הפינה האופטימית מחזור 8
הפינה האופטימית מחזור 8
1. הנקודה. בינתיים אנחנו מצליחים להתחמק יפה מהקלישאה "שלא כובשים סופגים".
2. וסרמיל. מוליכת הטבלה ולא סתם, אשדוד באמת קבוצה מצויינת השנה, ואנחנו שולטים בקצב המשחק באופן מלא וגורמים לה להיראות כמו קבוצת תחתית. יש איזה ניצוץ של הרגשה שאולי כושר ההרתעה חזר הביתה.
3. הקהל. תצוגת עידוד בין הטובות שאני זוכר בזמן האחרון, למרות התסכול.
2. וסרמיל. מוליכת הטבלה ולא סתם, אשדוד באמת קבוצה מצויינת השנה, ואנחנו שולטים בקצב המשחק באופן מלא וגורמים לה להיראות כמו קבוצת תחתית. יש איזה ניצוץ של הרגשה שאולי כושר ההרתעה חזר הביתה.
3. הקהל. תצוגת עידוד בין הטובות שאני זוכר בזמן האחרון, למרות התסכול.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הפינה האופטימית מחזור 8
1. מחזק.
2. הגדרה יומרנית מדי לטעמי נוכח המאזן הביתי עד כה - ניצחון בודד ושלושה תוצאות תיקו..
3. הכל יחסי...
2. הגדרה יומרנית מדי לטעמי נוכח המאזן הביתי עד כה - ניצחון בודד ושלושה תוצאות תיקו..
3. הכל יחסי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עודד גביש.
מאז פתיחת העונה ובמיוחד המשחק המחריד נגד נתניה, לדעתי כבר 4 מחזורים הוא השחקן הכי טוב שלנו. שימשיך כך! כל הכבוד!
מאז פתיחת העונה ובמיוחד המשחק המחריד נגד נתניה, לדעתי כבר 4 מחזורים הוא השחקן הכי טוב שלנו. שימשיך כך! כל הכבוד!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי מרכז ההגנה שלנו זה פשוט כיף אחד גדול, עד כמה שזה יישמע מוזר במיוחד שאחד מהם היה אחראי לאחד מההגנות השארורתיות ביותר ששיחקו פה, גם גביש וגם מרקוביץ' (למרות הטעות מול קרית שמונה) מהווים בסיס נהדר.שמעון א כתב:עודד גביש.
אם רק היה לקבוצה הזאת הגרוש ללירה...
כי הגנה בניגוד לעונה שעברה יש, וגם קישור אחורי נהדר יש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
גביש באמת היה במשחק טוב אתמול, אולי הטוב היחיד העונה עד כאן...
ובכל זאת הוא כמעט עלה לנו בנקודה בדקה ה-90
אשדוד? קבוצה מצוינת? לא יודע איך היא שיחקה עד עכשיו אבל זכורות לי הרבה אמירות של מזרחי על כך שהוציאו נקודות למרות משחקים חלשים שלהם. עם איך שהם נראו אתמול ? אני מבין על מה הוא מדבר. קבוצה עלובה.
אנחנו פראיירים. אבל נתמקד בחיובי בטופיק הזה. אז נשאר עם מה שאמרת
ובכל זאת הוא כמעט עלה לנו בנקודה בדקה ה-90

אשדוד? קבוצה מצוינת? לא יודע איך היא שיחקה עד עכשיו אבל זכורות לי הרבה אמירות של מזרחי על כך שהוציאו נקודות למרות משחקים חלשים שלהם. עם איך שהם נראו אתמול ? אני מבין על מה הוא מדבר. קבוצה עלובה.
