החלוץ היהודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות
החלוץ היהודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות
מעניין
כמה חלוצים צריך פה מוזר במקום לחפש קשר יצירתי
https://www.one.co.il/Article/205224.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כמה חלוצים צריך פה מוזר במקום לחפש קשר יצירתי
https://www.one.co.il/Article/205224.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: החלוץ היודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות
כמו ביטוח לאומי מתנהגת הפועל באר-שבע
הפועל תל אביב מתחזקת בגילי ורמוט אנחנו מחפשים חינמונים -'וואו'
תביאו את מליקסון נראה אותכם ולא שבורים מהטיילת בנתניה
הפועל תל אביב מתחזקת בגילי ורמוט אנחנו מחפשים חינמונים -'וואו'
תביאו את מליקסון נראה אותכם ולא שבורים מהטיילת בנתניה
Re: החלוץ היהודי צרפתי קווין דהן הגיע להתרשמות
לצערי אנחנו קבוצה בינונית מאוד ובואו נקווה שלא נקלע למאבקי תחתית שוב פעם.
כל כך שקוף שחסר לנו בארומוטר בקבוצה, סטאר קוויאלטי, עושה משחק, אמרנו מליקסון?
היה צריך להחתים פה במקום קהת&נג'ובו&אוסישוקו שחקן אחד תותח וקאליבר רציני.
מפחיד לראות את הסגלים של מכבי חיפה, התל אביביות ואפילו קרית שמונה ולהבין שאנחנו קבוצה חלשה מאוד.
מכבי חיפה ידרסו אותנו בוסרמיל במחזור הקרוב ואין למה לצפות ואל תגידו לי שאני פסימי, כי זו האמת וצריך להודות. אין לנו מה לחפש נגד הקבוצה הזו ושאר הקבוצות שהזכרתי למעלה.
אני לא מבין את הבינוניות שהולכים לחפש שחקן יהודי אמריקאי ועוד חלוץ(למרות שצריך עוד חלוץ בסגל, אבל לא שחקן אפס כמו זה שבא להיבחן ולפני חלוץ חייב דחוף עושה משחק). עוד לפני גביע השוקו אמרתי שהחיזוק שאנו צריכים זה חלוץ זר מוכח ואיכותי ושחקן עושה משחק.
אם רוצים, אפשר בהחלט לשים כסף על מליקסון ולתת לו לגמור פה את הקריירה כמו מלך ויקבל מעמד ענק, אחרי מה שאני רואה כמה מכבי תל אביב והפועל תל אביב משקיעים זה אוכל אותי למה אנחנו תמיד שואפים לבינונית, כמו בני יהודה, מכבי נתניה, הפועל חיפה ואשדוד שהם ברמה שלנו אבל כידוע וכצפוי אנחנו לא נוציא מהמשחקים האלה כלום ושומדבר.
כל כך שקוף שחסר לנו בארומוטר בקבוצה, סטאר קוויאלטי, עושה משחק, אמרנו מליקסון?
היה צריך להחתים פה במקום קהת&נג'ובו&אוסישוקו שחקן אחד תותח וקאליבר רציני.
מפחיד לראות את הסגלים של מכבי חיפה, התל אביביות ואפילו קרית שמונה ולהבין שאנחנו קבוצה חלשה מאוד.
מכבי חיפה ידרסו אותנו בוסרמיל במחזור הקרוב ואין למה לצפות ואל תגידו לי שאני פסימי, כי זו האמת וצריך להודות. אין לנו מה לחפש נגד הקבוצה הזו ושאר הקבוצות שהזכרתי למעלה.
אני לא מבין את הבינוניות שהולכים לחפש שחקן יהודי אמריקאי ועוד חלוץ(למרות שצריך עוד חלוץ בסגל, אבל לא שחקן אפס כמו זה שבא להיבחן ולפני חלוץ חייב דחוף עושה משחק). עוד לפני גביע השוקו אמרתי שהחיזוק שאנו צריכים זה חלוץ זר מוכח ואיכותי ושחקן עושה משחק.
