הפינה הפסימית - מחזור 4

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

הפינה הפסימית - מחזור 4

שליחה על ידי ניב »

1. אין מי שיתן גולים, נקודה. עם כל הכבוד לסוויסה וגבאי, מכבי נתניה מגיעה לשתיים וחצי מצבים ועושה מהם 2 גולים. באר שבע מגיעים ל5-6 מצבים של גול ובקושי אחד נגמר בשער. הרכות בחלק הקדמי מזעזעת.

2. נג'ובו לא עושה קולות של משהו שמתקרב לשחקן כדורגל, קהת מסתובב על המגרש ולא תורם כלום ועדיין הם שני השחקנים שהמקום שלהם הכי בטוח בהרכב, אלישע לא רואה מה שאלפי אוהדים רואים כבר חודש?

3. יש שלוש קבוצות בליגה עם נקודה אחת בלבד - סכנין, חיפה וירושלים כולם השיגו את הנקודה הזאת מול באר שבע, סכנין לא חוטפת פחות משלוש גולים כל משחק, חיפה הכי גרועה מזה שנים וגם ירושלים לא בכיוון. אם באמת היה שינוי הינו רואים לפחות 2 ניצחונות משלושת המשחקים האלה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: הפינה הפסימית - מחזור 4

שליחה על ידי גיא חניה »

נג'ובו לא פוגע , וקהת ה' יודע במה הוא יותר טוב מזינו.
בינואר אלישע חייב לשחרר את נג'ובו/אוסיאקו שחוץ מלחממם את הספסל ולהרוויח כסף לא עושה כלום ,ובמקום אחד מהם להביא חלוץ זר (סטייל מקרייב חלוץ 9 אמיתי).

נקווה ששבוע הבא השחקנים ילחמו כמו אריות ולא כמו חתולים , שבוע טוב ומבורך !!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

עזוב ינואר..
יש עוד 15 מחזורים עד ינואר.
לא מבין מה זה הקרדיט המיותר הזה לנג'ובו וקהת אם גם ככה הוא מוציא אותם במחצית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ניב כתב:עזוב ינואר..
יש עוד 15 מחזורים עד ינואר.
לא מבין מה זה הקרדיט המיותר הזה לנג'ובו וקהת אם גם ככה הוא מוציא אותם במחצית.
לא ברור , כנראה שחוץ מאלישע אף אחד לא יודע נקווה שאחרי המשחק הזה מול מכבי שבוע הבא אנחנו נזכה לראות את נג'ובו וקהת על הספסל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ואני עדיין טוען שהסגל הרחב מדי יהיה בעוכרינו. יכולנו לוותר על לפחות 4-5 שחקנים בקיץ.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ניב כתב:3. יש שלוש קבוצות בליגה עם נקודה אחת בלבד - סכנין, חיפה וירושלים כולם השיגו את הנקודה הזאת מול באר שבע,.