אנחנו פראיירים. אבל נתמקד בחיובי בטופיק הזה. אז נשאר עם מה שאמרת

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קצת מוזר לי שמצד אחד מדברים המון על החוזק של ההגנה שלנו השנה אבל מהצד השני ממשיכים לחפש את אילוז בכל משחק ומשחק. אילוז הוא חלק מההגנה היציבה שלנו לאחרונה וכבר כמה משחקים שהוא מציג יכולת טובה. אז אם כבר יש טופיק כזה ננצל את המעמד וניתן לאילוז את הקרדיט שמגיע לו על היכולת הטובה שלו השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב:קצת מוזר לי שמצד אחד מדברים המון על החוזק של ההגנה שלנו השנה אבל מהצד השני ממשיכים לחפש את אילוז בכל משחק ומשחק. אילוז הוא חלק מההגנה היציבה שלנו לאחרונה וכבר כמה משחקים שהוא מציג יכולת טובה. אז אם כבר יש טופיק כזה ננצל את המעמד וניתן לאילוז את הקרדיט שמגיע לו על היכולת הטובה שלו השנה.
לא ראיתי כאן טענות על תרומתו ההגנתית, גם אני בעצמי כתבתי פה שהוא מפתיע לטובה ומגיעה לו מילה טובה על השיפור שחל אצלו השנה.
התלונות הן (לפחות מצדי) יותר על חוסר התרומה ההתקפית, דבר שנדרש ממגן בכדורגל של ימינו.
הוא לא עושה מספיק תנועה וגם אם כן היא בדר"כ נעשית באיחור, סבן הוכיח ב-4 משחקים וחצי שהוא שיחק שהוא לא פחות טוב הגנתית מאילוז ועולה עליו בחלק ההתקפי (2 בישולים).
הביקורת הזו חלה גם על דוידזאדה שעם כל האהבה אליו פשוט לא יודע להרים כדור או להעביר רוחב פשוט.
אילוז השתפר ואני בטוח שאף אחד בקהל לא ממש ציפה ליכולת כזאת ממנו,
ועדיין.. מול קרית שמונה עשה את החור באגף שהוביל להכנסת הכדור לרחבה, וגם מול הפועל חיפה עשה כמה חורים.
ממה שראיתי עד עכשיו העונה, קלמי סבן יותר טוב (הן הגנתית והן התקפית), גם אם אילוז לא היה עושה את החורים האלו.
אבל בכל זאת משמח לראות שיש שני שחקנים ברמה טובה שמשחקים בעמדה הזאת ומאפשרים למאמן לבחור בכל שבוע את הטוב ביותר.
ועדיין.. מול קרית שמונה עשה את החור באגף שהוביל להכנסת הכדור לרחבה, וגם מול הפועל חיפה עשה כמה חורים.
ממה שראיתי עד עכשיו העונה, קלמי סבן יותר טוב (הן הגנתית והן התקפית), גם אם אילוז לא היה עושה את החורים האלו.
אבל בכל זאת משמח לראות שיש שני שחקנים ברמה טובה שמשחקים בעמדה הזאת ומאפשרים למאמן לבחור בכל שבוע את הטוב ביותר.
הפועל באר שבע ♥
לא ראיתי תגובות על אילוז בטופיק אבל אם כבר הזכרת אז הנה אני אגיד. אילוז גרוע כבר 10 שנים, גרוע גם העונה,משה אוחיון כתב:קצת מוזר לי שמצד אחד מדברים המון על החוזק של ההגנה שלנו השנה אבל מהצד השני ממשיכים לחפש את אילוז בכל משחק ומשחק. אילוז הוא חלק מההגנה היציבה שלנו לאחרונה וכבר כמה משחקים שהוא מציג יכולת טובה. אז אם כבר יש טופיק כזה ננצל את המעמד וניתן לאילוז את הקרדיט שמגיע לו על היכולת הטובה שלו השנה.
ניצל מהשפלה מול מכבי כי הם שיחקו על צד שמאל, הגול שקיבלנו בקרית שמונה בגללו, עשה פאול של ספק פנדל
דקה 90 בקרית שמונה שבמזל לא נשרק, במשחק האחרון איבד 3 כדורים של כמעט גול.
לטעמי השיבוץ שלו בהרכב הוא מסיבות לא מקצועיות, במיוחד כשהאלטרנטיבה בספסל הרבה יותר איכותית וטובה.
