נא להנמיך טורים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

נא להנמיך טורים!

שליחה על ידי nitsande »

שחררו לחץ.
למרות שמצב הנקודות לא טוב (וסיכוי גדול שכמות צבירת הנקודות בששת המשחקים הראשונים תשחזר עצמה מעונה שעברה 3מ-18)
העונה אפשר להיות הרבהיותר מעודדים מבחינת היכולת והסגל.
אם בעונה שעברה הפסדנו את כל המשחקים הראשונים ונראינו רע, העונה נגיע לאותן הנקודות אבל ביכולת טובה ואפילו עדיפה מהיריבה ברוב המשחקים.
אם בעונה שעברה לא היה ספסל שיכול לשנות משהו, השנה יש ספסל ראוי שיכול לשנות את פניהדברים בכל רגע נתון.
אז נכון שזה נשמע נדוש אבל להבדיל מעונה שעברה, לי אישית אין הרגשה שאנחנו על פי תהום.
היכולת לא רעה ומשתפרת, היינו עדיפים על כל הקבוצות שמולם התמודדנו וקיבלנו הגרלה קשה.
תנו לחברה חיבוק חם והרבה עידוד ובעזרת השם עד סוף הסיבוב הראשון כבר נצבור מספיק נקודות כדי להיות במקום טוב באמצע.
אז שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה, וצום קל ומועיל.
ועוד קצת סבלנות
רק אהבה תנצח...

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: נא להנמיך טורים!

שליחה על ידי שמעון א »

קיבלנו הגרלה קלה מאוד ולא ניצלנו אותה. הגרלה הכי קלה שאפר לבקש!!!
סכנין הייתה טובה מאיתנו. בית"ר א נפלה מאיתנו. וחיפה עד ההרחקה החזיקה 90% מהזמן בכדור.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כשדיברתי על הגרלה כמו על כמות נקודות שנצבור במקביל לעונה שעברה התכוונתי עד מחזור 6.
לקבל את מכבי חיפה מכבי ת"א קריית שמונה וביתר מפורקת ככל שתהיה בששת המשחקים הראשונים זה לא קל.
סכנין לא הייתה עדיפה עלינו, ובכל מקרה משם רק הלכנו והשתפרנו.
ביתר בהחלט הייתה שקולה לנו, ומול חיפה היינו צריכים לנצח בעיקר אחרי ההרחקה.
גם אתמול היינו צריכים לנצח אחרי שפעמיים מחמיצים מצבים של גול וחוטפים מהצד השני, ובנוסף עוד פעמיים מצב של אחד על אחד בחצי השני...
שורה תחתונה, הרבה חוסר מזל הביא אותנו למצב הזה, ולא יכולת ירודה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מצד אחד אתה מדבר על 3 נקודות מ18 אפשריות ומצד שני אתה אומר לשחרר לחץ?
למה קבוצה עם תקציב כמו שלנו, קבוצה עם 3,500 אוהדים שעשו מנוי, קבוצה שקיבלה בהזמנה את שלושת המשחקים הראשונים שלה כדי לצבור ביטחון, צריכה לדבר על ניצחון ראשון במחזור השביעי?
הליגה השנה חזקה יותר מבשנה שעברה, אין לך את הפועל פ"ת שירדה ליגה לפני שהעונה התחילה ואת ראשון לציון שהחזיקה סגל של קבוצת אמצע טבלה בלאומית. ביכולת שלך כרגע אתה מועמד לירידה. אתה יכול להישאר רגוע, לי הספיק מה שעברנו בשנה שעברה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

nitsande כתב:שחררו לחץ.
למרות שמצב הנקודות לא טוב (וסיכוי גדול שכמות צבירת הנקודות בששת המשחקים הראשונים תשחזר עצמה מעונה שעברה 3מ-18)
העונה אפשר להיות הרבהיותר מעודדים מבחינת היכולת והסגל.
אם בעונה שעברה הפסדנו את כל המשחקים הראשונים ונראינו רע, העונה נגיע לאותן הנקודות אבל ביכולת טובה ואפילו עדיפה מהיריבה ברוב המשחקים.
אם בעונה שעברה לא היה ספסל שיכול לשנות משהו, השנה יש ספסל ראוי שיכול לשנות את פניהדברים בכל רגע נתון.
אז נכון שזה נשמע נדוש אבל להבדיל מעונה שעברה, לי אישית אין הרגשה שאנחנו על פי תהום.
היכולת לא רעה ומשתפרת, היינו עדיפים על כל הקבוצות שמולם התמודדנו וקיבלנו הגרלה קשה.
תנו לחברה חיבוק חם והרבה עידוד ובעזרת השם עד סוף הסיבוב הראשון כבר נצבור מספיק נקודות כדי להיות במקום טוב באמצע.
אז שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה, וצום קל ומועיל.
ועוד קצת סבלנות
בעונה הקודמת היו לנו 3 נקודות מ-21.
ניצחנו רק במחזור השביעי.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