אם רוצים, אפשר בהחלט לשים כסף על מליקסון ולתת לו לגמור פה את הקריירה כמו מלך ויקבל מעמד ענק, אחרי מה שאני רואה כמה מכבי תל אביב והפועל תל אביב משקיעים זה אוכל אותי למה אנחנו תמיד שואפים לבינונית, כמו בני יהודה, מכבי נתניה, הפועל חיפה ואשדוד שהם ברמה שלנו אבל כידוע וכצפוי אנחנו לא נוציא מהמשחקים האלה כלום ושומדבר.
טעות בפירסום !
מדובר בקווין פריינטה והוא בכלל לא חלוץ....מדובר בקשר התקפי (יהודי)
ששיחק בעבר בקבוצת סדאן הצרפתית, הרשים מאוד את גילי לנדאו בעונה שעברה
וגם חתם בפ"ת אבל נפצע באחד האימונים....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעניין בתקווה שזה הקשר שיחזק את הקבוצה ואז להפטר מנאסר...גיל שגיב כתב:טעות בפירסום !
ועדיין לדעתי צריכים לשחרר את אנג'ובו בפגרת החורף ולהביא במקומו קשר עושה משחק זר ברמה גבוהה.
אבל שוב בסך הכל הסגל נראה בריא יותר מהסגל של שנה שעברה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שמעו אני חייב להגיד לכל המגיבים מעליי שאתם פשוט חיים בסרט.
אנחנו לא אמורים להתמודד עם הפ' ת"א, מכבי ת"א, מכבי חיפה וק"ש.
המטרה שלנוזה מקום 5-8. שפליאוף עליון יהיה הישג.
תפסיקו כבר להסתכל על הסגל של כל אלה שטוענות לכתר! די כבר ! אנחנו לא רצים לאליפות.
תתחילו להעריך את מה שיש לכם כאן. תתחילו להעריך את זה שאנחנו מכוונים צמרת. תפסיקו לחיות באשליה של אליפות או משהו בסגנון!!!!!!
יש לנו אחלה סגל שצריך לתת לו את הזמן והוא ייתן לנו אחלה של עונה.
עם כל שלל הכוכבים של מכבי חיפה והיא אחרי שני משחקים עם שני הפסדים. מה תגידו על זה? אתם תסתכלו רק על מה שטוב. רק על " שמות ".
תאמינו לי אתם צריכים להתעורר עם איזה אלי ז'ינו שיחזיר אתכם למציאות.
בושה.
תפסיקו כבר להסתכל על הסגל של כל אלה שטוענות לכתר! די כבר ! אנחנו לא רצים לאליפות.
תתחילו להעריך את מה שיש לכם כאן. תתחילו להעריך את זה שאנחנו מכוונים צמרת. תפסיקו לחיות באשליה של אליפות או משהו בסגנון!!!!!!
עם כל שלל הכוכבים של מכבי חיפה והיא אחרי שני משחקים עם שני הפסדים. מה תגידו על זה? אתם תסתכלו רק על מה שטוב. רק על " שמות ".
בושה.
gate5 כתב:שמעו אני חייב להגיד לכל המגיבים מעליי שאתם פשוט חיים בסרט.
בושה.
תפסת תפקיד של שופט/שוטר בפורום ?
חאלס לחלק תארים ציונים וכד'.....תרגיע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
במקום להשתמש בתקציב של 30 מיליון שקל כדי להחזיק בקבוצה 15 שחקני רכש שרובם בינונים ולא היו נכנסים להרכב של שום קבוצת צמרת, אפשר היה להביא באותו תקציב 8 שחקני רכש איכותים שהיו עושים את ההבדל ואת יתר הסגל לבנות על השחקנים המקומים.gate5 כתב:שמעו אני חייב להגיד לכל המגיבים מעליי שאתם פשוט חיים בסרט.
בושה.
בכל העונות הטובות האחרונות שלנו היה שילוב של שחקני רכש איכותים (חלילוביץ', רוסו, סולוב, קאקו, אופיר חיים, רמיק יז'רסקי, בן דיין) עם שחקני בית שלרוב היו משלימים (אלימלך, חזות, בונפלד, ברדה, ביטון, חליבה, אלול, יפרח).
