חלוץ?
חלוץ?
האם אנחנו צריכים חלוץ או במילים אחרות גולר בקבוצה?
עוד לפני פתיחת העונה אמרתי שאין לנו חלוץ בקבוצה.
גבאי חושך מאז שהגיע אלינו מלבד המשחק ההוא נגד אשדוד.
אקסברד? אין מה להוסיף.
סוויסה לבדו לא מספיק למרות שכרגע נותן תפוקה, אך הייתי מצפה ממנו לעוד יותר. זה עדיין לא זה. נעלם להרבה זמן.
בגזרת הצעירים אני לא רואה משהו קורה העונה ולבטח בעמד החלוץ כאשר אבו לאבן גמר את העונה כך נראה.
אני חושב שבינואר חייב להנחית פה חלוץ בעל שיעור קומה, אם הוחלט על זר אז להיפרד מנג'ובו שמכל הזרים נראה הפחות חשוב עבורנו.
עוד לפני פתיחת העונה אמרתי שאין לנו חלוץ בקבוצה.
גבאי חושך מאז שהגיע אלינו מלבד המשחק ההוא נגד אשדוד.
אקסברד? אין מה להוסיף.
סוויסה לבדו לא מספיק למרות שכרגע נותן תפוקה, אך הייתי מצפה ממנו לעוד יותר. זה עדיין לא זה. נעלם להרבה זמן.
בגזרת הצעירים אני לא רואה משהו קורה העונה ולבטח בעמד החלוץ כאשר אבו לאבן גמר את העונה כך נראה.
אני חושב שבינואר חייב להנחית פה חלוץ בעל שיעור קומה, אם הוחלט על זר אז להיפרד מנג'ובו שמכל הזרים נראה הפחות חשוב עבורנו.
Re: חלוץ?
זה לא משנה איזה גולר תנחית פה. אלישע לרוב משחק במערך של חלוץ אחד בלבד ולכן כל פעם נראה שמישהו מהם לא בפוקוס. סוויסה חלוץ מצויין וגם גבאי (שלדעתי רק אחד מהם צריך לפתוח, בשפיץ) שחקן בעלי איכויות גבוהות רק שהוא, כמו שקורה ללא מעט חלוצים- בלי בטחון.
הסיבוב לדוגמא שגבאי עשה אתמול לפני המשקוף היה בעל טכניקה מאוד גבוהה שלא הרבה היו עושים אותה.
הסיבוב לדוגמא שגבאי עשה אתמול לפני המשקוף היה בעל טכניקה מאוד גבוהה שלא הרבה היו עושים אותה.

- dardasmiley
גם אם הסיבוב היה ברמת טכניקה של אינייסטה הסיום היה ברמת גן ילדים. דובב גבאי הוכיח אתמול מעל לכל ספק שחלוץ הוא לא!
גבאי קיבל יותר מדי קרדיט העונה עכשיו הגיע הזמן להושיב אותו בספסל עד שיראה שיפור של ממש ביכולת. בינתיים סוויסה מתבזבז באגף הוא חייב לשחק חלוץ שפיץ ופלצוק במקומו באגף....
בינואר חייבים להנחית פה גולר שמייצר לעצמו מצבים ומבקיע מחצי מצב. סטייל מקרייב.
גבאי קיבל יותר מדי קרדיט העונה עכשיו הגיע הזמן להושיב אותו בספסל עד שיראה שיפור של ממש ביכולת. בינתיים סוויסה מתבזבז באגף הוא חייב לשחק חלוץ שפיץ ופלצוק במקומו באגף....
בינואר חייבים להנחית פה גולר שמייצר לעצמו מצבים ומבקיע מחצי מצב. סטייל מקרייב.
גבאי הוא לא חלוץ שיוצר לעצמו מצבים, בעל נוכחות פיזית ברחבה או עם משחק ראש יוצא דופן.
היתרון הגדול של גבאי עד (בין הפציעות) היום היה אחוז ניצול מצבים מדהים. ברוב המשחקים שהוא לא הבקיע הוא גם לא הגיע לשום מצב, אבל אין לו משחקים של הרבה החמצות.
אם את זה הוא מאבד (ומוקדם להגיד), אז אין לו מה למכור. מה שבטוח, הוא יכול לשחק רק כחלוץ שפיץ שמאחוריו שחקנים שיודעים לתת כדורי עומק טובים.
היתרון הגדול של גבאי עד (בין הפציעות) היום היה אחוז ניצול מצבים מדהים. ברוב המשחקים שהוא לא הבקיע הוא גם לא הגיע לשום מצב, אבל אין לו משחקים של הרבה החמצות.
