הפינה האופטימית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הפינה האופטימית

שליחה על ידי yedidel »

אמנם קצת באיחור אבל הנה היא חוזרת...

1. בויאן מרקוביץ' - נכון, 3-4 פעמים הוא העיף כדור בפאניקה למעלה במקום להתחיל התקפה, אבל חוץ מזה נתן משחק טוב מאוד במיוחד בשני היבטים חשובים - היכולת לקרוא מהלכים ולחתוך מסירות כבר בקו מחצית המגרש (יצא מהעמדה לא פעם וקטע התקפה בית"רית מוקדם), ושחרור לחץ ע"י כדורים ארוכים מדוייקים (גם על הקרקע). אין ספק שהוא יימדד מול קבוצות עם התקפה יותר חדה ומהירה מבית"ר, אבל המשחק הזה בהחלט מעודד.

2. החזרה מהמחצית - שינוי אדיר בגישה בלי חילוף אחד, מראה שיש יכולת בקבוצה לשנות פאזה. בנוסף אלישע נהנה מהרכב שאפשר לעשות איתו הרבה שינויי תפקוד, כמו ההחלפה בין גבאי לסוויסה שהביאה שער שוויון מהיר.

3. מצבי הבקעה - יהיה קשה למצוא אוהד שהיה מאוד מרוצה מהמשחק וחושב שאנחנו מחוברים ושיחקנו כמו שצריך. דווקא לאור זאת מעודדת כמות מצבי ההבקעה שהקבוצה הגיעה במיוחד במחצית השנייה, שעם קצת יותר חדות היו נגמרים בשער שני. חשוב לדעת לייצר זאת גם במשחק פחות טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפינה האופטימית

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני נותן להם עוד 10 משחקי חסד ואחר כך אשפוט, בנתיים מרקוביץ' נראה כבלם שיודע לקרוא מהלכים אבל האיטיות שלו קצת בעייתית, אם היו מביאים בלם מהיר ממנו ובאותה רמת קריאת משחק הייתי רגוע הרבה יותר.

וכן החזרה מהמחצית בהחלט נהדרת, וקלמי סבן איזה בישול, רואים שיש לנו מגן ימני סוף כל סוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

4) קלמי סבן מתחיל להראות סימנים של מגן ימני שלו חיכינו

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

האם אפשר לסמן גם יציאה בטוחה של כוחותינו מ"טדי", או שגם הפעם היו תקריות אלימות עם הבבונים?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

8red כתב:האם אפשר לסמן גם יציאה בטוחה של כוחותינו מ"טדי", או שגם הפעם היו תקריות אלימות עם הבבונים?

[BBvideo 600,453]https://www.youtube.com/watch?v=1cp_k2EveA4[/BBvideo]
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כרגיל... רק שמהתרשמות שלי מהסרטון ניראה שגם כוחותינו לא ממש היו "ילדים טובים ירושלים"...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מגיבים יקרים אני קורא אתכם לסדר! זאת הפינה האופטימית

שלח תגובה