זה לא מובן מבחינתי איך אפילו בעונה כמו עונה שעברה עם שחקני רכש ברמה של ליגה לאומית לא הצלחנו להרוויח שום שחקן בית להרכב. איך יכול להיות שלמרות שאנחנו נכשלים שנה אחרי שנה עם שחקני הרכש הרבים שמגיעים לקבוצה, לא נותנים אצלנו את הצאנס לילדים שלנו ולא מבינים שבתקציב של 30 מיליון אי אפשר להחזיק 15 שחקני רכש איכותים, גם לא 11 שחקני רכש איכותים.
ונניח והקווין הזה חותם, מכיוון שאנחנו לא מתכוונים לשחרר את אקסברד/אחד משחקני הרכש שמשחקים בקישור, אנחנו למעשה נאלץ לשחרר את אבו חצירא/אבו לאבן (תלוי בתפקיד של קווין) או לחילופין להשאיר אותם ולהפוך אותם לנער פוסטר.
ואחרי זה שואלים למה הקבוצה שלנו לא מגיעה לצמרת למרות התקציב הגדול...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פשוט נמאס לקרוא את התגובות שלכם זה פשוט נמאס איך אין חוסר הערכה! פשוט נמאס!
במקום לשבת בשקט ולתת שקט לקבוצה להתקדם ולהתחבר אותם אנשים לא מפסיקים לבקר את מה שעושים כאן.
" הפועל ת"א החתימה את ורמוט " וווואוו את מי זה אמור לעניין?
מתי תבינו שאנחנו בכלל לא אמורים להתחרות איתם ? מתי ?
אתם תראו בשבת שאנחנו כן ניתן להם פייט וכן אפשר להוציא תיקו-ניצחון אבל הפסד לא התקבל באכזבה.
תשאלו את אוהדי הפ' חיפה/סכנין/נתניה ועוד קבוצות איך זה כל עונה לפתוח עם חוסר ודאות .
לא משנה מה יעשו כאן תמיד תהיה ביקורת שלילית ותמיד יהיה מה להגיד ותמיד הסתכלו על הקבוצות האחרות.
במקום לשבת בשקט ולתת שקט לקבוצה להתקדם ולהתחבר אותם אנשים לא מפסיקים לבקר את מה שעושים כאן.
" הפועל ת"א החתימה את ורמוט " וווואוו את מי זה אמור לעניין?
מתי תבינו שאנחנו בכלל לא אמורים להתחרות איתם ? מתי ?
אתם תראו בשבת שאנחנו כן ניתן להם פייט וכן אפשר להוציא תיקו-ניצחון אבל הפסד לא התקבל באכזבה.
תשאלו את אוהדי הפ' חיפה/סכנין/נתניה ועוד קבוצות איך זה כל עונה לפתוח עם חוסר ודאות .
לא משנה מה יעשו כאן תמיד תהיה ביקורת שלילית ותמיד יהיה מה להגיד ותמיד הסתכלו על הקבוצות האחרות.
דבר ראשון תדייק בדברים - זה ממש לא 30. זה 26משה אוחיון כתב: במקום להשתמש בתקציב של 30 מיליון שקל כדי להחזיק בקבוצה 15 שחקני רכש שרובם בינונים ולא היו נכנסים להרכב של שום קבוצת צמרת, אפשר היה להביא באותו תקציב 8 שחקני רכש איכותים שהיו עושים את ההבדל ואת יתר הסגל לבנות על השחקנים המקומים.
בכל העונות הטובות האחרונות שלנו היה שילוב של שחקני רכש איכותים (חלילוביץ', רוסו, סולוב, קאקו, אופיר חיים, רמיק יז'רסקי, בן דיין) עם שחקני בית שלרוב היו משלימים (אלימלך, חזות, בונפלד, ברדה, ביטון, חליבה, אלול, יפרח).
זה לא מובן מבחינתי איך אפילו בעונה כמו עונה שעברה עם שחקני רכש ברמה של ליגה לאומית לא הצלחנו להרוויח שום שחקן בית להרכב. איך יכול להיות שלמרות שאנחנו נכשלים שנה אחרי שנה עם שחקני הרכש הרבים שמגיעים לקבוצה, לא נותנים אצלנו את הצאנס לילדים שלנו ולא מבינים שבתקציב של 30 מיליון אי אפשר להחזיק 15 שחקני רכש איכותים, גם לא 11 שחקני רכש איכותים.
