לאור העובדה שאנחנו משחקים רק עוד יומיים, הזדמנות טובה להסתכל מה עשו שאר הקבוצות בליגה:
הפועל תל אביב 1 - בני סכנין 0
כמובן קבוצה חלשה מאוד בני סכנין שאנו הקבוצה היחידה שהצליחה לא לנצח אותם, לעומת זאת יש לציין שהפועל העונה נראה קבוצה די פושרת, יכולת של קבוצה מקום 5-6, בטח לא הפועל המאיימת של שנים עברו.
הפועל חיפה 1 - עירוני קריית שמונה 1
חיפה מעומדת בטוחה לירידה, ק"ש כבר 3 משחקים ללא ניצחון.
מ.ס אשדוד 3 - מכבי נתניה 0
אשדוד חזקים, כנראה שלא יקחו אליפות אבל צבירת נקודות יפה, נתניה קבוצת מרכז טבלה טיפוסית.
הפועל עכו 0 - מכבי חיפה 0
בונקר מוצלח של עכו מול מכבי חיפה שכבר חמש משחקים ללא ניצחון, מאמין שלא יאבקו למטה אבל הם במצב קשה.
בני יהודה תל אביב 2 - עירוני רמת השרון 2
בני יהודה מחלצים תיקו בדקה ה90, רמת השרון נראית כקבוצה לא פרייארית בכלל.
הפועל רמת גן 2 - בית"ר ירושלים 2
משחק גרוע גם במונחים של ליגה ישראלית. הפועל רמת גן תיאבק השנה חזק למטה, הגנה מזעזעת בהנהגתו של עוז יפרח. כמו גם בית"ר ירושלים שעונה נוספת תיאבק במאבקי הירידה רק נראה שהעונה יהיה להם הרבה יותר קשה מעונה שעברה, קבוצה ממש חלשה.
מה עשו השכנים?
מה עשו השכנים?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מה עשו השכנים?
יותר מחצי מהקבוצות שהזכרת נכנסות לטענתך בקטגוריה של החלשות......
איפה אנחנו בכל הסיפור הזה??
מעניין אותי
מעניין אותי

למה חצי?שי האדום כתב:יותר מחצי מהקבוצות שהזכרת נכנסות לטענתך בקטגוריה של החלשות......
מעניין אותי
הפועל רמת גן, בית"ר ירושלים, הפועל חיפה וסכנין הם באמת קבוצות חלשות מאוד שיתמודדו במאבקי הירידה העונה ללא ספק.
העובדה שהתקשנו גם מול ביתר וגם מול סכנין בהחלט מטרידה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מטריד אותי עוד יותר קצב צבירת הנקודות הגרוע שלנו ולאור המשך המשחקים זה נראה קשה עד מאוד להוציא נקודות וזה יותר מעלול להכניס אותנו לכדור שלג לא פחות גדול מזה של מכבי חיפה.
מכבי תל אביב, קרית שמונה ואשדוד הן הקבוצות איתן נשחק במחזורים הקרובים.
מכבי בשיאה, קרית שמונה חיה פצועה ואשדוד בשיאה. אח יאלישע.
מכבי תל אביב, קרית שמונה ואשדוד הן הקבוצות איתן נשחק במחזורים הקרובים.
מכבי בשיאה, קרית שמונה חיה פצועה ואשדוד בשיאה. אח יאלישע.
הכל יתחיל וייגמר בשני המשחקים הקרובים, אם לא תצבור 3 נקודות ומעלה בשני המשחקים הקרובים תתכוננו לסרט מלחמה טייק 10342354.