אם את זה הוא מאבד (ומוקדם להגיד), אז אין לו מה למכור. מה שבטוח, הוא יכול לשחק רק כחלוץ שפיץ שמאחוריו שחקנים שיודעים לתת כדורי עומק טובים.
גבאי לטעמי לא מתאים ל-11, כרוטציה - אולי.
כמו שנאמר מעליי, השינוי שחייב להיות הוא פלצ'וק באגף וסוויסה בחוד.
בינואר - חייבים להביא חלוץ.
כמו שנאמר מעליי, השינוי שחייב להיות הוא פלצ'וק באגף וסוויסה בחוד.
בינואר - חייבים להביא חלוץ.
אתם עושים עוול נוראי לגבאי ואני אסביר למה:
דובב הוא מסוג החלוצים שעושה תנועה על המגרש, שפותח שטחים ולא חלוץ רחבה שצריך לקבל את הכדור לרגל. תפנימו- הקישור הקדמי שלנו בעייתי!!! אין לנו קשרים יצירתיים שמסוגלים לתת בין שניים, להכניס כדורים לרחבה ולצערינו הם אפילו לא חושבים קדימה רב המשחק. כמה אפשר לשחק לרוחב אחורה ולאט. הקשרים "היצירתיים" שלנו לא מספקים את הסחורה על כן אלישא מוסיף עוד אחד לקישור או לחילופין מוריד את סוויסה מעט למטה, מה שמקשה על דובב עוד יותר כי עכשיו הוא לבדו.
לדעתי אלישא צריך להרכיב בקישור הקדמי את נאסר, סבע וברוכיאן ואם אלו לא יפחדו לקבל כדור בחלק הקדמי ואפילו לחשוב קדימה חלילה וחס אזי כבר לא משנה מי יהיה החלוץ- דובב/ פלצ'וק/ סוויסה
דובב הוא מסוג החלוצים שעושה תנועה על המגרש, שפותח שטחים ולא חלוץ רחבה שצריך לקבל את הכדור לרגל. תפנימו- הקישור הקדמי שלנו בעייתי!!! אין לנו קשרים יצירתיים שמסוגלים לתת בין שניים, להכניס כדורים לרחבה ולצערינו הם אפילו לא חושבים קדימה רב המשחק. כמה אפשר לשחק לרוחב אחורה ולאט. הקשרים "היצירתיים" שלנו לא מספקים את הסחורה על כן אלישא מוסיף עוד אחד לקישור או לחילופין מוריד את סוויסה מעט למטה, מה שמקשה על דובב עוד יותר כי עכשיו הוא לבדו.
לדעתי אלישא צריך להרכיב בקישור הקדמי את נאסר, סבע וברוכיאן ואם אלו לא יפחדו לקבל כדור בחלק הקדמי ואפילו לחשוב קדימה חלילה וחס אזי כבר לא משנה מי יהיה החלוץ- דובב/ פלצ'וק/ סוויסה
איתם, חלוץ אחר אתמול אחרי סיבוב על השומר שלו ומ-5 מ' מול השוער שם גול ולא מעיף את הכדור למשקוף.
עם כל התנועה שגבאי עושה וכל הפינוי שטחים לדבריך, עדיין הסטטיסטיקה אומרת הכל. 0 שערים עד כה.
חוץ מזה שכמדומני כל חלוץ אמור לפנות שטחים ולעשות תנועה, הרי זה תפקידו לא?
עם כל התנועה שגבאי עושה וכל הפינוי שטחים לדבריך, עדיין הסטטיסטיקה אומרת הכל. 0 שערים עד כה.
חוץ מזה שכמדומני כל חלוץ אמור לפנות שטחים ולעשות תנועה, הרי זה תפקידו לא?
הפוך, גבאי הוא חלוץ רחבה שכל הכח שלו זה לקבל את הכדור לרגל ולהבקיע. זה מה שהוא עשה בכל המשחקים הטובים שלו, ניצל 100% מהכדורים שהוא קיבל, בדרך כלל בנגיעה אחת.eitam כתב:אתם עושים עוול נוראי לגבאי ואני אסביר למה:
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. ביכולת הנוכחית של ברוכיאן עדיף לנסות לשחק 4-4-2 עם פלצוק וסוויסה בחוד.
2. פלצ'וק וסוויסה הם שני השחקנים היחידים בקבוצה שיכולים להגיע ל10 שערים בעונה וזה לא מספיק. גם כי בהחלט יכול להיות שלפחות אחד מהם (פלצ'וק למשל) לא יגיע למספרים האלה וגם כי שאר השחקנים שלנו לא איכותים מספיק. אני מנסה לחשוב מי יכבוש אצלנו שערים השנה, ולא מוצא כאלה חוץ מהשניים למעלה. לא מוצא שחקנים שאפשר לבנות על התפוקה שלהם, כאלה שאני יכול להיות בטוח שיסיימו את העונה עם 6 או 7 שערים.