מדהים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קחו עוד נקודה, אחרי חודשיים של הכנה וחודש וחצי לתוך העונה ואין טביעת אצבע של מאמן.
המשחק שלנו מקרי, מסתמך על הברקות אישיות בלי שום הנעת כדור או משחק מסוכן.
זה נראה כאילו לקחו אוסף מקרי של שחקנים שמצאו היום בבוקר ואמרו להם לעלות לשחק ברמת גן בערב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:קחו עוד נקודה, אחרי חודשיים של הכנה וחודש וחצי לתוך העונה ואין טביעת אצבע של מאמן.
המשחק שלנו מקרי, מסתמך על הברקות אישיות בלי שום הנעת כדור או משחק מסוכן.
זה נראה כאילו לקחו אוסף מקרי של שחקנים שמצאו היום בבוקר ואמרו להם לעלות לשחק ברמת גן בערב.
משה, אני חושב שצריך להתחיל לשחרר מהמאמנים.
לא יכול להיות שכל מאמן שמגיע לכאן נכשל.
אם טענתם שהגיעו לכאן בשנים האחרונות מאמנים בינוניים (מה שאני לא מסכים איתו לחלוטין), אז הביאו העונה מאמן שהצליח מעל ומעבר ביותר מקבוצה אחת בקריירה.
אני מתחבר מאוד למה שכתבת על שחקני הבית, למרות שאני חושב שזה צריך להיות בהדרגה (אבולאבן לא שווה הרכב, זינו כן).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: משה, אני חושב שצריך להתחיל לשחרר מהמאמנים.
לא יכול להיות שכל מאמן שמגיע לכאן נכשל.
אם טענתם שהגיעו לכאן בשנים האחרונות מאמנים בינוניים (מה שאני לא מסכים איתו לחלוטין), אז הביאו העונה מאמן שהצליח מעל ומעבר ביותר מקבוצה אחת בקריירה.
אני מתחבר מאוד למה שכתבת על שחקני הבית, למרות שאני חושב שזה צריך להיות בהדרגה (אבולאבן לא שווה הרכב, זינו כן).
לא יודע אם נכשל, אבל משה צודק במאה אחוז, לקבוצה אין שיטת משחק. אפס הנעת כדור, סתם כדורים ארוכים סתמיים של גביש ומרקוביץ'. בשביל לעשות משהו השנה הקבוצה חייבת להתחיל לשחק מסודר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
לא יודע אם נכשל, אבל משה צודק במאה אחוז, לקבוצה אין שיטת משחק. אפס הנעת כדור, סתם כדורים ארוכים סתמיים של גביש ומרקוביץ'. בשביל לעשות משהו השנה הקבוצה חייבת להתחיל לשחק מסודר.
היום לא הייתה שיטת משחק, אתה צודק.
דווקא בשני המשחקים הקודמים כן הייתה שיטת משחק. לא ניצחנו בגלל שלא ניצלנו מצבים.
עם כל העצבים, לא לוקח כלום מהמשחק היום.
אלישע עושה טעויות, אני לא אומר שלא. אסור היה להכניס היום את ברוכיאן, אחרי שהגיע לפני רבע שעה לקבוצה והוא לא מכיר את השמות של השחקנים. אפשר לחשוב כבר מה היה קורה אם היה מכניס מישהו אחר ונותן לברוכיאן להתאקלם עוד קצת לפני שהוא משחק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: היום לא הייתה שיטת משחק, אתה צודק.
דווקא בשני המשחקים הקודמים כן הייתה שיטת משחק. לא ניצחנו בגלל שלא ניצלנו מצבים.
עם כל העצבים, לא לוקח כלום מהמשחק היום.
אלישע עושה טעויות, אני לא אומר שלא. אסור היה להכניס היום את ברוכיאן, אחרי שהגיע לפני רבע שעה לקבוצה והוא לא מכיר את השמות של השחקנים. אפשר לחשוב כבר מה היה קורה אם היה מכניס מישהו אחר ונותן לברוכיאן להתאקלם עוד קצת לפני שהוא משחק.
מול סכנין הייתה שיטת משחק? ומול בית"ר י"ם? ומול מכבי חיפה שאפילו כשהייתה בעשרה שחקנים עם גולסה ויניב קטן כקשרים באמצע לא שלטנו באמצע המגרש ולא הנענו כדור, הייתה שיטת משחק?
אפילו החילופים של אלישע קבועים ללא קשר ליריבה.

שאלת אותי איך יכול להיות שכל המאמנים שמגיעים לכאן נכשלו, יש לי שאלה בשבילך, מה אתה חושב על השחקן הישראלי הממוצע? עכשיו כשאנחנו חיים בעולם גלובאלי ואתה רואה כדורגל מאנגליה ואיטליה וספרד וצרפת והולנד וברזיל וגרמניה, האם אתה חושב שהשחקן הישראלי הוא מקצוען?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: מול סכנין הייתה שיטת משחק? ומול בית"ר י"ם? ומול מכבי חיפה שאפילו כשהייתה בעשרה שחקנים עם גולסה ויניב קטן כקשרים באמצע לא שלטנו באמצע המגרש ולא הנענו כדור, הייתה שיטת משחק?
אפילו החילופים של אלישע קבועים ללא קשר ליריבה.