משה אוחיון כתב:מצד אחד אתה מדבר על 3 נקודות מ18 אפשריות ומצד שני אתה אומר לשחרר לחץ?
למה קבוצה עם תקציב כמו שלנו, קבוצה עם 3,500 אוהדים שעשו מנוי, קבוצה שקיבלה בהזמנה את שלושת המשחקים הראשונים שלה כדי לצבור ביטחון, צריכה לדבר על ניצחון ראשון במחזור השביעי?
הליגה השנה חזקה יותר מבשנה שעברה, אין לך את הפועל פ"ת שירדה ליגה לפני שהעונה התחילה ואת ראשון לציון שהחזיקה סגל של קבוצת אמצע טבלה בלאומית. ביכולת שלך כרגע אתה מועמד לירידה. אתה יכול להישאר רגוע, לי הספיק מה שעברנו בשנה שעברה.
לפי מה שאתה אומר גם מכבי חיפה בסכנת ירידה ? נו באמת תתעורר

אנחנו נראים סביר ואני בטוח בשחקנים שלנו. אנחנו נביא את הנקודות ואתם יכולים לרשום ניצחון ראשון נגד מכבי ת"א.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

אני עם ניצן בעניין הזה.. לא תמיד הכל מתבטא ישר בתוצאות. היה לנו לא מעט חוסר מזל, ואם בעיטה של קלמי נגד חיפה או עוד ניסיון מתוך הרחבה של סוויסה מול בית"ר היו נכנסים הייתם מדברים אחרת לגמרי.

גם ריאל להזכירכם פתחה את העונה לא בצורה מרשימה במיוחד.. אבל הם יודעים מה הם שווים והם לא משפילים ראש.
גם אנחנו יודעים מה אנחנו שווים, ואנחנו לא שווים ירידת ליגה. די לפסימיות
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

תגיד, לחיפה משחק על גבי משחק לא נכנסים הכדורים לשער ושורקים ליד הקורה.
שמעת אותם מתרצים את היכולת בכך שהכדורים לא נכנסים?!
אין מה לעשות החמצות זה חלק מהמשחק ואתה לא יכול לבנות על זה שתנצל ב100 אחוזים את מצבי ההבקעה שלך, בסיטואציה כזו אתה לוקח אליפות.
היכולת לא טובה, פושרת מאוד.
אני האמנתי עד למשחק של אתמול, גם הייתי ברמת גן הולך אחרי הקבוצה לכל מקום והכי אופטימי שיש.
אבל רבאק די להיות נאיביים ולחשוב שאנחנו משחקים טוב.
נמאס לראות חבורה של נקבות שלא זזות על המגרש, נמאס די כמה אפשר לאכול את החרא הזה ולראות עוד קבוצה ועוד קבוצה ועוד קבוצה חוגגת על חשבון הפועל ב"ש הלוזרים?
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שי האדום כתב:תגיד, לחיפה משחק על גבי משחק לא נכנסים הכדורים לשער ושורקים ליד הקורה.
ואתה רואה אותם שוברים את הכלים ומדברים על סכנת ירידה?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:מצד אחד אתה מדבר על 3 נקודות מ18 אפשריות ומצד שני אתה אומר לשחרר לחץ?
מה אתה מציע?

אני חושב על חולצות שחורות, שלט "אין לכם כבוד" ושירי "אתם עושים בושות"...(רק במחצית השנייה, מחצית ראשונה שקט-מחאה)

זורם?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:
מה אתה מציע?

אני חושב על חולצות שחורות, שלט "אין לכם כבוד" ושירי "אתם עושים בושות"...(רק במחצית השנייה, מחצית ראשונה שקט-מחאה)

זורם?
אני מציע להתעורר, גם בקהל וגם בקבוצה.
מעבר ליכולת החלשה בלט גם החוסר רצון בהפסד לנתניה וזה משהו שבקבוצה לא צריכים לעבור עליו לסדר היום.
אלישע לוי צריך לצאת מהקיבעון שלו ולגרום לשחקנים להבין שמקומם בהרכב לא בטוח.
חייב לבוא שינוי כי שני הפסדים במשחקים הקרובים יכולים להכניס את המערכת לסחרור שלא נצא ממנה.

