויינת,הכניסות שלו לרחבה באלכסוניות והמסירות שלו זה לא משהו שיש להרבה שחקנים.

זו גם הסיבה העיקרית אגב, שאנחנו כמעט ולא נתפסים בנבדל.

ולגבי הטיעון המפגר שהוא חלוץ מטרה, כשהוא ישחק שם אפשר יהיה לבוא בדרישה הזו.

בנתיים רוב הזמן הוא מתמודד עם העובדה שהוא משחק באגף. כמו בחלק גדול מעונה שעברה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דרך אגב, ידוע שאקסברד לא מצטיין במשחק הרגל . למה כל הזמן מחפשים אותו ברגל? הכדור שגבאי נתן לו היה מצויין , אבל אם גבאי היה מרים את הכדור אני חושב שלאקסברד היה יותר קל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ניב כתב:גבאי חלוץ מטרה.
התרומה שלו אמורה להיות מספרית, קודם כל שיכניס גולים אחרי זה שיעשה דריבלים על ה16.
בדיוק כמו שאני קודם כל מצפה מסבן שיהיה בלוק בהגנה ואח"כ יבשל גולים.
בס"ד
כשהוא משחק כחלוץ מטרה הוא כמעט תמיד מביא יבול נאה, אתה מוזמן לבדוק.
הבעיה היא שמציבים אותו לא פעם באגף (כמו היום) שם הוא פחות בא לידי ביטוי מבחינת שערים.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לא יכול להבין איך הבחור הזה עדיין משחק בהפועל ב"ש , צריך לתת לאוזן ולאבו לאבן לשחק חלוצים הרבה יותר טובים מהגרוטאה הזאת שרק יודע להכניס גולים בנגיחה.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

אקסברד זקוק ל5 מצבים ברחבת החמש כדי לשים גול אחד..
סטטיסטיקה כזאת גם אני נותן, ועובדה שאותי הסקאוטים עוד לא איתרו.

עם כל הכבוד לדחיקות מול שער ריק בעונה שעברה (ו-8 שערי ליגה אם אני לא טועה בכמות זה לא כזה הרבה לבנאדם שמשחק 90 דקות בכל משחק לאורך 30+ משחקים בעונה), אקסברד לא שחקן.

הטכניקה שלו ברצפה, כמות האיבודים שלו יכולה לחרפן, וגם ההחמצות שלו לא מתקבלות על מי שמתיימר להיות חלוץ לגיטימי בליגת העל.

לגבי דובב, במשפט, כבר משנה שעברה באיזה משחק (נגד עכו אולי?) אני זוכר שסימנתי לטובה את המהירות שלו והתנועה שלו בלי כדור כשהוא שיחק כחלוץ מרכזי ע"ח אקסברד.. בינתיים עד עכשיו העונה הוא השחקן שאני הכי יודע מה לצפות ממנו לפני המשחק.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

באמת שאקסברד לדעתי מיותר, לא הראה שום דבר מעניין עונה שעברה.
ועם כל המחמאות ל"משחק הראש" שלו, כמדומני יש לו שני שערי נגיחה בעונה שעברה (מול ראשל"צ ובית"ר)

שלח תגובה