איך נשמע לכם ההרכב הבא?
אג'ידה; מגן ימני זר, חיימוביץ', מרקוביץ',אלירן דנין; אלמוג כהן, סוארס, דיא סבע, גיא אסולין; שמעון אבו חצירא, ארבייטמן.
7 שחקני בית ו4 זרים... זה מה שבית"ר נס טוברוק היתה יכולה להיות אם הם היו מחליטים להשקיע בקבוצת בוגרים.
כל השבעה האלו שחקנים שגדלו שם בעשור האחרון, בזמן שאצלנו גדל דוידזאדה. אז נכון שאירופה זה המודל, אבל אולי גם לא צריך ליסוע כזה רחוק. במקום לחתום הסכמים איתם כמו מכבי חיפה ומכבי ת"א, אפשר להסתכל ולהבין מה עושים שם כזה נכון (רמז: מתקנים וחינוך).
אין פירות בנוער? אפשר ללמוד גם מהארץ
Re: אין פירות בנוער? אפשר ללמוד גם מהארץ
רמז? מאמנים
לא אחד ולא שניים מהשחקנים שגדלו פה במועדון במחלקת הנוער עברו למקום אחר כי הם חשבו שב"ש זה לא המקום בו הם יצליחו להתפתח.
(ועם רקורד כזה של הצלחות בשנים האחרונות, אני יכול להבין אותם)
תשמעו אני מעריך שכל מה שאתם אומרים זה נכון, לגבי המתקנים והמאמנים והחינוך.. אבל זה עניין של ביצה ותרנגולת.
עד שלא יהיה לב"ש שם של מחלקת נוער מצוינת, אף שחקן לא ירצה להיות בה (כשיש אופציות טובות יותר כמו טוברוק).
עד שלא יצאו שחקנים טובים מהנוער של ב"ש, לא יהיה לה שם.
כדי שיבואו שחקנים ויגדלו פה להיות טובים יותר, צריכים לגדול פה שחקנים טובים.
(ועם רקורד כזה של הצלחות בשנים האחרונות, אני יכול להבין אותם)
תשמעו אני מעריך שכל מה שאתם אומרים זה נכון, לגבי המתקנים והמאמנים והחינוך.. אבל זה עניין של ביצה ותרנגולת.
עד שלא יהיה לב"ש שם של מחלקת נוער מצוינת, אף שחקן לא ירצה להיות בה (כשיש אופציות טובות יותר כמו טוברוק).
עד שלא יצאו שחקנים טובים מהנוער של ב"ש, לא יהיה לה שם.
כדי שיבואו שחקנים ויגדלו פה להיות טובים יותר, צריכים לגדול פה שחקנים טובים.
הפועל באר שבע ♥
- dardasmiley
לא ביצה ולא תרנגולת! כשהקבוצה הבוגרת תתחיל לתת צ'אנסים לשחקני הנוער שלה יצמחו לנו שחקנים מקבוצת הנוער! יכול להיות שבהתחלה יהיו בינוניים או חלשים אבל הם ישחקו וייחשבו לשחקני ליגת על לגיטמיים. או אז שחקני נוער יראו שאפשר להגיע גם מאצלנו לקבוצה בוגרת שלא נדבר על אירופה וישארו, כן גם הטובים ביניהם! ככה פשוט!
אולי לנסות 'לגנוב' להם כמה שחקנים נערים/נוער ולעשות מהלך לשנים הבאות.