שאלת אותי איך יכול להיות שכל המאמנים שמגיעים לכאן נכשלו, יש לי שאלה בשבילך, מה אתה חושב על השחקן הישראלי הממוצע? עכשיו כשאנחנו חיים בעולם גלובאלי ואתה רואה כדורגל מאנגליה ואיטליה וספרד וצרפת והולנד וברזיל וגרמניה, האם אתה חושב שהשחקן הישראלי הוא מקצוען?
אמרתי שני המשחקים הקודמים (בית"ר ומכבי חיפה).
וכן, בשני המשחקים האלו הייתה שיטה. נגד בית"ר החזקנו יותר בכדור והגענו למצבים. בגלל ההחמצות לא יצאנו מטדי עם 3 נקודות, לא בגלל שלא הייתה שיטה. דווקא מהמשחק בטדי יצאתי מעודד.
נגד חיפה השיטה הייתה לשחק על מתפרצות (בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא). זה לא אומר שלא הייתה שיטה. בלי קשר, נגד חיפה, בין אם אלישע היה מתכנן ובין אם לא, עדיין הם היו שולטים במשחק והיית משחק על מתפרצות.
לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה מהחילופים. קבועים או לא, זה לא משנה. בכל המשחקים אלישע הכניס שחקני התקפה (אקסברד, נאסר, סבע וכו...) במקום שחקנים פחות התקפיים ע"מ לנסות לנצח. החילוף היחיד שלא הסכמתי איתו היה של ברוכיאן. לא אוהב ששחקן נמצא רבע שעה בקבוצה וכבר נכנס לשחק.
לגבי השחקן הישראלי, יש בערך 2-3 שחקנים בקבוצה (הכוונה לכל קבוצה בליגה) שאפשר לקרוא להם מקצוענים. אבל זה שאלה פילוסופית מדי. לא בטוח שמקצוענות זה השאלה הנכונה, אלא יותר חינוך. אם תחנך שחקנים מגיל צעיר כמו שצריך, הם גם יהיו יותר מקצוענים, יותר טכניים, יותר מהירים וכו... המשחקים האחרונים של הקבוצות הישראליות באירופה ומשחק הנבחרת נגד רוסיה רק חידדו את זה. אתה רואה שחקנים מהירים שלא נבהלים מהכדור וגם כשהיריב עושה לחץ עם 4-5 שחקנים, אז 3-4 פסים והם יוצאים מזה. הכל מתחיל בחינוך. והנה כתבה מאלפת שמדברת בדיוק על זה. אם תרצה, אלו הפנים של הכדורגל הישראלי. https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 99,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

על איזה שיטה אתה מדבר? את הנוער של בית"ר לא הצלחנו לנצח - זו השורה התחתונה!
את מכבי חיפה הצלחנו לדגדג רק כשצ'וצ'ליץ' יצא בכרטיס אדום. ואם לא הטיפשות של עטר שהוציא את חן עזרא היינו מפסידים את המשחק.

קבוצה אמורה להתחבר בקיץ ובמחנה אימונים, ולא במחזור 10.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

RedRock כתב:

מדהים.
בהחלט נתון מדהים ומרגיז בו זמנית

לא להתרכז בזה יותר מידיי (מכוון לשחקנים) אחרת באמת נכנס ללחץ.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מסכים ולא מסכים, אפרט.
בגדול, הקבוצה, בניגוד לשנה שעברה נראת כקבוצה! קשה יותר לשחק מולנו ולהבקיע. יש סדר וכל שחקן יודע מה תפקידו. לדעתי עיניין הכדורים הארוכים נבע בעיקר מהעובדה שלא היה לנו עד כה שחקן באמצע שבא לקבל כדור מהקישור האחורי ואז הכדורים עפו ישר לחלוצים, שלא לומר מיד לשחקני היריבה. היום כשברוכיאן חתם (סוג של הימור שיכול להצליח או להכשל בענק) יש לנו שחקן כזה בסגל!!
אין ויכוח שהתוצאות לא טובות אבל אין מקום למהפיכות. יש מקום לשינויים נקודתיים בהרכב/ מערך. יש לנו פריבילגיה להוציא שחקנים שנראה כי משחקים בלי להתאמץ או כאלה שחושבים שמקומם מובטח.
ההרכב שלי לשבת (אין לו את סבע, קהת ופלצ'וק)
שוער: אגידה
הגנה: דוידזדה, גביש, מרקוביץ, סבן
קישור: נאסר, סוארס, ברוכיאן, ז'ינו, אילוז
התקפה: גבאי
במשחקים אחרים- סבא במקום אילוז ופלצ'וק חלוץ נוסף במקום ז'ינו

שלח תגובה