ונניח והקווין הזה חותם, מכיוון שאנחנו לא מתכוונים לשחרר את אקסברד/אחד משחקני הרכש שמשחקים בקישור, אנחנו למעשה נאלץ לשחרר את אבו חצירא/אבו לאבן (תלוי בתפקיד של קווין) או לחילופין להשאיר אותם ולהפוך אותם לנער פוסטר.
ואחרי זה שואלים למה הקבוצה שלנו לא מגיעה לצמרת למרות התקציב הגדול...
דבר שני - יש מאמן והוא קובע והוא רואה. אם ירדן/אוזן/ז'ינו/אבו לאבן היו כאלה טובים תאמין לי שהם היו טועמים את ההרכב.
ראינו טוב מאד את יוסף אבן לאבן שלך שאתה כל כך מחזיק ממנו בעונה שעברה. אני לא אשכח את המשחק נגד אשדוד שאשכרה הוא קיבל את חולצת ההרכב ופשוט שיחק גרוע. לא התאמץ והיה אחד הגרועים במגרש. חלילה אני לא אומר שצריך לפסול אותו אבל מה לעשות שהם פשוט כרגע לא טובים.. מה לעשות?
אותם זרים שאמרת שהיו כאן טובים גם באו בכלום כסף ולאט לאט עם הזמן התגלו כשחקנים.
אמרת שהבאנו שחקנים בינונים? סויסה?פלצ'וק?אנג'ובו שכלכך חפרת עליו.. אג'ידה? סבע? קהת? אלה שחקנים בינונים?
שמע אתה פשוט ראש בקיר ולא משנה מה נגיד אתה פשוט תמשיך עם ה"שחקני בית" שלך.
תצא מהסרט משה - חוץ מדוידזאדה ואולי עוד שחקן אין לנו שום שחקן נוער שיכול כרגע לשחק בליגת העל.
משה, אני בהחלט מסכים עם הגולש 'שער 5'.
שים לב !
כתוב לנו בבקשה מי מבין השחקנים המקומיים ששוחרר בשנים האחרונות הגיע למשהו בכדורגל ?
דוידי ? חוגג ? פאלס ? רפי עמוס ? מי ?????????
יש מצב שפשוט כל הכשרונות האמיתיים ברחו עוד בזמנו של ז'ינו ומאז לא צמחו כשרונות מיוחדים...הרי עובדתית זה מוכח.
לגבי העתיד ?
תן לי להנות כבר היום, אנחנו לא טוברוק ולא רוצה להיות אשדוד.
כמה שחקני בית יש בהפועל תל אביב ? כמה שחקני בית יש במכבי חיפה ?
עזוב אותך.....אם יתגלה שחקן כזה מוכשר בנוער הוא בטוח ישחק, עד אז יש לשלב שחקנים מקומיים בהדרגה ולא חייב כל משחק.
שים לב !
כתוב לנו בבקשה מי מבין השחקנים המקומיים ששוחרר בשנים האחרונות הגיע למשהו בכדורגל ?
יש מצב שפשוט כל הכשרונות האמיתיים ברחו עוד בזמנו של ז'ינו ומאז לא צמחו כשרונות מיוחדים...הרי עובדתית זה מוכח.
לגבי העתיד ?
תן לי להנות כבר היום, אנחנו לא טוברוק ולא רוצה להיות אשדוד.
כמה שחקני בית יש בהפועל תל אביב ? כמה שחקני בית יש במכבי חיפה ?
עזוב אותך.....אם יתגלה שחקן כזה מוכשר בנוער הוא בטוח ישחק, עד אז יש לשלב שחקנים מקומיים בהדרגה ולא חייב כל משחק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איך אתה יכול לדעת מי מתאים ומי לא? איציק ועקנין שקיבל דקות בשנה שעברה היה כזה רע שהוא צריך לקבל שיחרור השבוע מסיבות מקצועיות? אדון אקסברד שהיה החלוץ הפותח שלך בשנה שעברה והיה החילוף הראשון שלך בטדי הוא חלוץ איכותי יותר מאבו לאבן?gate5 כתב:
דבר ראשון תדייק בדברים - זה ממש לא 30. זה 26
דבר שני - יש מאמן והוא קובע והוא רואה. אם ירדן/אוזן/ז'ינו/אבו לאבן היו כאלה טובים תאמין לי שהם היו טועמים את ההרכב.