או שאפשר להישאר אדישים/צינים ולצפות בעוד עונה של קרבות תחתית. אולי זה עדיף...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אני התייחסתי לתחזית הפסימית ביותר, וכל דבר מעבר יהווה בונוס מבחינתי.
כמו שאני בטוח שחיפה תסיים את העונה ב3 הראשונות ככה אני בטוח שאנחנו נסיים בפלייאוף עליון.
כמו שכבר ציינתי, להפך משנה שעברה אנחנו מראים כדורגל לפרקים ארוכים מהמשחק ומשתפרים ממחזור למחזור.
אם נהיה אופטימיים, נעודד, נדחף ונמשיך להאמין גם הנקודות יגיעו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

RedRock כתב:
מה אתה מציע?

זורם?
הפסקת ממזמן להיות מצחיק עם התגובות האלה.
בינתיים אתה רק יודע להיות ציני ולא באמת להציע משהו לשינוי המצב.
לא יודע, אולי קרבות תחתית עושים לך את זה...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אז אני קצת פחות מודאג בזכות המאמן שלנו. אם עזורי היה סתם מישהו בלי רקורד, ולקלינגר היתה עונה וחצי מוצלחת רק במכבי ת"א, פה זה כבר סיפור אחר:

1998/1999 אימן לוי את עירוני ראשון לציון והוביל אותה למקום השישי, הישג השיא של המועדון בליגת העל.

1999/2000 המשיך באימון עירוני ראשון לציון, אך ממנה פוטר מספר מחזורים לפני תום העונה, לאחר הגעתו של הבעלים החדשים ליאור שחר.
כשבועיים לאחר הפיטורין נקרא לאמן את הפועל כפר סבא, ולמרות סדרת ניצחונות מרשימה לא הצליח במשימתו להשאיר את הקבוצה בליגת העל, לאחר פנדל מפוקפק שנשרק לטובת בית"ר ירושלים בדקה ה-93, חרץ את גורלה של הקבוצה ומנע את אחד הקאמבקים המרשימים בתולדות ליגת העל. כפ"ס דורגה אחרונה שבעה מחזורים לסיום העונה כשמונה לוי לתפקיד כשהיא מפגרת בשבע נקודות מהמקום שמוביל להישארות בליגת העל, בסוף העונה דורגה במקום ה-12 שתי נקודות פחות מבני יהודה שניצלה.

2000/2001 אימן את מ.ס אשדוד. הוא מונה כמאמן לפני המחזור השמיני, כשהקבוצה דורגה במקום האחרון, ללא נקודות במאזנה. את העונה סיימה הקבוצה מקום אחד מעל המקום המוביל לליגה השנייה.
2001/2001 נשאר לוי באשדוד והוביל את הקבוצה למקום הרביעי והשתתפות במפעל האינטרטוטו בעונה שלאחר מכן.
2002/2003 המשיך לאמן את אשדוד. הקבוצה סיימה במקום ה-7 תוך התבססות על שחקני בית צעירים דוגמת משה אוחיון, יניב עזרן, חנן פדידה, אדיר טובול ואושרי אלפסי.
2003/2004 התפטר אחרי שלא הצליח עם קבוצת ה"כוכבים" (רביבו, איציק זוהר, אבוקסיסי וכו' שרובם שוחררו אחר כך)
2004/2005 העלה את כפר סבא לליגת העל
2005/2006 התפטר מהפועל כפר סבא באמצע העונה כשהקבוצה ממוקמת במקום האחרון בליגה
2006/2007 העלה לוי את בני סכנין לליגת העל.
2007/2008 סכנין בהדרכתו במקום הרביעי בליגת העל, מיקום שיא בתולדות הקבוצה.
2009-2012 שתי אליפויות וחצי (בגלל הקיזוז) וליגת אלופות במכבי חיפה עם הסגל הכי חלש שהיה שם הרבה זמן (בלי פראליה/רוסו וכו')

בקיצור - המון נקודות חיוביות בכל הסוגים של המועדונים ותחת כל מיני תנאים, ואולי איזה שתי כשלונות נקודתיים שלא דומים למצב שלנו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

bs war כתב:
ואתה רואה אותם שוברים את הכלים ומדברים על סכנת ירידה?
עוד תיקו או הפסד ותראה איזה שבירת כלים יהיו שם.

דבר נוסף, לחיפה יש את הגב ואת העומק שלנו אין, היא בקלות תברח ממאבקי תחתית.
מה אתה? אתה הפסד שניים ואתה עד סוף העונה דבוק לתחתית.
תמונה

שלח תגובה