3. לאור נקודה 2 הייתי חושב על להביא חלוץ נוסף בינואר.
2. פלצ'וק וסוויסה הם שני השחקנים היחידים בקבוצה שיכולים להגיע ל10 שערים בעונה וזה לא מספיק. גם כי בהחלט יכול להיות שלפחות אחד מהם (פלצ'וק למשל) לא יגיע למספרים האלה וגם כי שאר השחקנים שלנו לא איכותים מספיק. אני מנסה לחשוב מי יכבוש אצלנו שערים השנה, ולא מוצא כאלה חוץ מהשניים למעלה. לא מוצא שחקנים שאפשר לבנות על התפוקה שלהם, כאלה שאני יכול להיות בטוח שיסיימו את העונה עם 6 או 7 שערים.
3. לאור נקודה 2 הייתי חושב על להביא חלוץ נוסף בינואר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה לאיזה קבוצה בליגה יש יותר משני שחקנים של 10 שערים לעונה?
ואם נאסר בעונה כמו עונה קודמת נתן 6 גולים אז בטח שהוא יכול לתת 10 שיש קבוצה יותר טובה.
ואם נאסר בעונה כמו עונה קודמת נתן 6 גולים אז בטח שהוא יכול לתת 10 שיש קבוצה יותר טובה.
עידו אקסברד מת לעוף מפה בינואר. משחק בלי חשק מתחילת העונה.
בטורניר של מאיר בוסקילה אין לו מקום.שמעון א כתב:עידו אקסברד מת לעוף מפה בינואר. משחק בלי חשק מתחילת העונה.
שיעוף מפה כבר , כל פעם שאני רואה תעגל הזה עולה למגרש אני מקבל עצבים.
במצב הנוכחי צריך לעלות את יוני אוזן לבוגרת , את הדק' שמקבל עידו יוני צריך לקבל!!
- dardasmiley
אין לנו שום בעיה בקישור ההתקפי!
שים לב: ברוכיאן, אוסיאקו, נאסר, סבע, עווד וסוארז לסירוגין, אלה שחקנים שבקלות יכולים לתת את הפס לגול. הבעיה היא אחרת, אין חלוץ שמתפנה או שמבקש כדור שלא לדבר על כזה שעושה תנועה. ולכן גם אין להם למי למסור. שים לב שכשגבאי שיחק בעטנו מחוץ לרחבה הרבה. כשאקסברד שיחק הגבהנו לרחבה הרבה. מה שאומר שמגיעים למפתן הרחבה בהנעת כדור מסודרת ושם נעצרים כי פשוט אין כתובת...
שים לב: ברוכיאן, אוסיאקו, נאסר, סבע, עווד וסוארז לסירוגין, אלה שחקנים שבקלות יכולים לתת את הפס לגול. הבעיה היא אחרת, אין חלוץ שמתפנה או שמבקש כדור שלא לדבר על כזה שעושה תנועה. ולכן גם אין להם למי למסור. שים לב שכשגבאי שיחק בעטנו מחוץ לרחבה הרבה. כשאקסברד שיחק הגבהנו לרחבה הרבה. מה שאומר שמגיעים למפתן הרחבה בהנעת כדור מסודרת ושם נעצרים כי פשוט אין כתובת...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לכל קבוצות הצמרת.yedidel כתב:משה לאיזה קבוצה בליגה יש יותר משני שחקנים של 10 שערים לעונה?
ואמרתי מסוגלים ולא בוודאות.
תסתכלו בבקשה על המאזנים של נאסר, סבע, אנג'ובו, ברוכיאן, סוארס, וכל מי שלדעתכם מסוגל לכבוש אצלנו בוודאות כמות מכובדת של שערים עד סוף השנה. תנו לי שם אחד מכל הרשימה, שבאופן קבוע בשנים האחרונות (גם פלצ'וק לא עשה את זה, לפני שנתיים הוא נתן עונה הרבה פחות טובה מהעונה אשתקד) כובש מספר מכובד של שערים.
אם יוני אוזן עולה לבוגרים אז השלושה יורדים ליגה.גיא חניה כתב: בטורניר של מאיר בוסקילה אין לו מקום.
שיעוף מפה כבר , כל פעם שאני רואה תעגל הזה עולה למגרש אני מקבל עצבים.
במצב הנוכחי צריך לעלות את יוני אוזן לבוגרת , את הדק' שמקבל עידו יוני צריך לקבל!!