ראינו טוב מאד את יוסף אבן לאבן שלך שאתה כל כך מחזיק ממנו בעונה שעברה. אני לא אשכח את המשחק נגד אשדוד שאשכרה הוא קיבל את חולצת ההרכב ופשוט שיחק גרוע. לא התאמץ והיה אחד הגרועים במגרש. חלילה אני לא אומר שצריך לפסול אותו אבל מה לעשות שהם פשוט כרגע לא טובים.. מה לעשות?
אותם זרים שאמרת שהיו כאן טובים גם באו בכלום כסף ולאט לאט עם הזמן התגלו כשחקנים.
אמרת שהבאנו שחקנים בינונים? סויסה?פלצ'וק?אנג'ובו שכלכך חפרת עליו.. אג'ידה? סבע? קהת? אלה שחקנים בינונים?
שמע אתה פשוט ראש בקיר ולא משנה מה נגיד אתה פשוט תמשיך עם ה"שחקני בית" שלך.
תצא מהסרט משה - חוץ מדוידזאדה ואולי עוד שחקן אין לנו שום שחקן נוער שיכול כרגע לשחק בליגת העל.
אנג'ובו, סבע וקהת הם טובים יחסית לסכום הכסף שהשקעת בהם. אם היית אומר לי להחליט בין השלושה האלה לראדי, עזרא ומליקסון (אותם תפקידים) אז הם פחות טובים, הרבה פחות טובים. לאף אחד מהשלושה האלה אין מקום בקבוצות הצמרת, אבל אצלנו הסיפור אחר כי התקציב חולק בצורה לא נכונה.
אלישע לוי רוצה לשמור על הכיסא שלו. אלישע לוי מסתכל לטווח הקצר. בגלל זה הוא יעדיף "שמות" מהנוער של מכבי ת"א, גם אם זה אומר להשאיל אותם לשנה ללא אופצית רכישה, על פני לקיחת סיכון ונתינת הצאנס לשחקנים הצעירים שלנו "נטולי השמות".
אלישע לוי הוא לא האשם. מי שאשם זה אסי רחמים ואלונה. ככה נראית קבוצה בלי דרך ובלי מדיניות. קבוצה שנתנה לקלינגר בשנה שעברה את הקרדיט לעלות למשחקים עם 11 שחקני רכש (התבוסה בעכו) ועדין כמעט ירדנו בסוף השנה ליגה.
קח 26 מיליון שקל, תביא איתם שחקנים איכותים שיעשיו את ההבדל, ולצידם תשים את שחקני הבית הצעירים. מבטיח לך שאבו לאבן יראה טוב יותר ליד דברשוילי. בדיוק כמו שזינו או ועקנין יראו טוב יותר ליד עזרא, מליקסון וראדי.
עדיף 8 שחקנים איכותים בהרכב ולידם שלושה שחקני בית בינונים שאולי יפתחו למשהו מאשר 11 שחקנים בינונים בהרכב כמו שיש לך היום.
שחקני הבית שנמצאים היום בקבוצה הם ברובם חיילים שמרוויחים משכורות נמוכות, אפשר וצריך לנצל את זה כדי לבנות קבוצה על 8 שחקני רכש איכותים שיעשו את ההבדל ואליהם ילך רוב התקציב ולידם שחקני בית שיהיו שחקנים משלימים בהרכב ושחקני ספסל. עדיף על חלוקה של 26 מיליון שקל ל15 שחקנים בינונים יותר או פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה, אני בהחלט מסכים עם הגולש 'שער 5'.
שים לב !
תענה בבקשה !
שים לב !
תענה בבקשה !
מוקדש בהערכה למשה אוחיון :
לידיעתך משה,הכשרונות ברחו מהקבוצה,
עוד אז בתקופת מלך מלכי השכונה....
מאז ידידי גדלו בעיקר עגלות,
גם כשעזבו לא הגיעו לגדולות ונצורות,
אותי מעניינת איכותו וכשרונו של השחקן,
וממש לא אם נולד בסורוקה התינוק הקטן...
חשיבתך פרובינציאלית באופן מוחלט,
אני הייתי בעבר כזה (כמעט)
עם השנים הבנתי שהעניין פחות חשוב,
עדיף לסיים משחקים מאושר מאשר עצוב,
ואם השחקן שיביא לי אושר גדל בתל אביב או חיפה ?
