קלמי אילוז
גולים באשמתו 0 1
בישולים 2 0ֹ(פאוול שהוביל לגול)
הופעות בנבחרת 25 0
מי אתם מעדיפים בהרכב?
קלמי מול אילוז...טבלה סטטיסטית
Re: קלמי מול אילוז...טבלה סטטיסטית
דווקא היום היה משחק טוב של אביה , אבל עדיין קלמי עולה עליו בכל פרמטר
הגנתית , והתקפית נגד שיום שבת נראה את סבן בהרכב.
הגנתית , והתקפית נגד שיום שבת נראה את סבן בהרכב.
אני חושב שאילוז הוא שחקן לא רע בכלל
אבל הוא לא מתאים למגן ימני...
קשר ימני לא רע,מגן חלש
הגול היום באשמתו
אבל הוא לא מתאים למגן ימני...
קשר ימני לא רע,מגן חלש
הגול היום באשמתו
בס"ד
אילוז היה בסדר גמור במשחקים האחרונים, אפילו הפתיע לטובה.
דווקא היום ציפיתי ממנו ליותר מבחינה התקפית, לא היה מספיק מעורב.
סבן צריך לקבל את המקום בהרכב.
אילוז היה בסדר גמור במשחקים האחרונים, אפילו הפתיע לטובה.
דווקא היום ציפיתי ממנו ליותר מבחינה התקפית, לא היה מספיק מעורב.
סבן צריך לקבל את המקום בהרכב.
אילוז לא מגן! הוא משחק רק בשביל שיהיה עוד באר שבעי בהרכב.
עוברים אותו כמו מים והוא האשם בהיווצרות הפנדל כמו גם בהזדמנות האחרונה של ק"ש.
חבל שאלישע מכשיל את עצמו ונופל למלכודת הזו, הניצחון היחיד של ב"ש היה כשסבן שיחק (אילוז יצא ב 1:1).
עוברים אותו כמו מים והוא האשם בהיווצרות הפנדל כמו גם בהזדמנות האחרונה של ק"ש.
חבל שאלישע מכשיל את עצמו ונופל למלכודת הזו, הניצחון היחיד של ב"ש היה כשסבן שיחק (אילוז יצא ב 1:1).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אילוז בינתיים הוא לא הבעיה שלנו. גם אני מעדיף את סבן בהרכב אבל קשה להגיד שאילוז היה רע. גם היום אילוז סידר בתחילת המשחק מצב מצוין לדובב גבאי (שחקן כל כך אוברייטד, לא מבין איך אוהדים יכולים להחזיק מחלוץ שלא מצליח לכבוש גם במשחק כמו היום כשהוא פעמיים לבד מול השוער) שהחמיץ את ההזדמנות, ובכלל אילוז מסר כמה כדורים לא רעים בכלל בחלק התקפי וגם הגנתית היה בסדר.
הבעיה העיקרית שלנו בקבוצה היא בחוד.
אמרתי את זה בקיץ ואני אומר את זה שוב, דובב גבאי ועידו אקסברד הם לא חלוצים לקבוצה שרוצה להגיע לצמרת. היחידי שמספק את הסחורה מבחינה התקפית הוא תומר סוויסה אבל כששני החלוצים האחרים שלנו לא כובשים בכלל מתחילת השנה קשה מאוד לנצח משחקים.
הבעיה העיקרית שלנו בקבוצה היא בחוד.
אמרתי את זה בקיץ ואני אומר את זה שוב, דובב גבאי ועידו אקסברד הם לא חלוצים לקבוצה שרוצה להגיע לצמרת. היחידי שמספק את הסחורה מבחינה התקפית הוא תומר סוויסה אבל כששני החלוצים האחרים שלנו לא כובשים בכלל מתחילת השנה קשה מאוד לנצח משחקים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אילוז לא רע במשחקים האחרונים, אבל עדיין לא רואה מה הסיבה שסבן ירד לספסל.
סבן היה יותר טוב גם הגנתית וגם התקפית.
אתם עושים עוול נוראי לגבאי ואני אסביר למה:
דובב הוא מסוג החלוצים שעושה תנועה על המגרש, שפותח שטחים ולא חלוץ רחבה שצריך לקבל את הכדור לרגל. תפנימו- הקישור הקדמי שלנו בעייתי!!! אין לנו קשרים יצירתיים שמסוגלים לתת בין שניים, להכניס כדורים לרחבה ולצערינו הם אפילו לא חושבים קדימה רב המשחק. כמה אפשר לשחק לרוחב ואחורה. הקשרים "היצירתיים" שלנו לא מספקים את הסחורה על כן אלישא מוסיף עוד אחד לקישור או לחילופין מוריד את סוויסה מעט למטה, מה שמקשה על דובב עוד יותר כי עכשיו הוא לבדו.
לדעתי אלישא צריך להרכיב בקישור הקדמי את נאסר, סבע וברוכיאן ואם אלו לא יפחדו לקבל כדור בחלק הקדמי ואפילו לחשוב קדימה חלילה וחס אזי כבר לא משנה מי יהיה החלוץ- דובב/ פלצ'וק/ סוויסה
דובב הוא מסוג החלוצים שעושה תנועה על המגרש, שפותח שטחים ולא חלוץ רחבה שצריך לקבל את הכדור לרגל. תפנימו- הקישור הקדמי שלנו בעייתי!!! אין לנו קשרים יצירתיים שמסוגלים לתת בין שניים, להכניס כדורים לרחבה ולצערינו הם אפילו לא חושבים קדימה רב המשחק. כמה אפשר לשחק לרוחב ואחורה. הקשרים "היצירתיים" שלנו לא מספקים את הסחורה על כן אלישא מוסיף עוד אחד לקישור או לחילופין מוריד את סוויסה מעט למטה, מה שמקשה על דובב עוד יותר כי עכשיו הוא לבדו.
לדעתי אלישא צריך להרכיב בקישור הקדמי את נאסר, סבע וברוכיאן ואם אלו לא יפחדו לקבל כדור בחלק הקדמי ואפילו לחשוב קדימה חלילה וחס אזי כבר לא משנה מי יהיה החלוץ- דובב/ פלצ'וק/ סוויסה
אילוז דווקא בסדר ואין מה לחפש את הרע תמיד.
אני חושב שהבאתו של קלמי עשתה טוב לאילוז והוא יציב, עם כי שקלמי נכנס במקום אילוז הוא מביא דם חדש ודברים שאין לאילוז.
אני עדיין חושב שרוטציה בינהם היא הדבר הכי בריא לשניהם וגם לעמדה הבעייתית הזו שלנו.
אני חושב שהבאתו של קלמי עשתה טוב לאילוז והוא יציב, עם כי שקלמי נכנס במקום אילוז הוא מביא דם חדש ודברים שאין לאילוז.
אני עדיין חושב שרוטציה בינהם היא הדבר הכי בריא לשניהם וגם לעמדה הבעייתית הזו שלנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חלוץ צריך לכבוש או לפחות לבשל, כמה שערים כבש השנה גבאי וכמה שערים הוא בישל? (אתמול אגב הוא קיבל שני כדורים מצוינים שהעמידו אותו לבד מול השער, אחד מהאגף והשני מהאמצע, ככה שגם אם יש לנו קבוצה בעייתית הוא עדין מקבל את המצבים שחלוץ צריך כדי לכבוש).eitam כתב:אתם עושים עוול נוראי לגבאי ואני אסביר למה:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:אילוז לא רע במשחקים האחרונים, אבל עדיין לא רואה מה הסיבה שסבן ירד לספסל.
בדיוק.
מצחיק בכלל לדון בסוגייה הזו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר