הבעיה העיקרית!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

הבעיה העיקרית!

שליחה על ידי נדב סגרון »

יש הרבה בעיות בקבוצה אבל הבעיה העיקרית שאני ראיתי שגם נגד נתניה וגם נגד סכנין לא היה לנו תשובה לזה שקו ההגנה השני שלהם צופף את האמצע.הפתרון לזה זה בעיקר המון המון תנועה ולא לא רק תנועה של אופיר וקלמי תנועה בעיקר של הקשרים. לא יכול להיות שנשחק עם 3 קשרים באמצע שלא זזים ותוקעים את כל המשחק. הדבר השני שאפשר לעשות נגד דבר כזה הוא לשחק עם שחקנים בקישור שהצעד הראשון שלהם מהיר ואצלנו בקבוצה יש רק שחקן אחד שיכול לעשות את זה, וזה אילוז כן כן אילוז, הוא היחידי מכל הקשרים שיש לנו בקבוצה שיש לו באמת צעד ראשון טוב דבר אשר מאפשר לו לעבור את קו ההגנה השני במהירות הבעיה אצל אילוז זה המסירה האחרונה לכן חייב שהיה לידו מישהו כמו בורכיאן שישר יבוא וייקח את הכדור. הבעיה הזאת קרתה לנו גם נגד ביתר במיוחד אחרי שפלצוק יצא ואז הקשרים פשוט לא זזו ותקעו את המשחק . היתרון שם היה שאילוז נכנס והוא וסבן פתחו את המשחק מחדש .(גם נאסר יכול לעזור נגד משחק כזה הוא גם יודע להיות חופשי וגם יודע קצת לעבור שחקנים וזה דבר חשוב מאוד נגד משחק כזה).
ועוד שני דברים:1-חייב להעיר את דובב ואת סויסה ולהסביר להם שהם חלוצים הם חייבים להפסיק להיות נאיבים,חלוץ שמגיע מול השוער ישר בועט לא צריך לחכות שיפילו אותך,או לנסות לתת בעיטה מרשימה או לנסות לעבור שחקנים , זה לא עובד עלינו אנחנו צריכים גולים לא קלטת ביצועים.
2-אם כבר מחליטים לבעוט כדורים למעלה אז קודם כל להפסיק לבעוט אותם לאגפים,דרך הבלמים זה יהיה יותר קל כי הם פחות מהירים ממגנים ודבר שני זה למסור את הכדור למרקינוביץ הוא השחקן הכי מדויק בסגל אז אם כבר משחקים כמו בליגה ג אז לפחות שזה יהיה מדויק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: הבעיה העיקרית!

שליחה על ידי yedidel »

מסכים.
זה גם מחרפן לראות (וזה כבר כמה שנים ככה), ששחקן כמו קובי דג'אני מקבל כדור ומסביבו יש רדיוס של 8 מטר שאין אף שחקן שלנו, ואף אחד לא מתקרב ללחוץ אותו. אז שלא ימסור מדוייק?

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שני דברים עיקריים היו חסרים לנו אתמול ובכלל !!

הנעת כדור
חדות בחוד

הנעת כדור שלנו שואפת ל 0
לאומת זאת של נתניה שפשוט שיחקה יפה והניעה כדור נהדר.

ודבר שני - אנחנו פשוט לא חדים מול השער שזה משגע.
חלוץ אמיתי במקום דובב היה ישר בועט ולא מחפש נפילה.
אלישע חייב לעבוד עם השחקנים על זה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

yedidel כתב: זה גם מחרפן לראות (וזה כבר כמה שנים ככה), ששחקן כמו קובי דג'אני מקבל כדור ומסביבו יש רדיוס של 8 מטר שאין אף שחקן שלנו, ואף אחד לא מתקרב ללחוץ אותו. אז שלא ימסור מדוייק?
זה הכי הורג אותי!!! שאנחנו כבר שנים לא לוחצים את היריב אלא מחכים שהוא יאבד כדור ואז מתחילים התקפה. אפשר להשתגע מזה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אתם יודעים למה אין הנעת כדור?!?!
כי אף אחד לא בא לבקש את הכדור, כולם נקבותתתתת!!!!!
זה מחרפן אותי אני פשוט עומד ומסתכל על גביש מחפש מישהו שיעשה תנועה ויבוא לקבל כדור, מישהו שיבוא ויניע את המשחק.
לא ייאמן רק בקבוצה כמו באר שבע שחקנים מפחדים לבוא לבקש כדור. לא ייאמן.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

בנוסף לכל, יש לנו קהל מאוד לא סבלני . על כל פעם שהכדור מוחזר לשוער ( במידה ואין שחקן פנוי למסירה) או שמועבר מעט אחורה, נשמעות קריאות בוז.

לעומת זאת, במשחקים מאירופה שאני רואה , דווקא השתחררות מלחץ ומסירה אחורה מתקבלת במחיאות כפיים מצד הקהל.

אח"כ קשה לצפות משחקן שיניע את הכדור בסבלנות ולא יעיף פשוט את הכדור למעלה על מנת לרצות את הקהל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יקיר, הקהל באירופה אוהב לראות השתחררות אפקטיבית מלחץ של היריבה, כלומר מעבר מהתגוננות להתקפה. להחזיר כדור לשוער תמיד אפשר, בכל מצב, ולא את זה מעריכים באירופה. החזרה לשוער דווקא אומרת שאתה לא מצליח להתמודד עם הלחץ של הקבוצה היריבה, שאתה לא מצליח לפתח התקפה, ולכן אתה מוסר לשוער כדי להתחיל את ההתקפה מהתחלה.
אצלנו, בגלל שגביש ומרקוביץ הם לא שחקנים טכנים או מהירים, כלומר לא מדובר בבלמים שיקחו כדור ויצאו איתו קדימה אלא בלמים שישלחו כדורים ארוכים למעלה, המשחק שלנו מאוד מוגבל.
הפסקתי לספור את מספר הפעמים אתמול שההגנה שלנו (בעיקר גביש) החזירה את הכדור לאג'ידה בדקות שהיינו בפיגור והיינו חייבים לתקוף. ה מזמין לחץ וזה תוקע את המשחק שלך. במיוחד כשאתה עושה את הדברים לאט כמו גביש.

אם כבר ניתוח טקטי (אהבתי מאוד את הדברים שנדב כתב, וזאת גם הסיבה שאני מעדיף את סבע באמצע, בגלל שיש לו דריבל טוב וצעד ראשון מהיר עם הכדור), הייתי מפתיע את כולם ואומר שאם כבר אנחנו משחקים בסגנון של כדורים ארוכים, אקסברד חייב להיות על המגרש.
אני לא חושב שאקסברד מספיק טוב בשבילנו, אבל אם אלישע מתכוון לשחק בסגנון הזה כל העונה (ולאור העובדה שגביש ומרקוביץ הם אלה שמתחילים לנו את ההתקפות כניראה זה לא ישתנה בקרוב) אז לפחות שיהיה מישהו שיוכל לעשות משהו עם כדורי הגובה שנשלחים למעלה.

שלח תגובה