אז סבבי, אין לי עם זה שום בעיה !
לידיעתך משה,הכשרונות ברחו מהקבוצה,
עוד אז בתקופת מלך מלכי השכונה....
מאז ידידי גדלו בעיקר עגלות,
גם כשעזבו לא הגיעו לגדולות ונצורות,
אותי מעניינת איכותו וכשרונו של השחקן,
וממש לא אם נולד בסורוקה התינוק הקטן...
חשיבתך פרובינציאלית באופן מוחלט,
אני הייתי בעבר כזה (כמעט)
עם השנים הבנתי שהעניין פחות חשוב,
עדיף לסיים משחקים מאושר מאשר עצוב,
ואם השחקן שיביא לי אושר גדל בתל אביב או חיפה ?
אז סבבי, אין לי עם זה שום בעיה !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ראדי העדיף את הצהוב של מכבי, מליקסון עדיין חושב אירופה וכו'.משה אוחיון כתב: איך אתה יכול לדעת מי מתאים ומי לא? איציק ועקנין שקיבל דקות בשנה שעברה היה כזה רע שהוא צריך לקבל שיחרור השבוע מסיבות מקצועיות? אדון אקסברד שהיה החלוץ הפותח שלך בשנה שעברה והיה החילוף הראשון שלך בטדי הוא חלוץ איכותי יותר מאבו לאבן?
אנג'ובו, סבע וקהת הם טובים יחסית לסכום הכסף שהשקעת בהם. אם היית אומר לי להחליט בין השלושה האלה לראדי, עזרא ומליקסון (אותם תפקידים) אז הם פחות טובים, הרבה פחות טובים. לאף אחד מהשלושה האלה אין מקום בקבוצות הצמרת, אבל אצלנו הסיפור אחר כי התקציב חולק בצורה לא נכונה.
אלישע לוי רוצה לשמור על הכיסא שלו. אלישע לוי מסתכל לטווח הקצר. בגלל זה הוא יעדיף "שמות" מהנוער של מכבי ת"א, גם אם זה אומר להשאיל אותם לשנה ללא אופצית רכישה, על פני לקיחת סיכון ונתינת הצאנס לשחקנים הצעירים שלנו "נטולי השמות".
אלישע לוי הוא לא האשם. מי שאשם זה אסי רחמים ואלונה. ככה נראית קבוצה בלי דרך ובלי מדיניות. קבוצה שנתנה לקלינגר בשנה שעברה את הקרדיט לעלות למשחקים עם 11 שחקני רכש (התבוסה בעכו) ועדין כמעט ירדנו בסוף השנה ליגה.
קח 26 מיליון שקל, תביא איתם שחקנים איכותים שיעשיו את ההבדל, ולצידם תשים את שחקני הבית הצעירים. מבטיח לך שאבו לאבן יראה טוב יותר ליד דברשוילי. בדיוק כמו שזינו או ועקנין יראו טוב יותר ליד עזרא, מליקסון וראדי.
עדיף 8 שחקנים איכותים בהרכב ולידם שלושה שחקני בית בינונים שאולי יפתחו למשהו מאשר 11 שחקנים בינונים בהרכב כמו שיש לך היום.
שחקני הבית שנמצאים היום בקבוצה הם ברובם חיילים שמרוויחים משכורות נמוכות, אפשר וצריך לנצל את זה כדי לבנות קבוצה על 8 שחקני רכש איכותים שיעשו את ההבדל ואליהם ילך רוב התקציב ולידם שחקני בית שיהיו שחקנים משלימים בהרכב ושחקני ספסל. עדיף על חלוקה של 26 מיליון שקל ל15 שחקנים בינונים יותר או פחות.
למה אתה מצפה בדויק שהקבוצה תשלם הון תועפות לשחקן שלא רוצה להיות בקבוצה?
לא צריכים שחקנים כמו נסאר או ראדי שכבר שנתיים ברח לקבוצה..
מי שרוצה להיות כאן יהיה כאן...
מה שכן אלישע טעה בהחתמה של אנג'ובו במקום אנג'ובו הוא יכל להביא קשר עושה משחק איכותי.
חוץ מהטעות הזאת אני מרוצה מהסגל שנבנה כאן הקיץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!