אולי כשקלמי סבן יבקש להתשחרר בינואר ייפול למישהו האסימון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סבן היה השחקן היציב שלנו מתחילת העונה אבל אילוז מאז שנכנס להרכב שומר על יציבות ובהחלט מספק את הסחורה.אריק כתב:
לא ראיתי תגובות על אילוז בטופיק אבל אם כבר הזכרת אז הנה אני אגיד. אילוז גרוע כבר 10 שנים, גרוע גם העונה,
ניצל מהשפלה מול מכבי כי הם שיחקו על צד שמאל, הגול שקיבלנו בקרית שמונה בגללו, עשה פאול של ספק פנדל
דקה 90 בקרית שמונה שבמזל לא נשרק, במשחק האחרון איבד 3 כדורים של כמעט גול.
לטעמי השיבוץ שלו בהרכב הוא מסיבות לא מקצועיות, במיוחד כשהאלטרנטיבה בספסל הרבה יותר איכותית וטובה.
אולי כשקלמי סבן יבקש להתשחרר בינואר ייפול למישהו האסימון.
כל הסטיגמות על אילוז גורמות לאנשים לחפש אותו בנרות. הגול שקיבלנו בקריית שמונה בגללו? בגלל שהרימו כדור מהאגף שלו? לא בגלל תפיסה טיפשית של מרקוביץ ברחבה שאם לא הייתה מתרחשת קריית שמונה לא הייתה כובשת בשום סיטואציה? הוא ניצל מהשפלה ממכבי כי לא שיחקו על האגף שלו? אני מבין שעכשיו גם משחקים באולי ונדמה לי ומאשימים אותו גם בדברים שלא קרו. מה בנוגע לעובדה שהגול ששבר את הקרח מול מכבי והתחיל את המומנטום שלנו התחיל אחרי מבצע של אילוז שסחט עבירה במקום מסוכן? מה בנוגע לעובדה שבשבת הוא הרים במחצית השנייה כדור גדול לפלצוק שנגח לבד מחמישה מטרים החוצה?
אילוז בשנים האחרונות לא היה מספיק טוב כדי לפתוח בהרכב הראשון שלנו. השנה, אולי בגלל שהקבוצה משחקת בסגנון הגנתי יותר, לפחות עד עכשיו, הוא בהחלט מספק את הסחורה. כמו שביקרנו אותו לא פעם בשנים עברו, אפשר לפרגן לו עכשיו ולא להאשים אותו בשערים שנגרמו בגלל עבירות טיפשיות ברחבה של שחקן אחר או בגלל דברים שלא קרו (מה היה קורה אם).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני קורא אותכם לסדר! הפינה האופטימית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:סבן היה השחקן היציב שלנו מתחילת העונה אבל אילוז מאז שנכנס להרכב שומר על יציבות ובהחלט מספק את הסחורה.
אמת.
אממה? ששאלת השאלות היא האם בשורה התחתונה, בשיקול מקצועי קר וענייני, סבן עדיין לא עדיף על פניו. בעצם אין פה שאלה בכלל..
נ.ב
מעניין האם הדחתו של סבן היתה עוברת אצלך בשתיקה במידה ולא היה מדובר בפליט סורוקה.. אופס!

משה אוחיון כתב:כל הסטיגמות על אילוז גורמות לאנשים לחפש אותו בנרות. הגול שקיבלנו בקריית שמונה בגללו? בגלל שהרימו כדור מהאגף שלו? לא בגלל תפיסה טיפשית של מרקוביץ ברחבה שאם לא הייתה מתרחשת קריית שמונה לא הייתה כובשת בשום סיטואציה?.
אכן אנחנו חיים בעולם של סטיגמות וזה לא פוסח גם על מר אילוז, רק שהאם בשורה התחתונה אין בכל מבול הביקורות גרעין של אמת?<
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
משה על מי אתה עובד ?????? הגול בקרית שמונה אומנם היה שטות של הבלם אבל מה קרה דקה לפני? את מי בדיוק עבורו כמו מים ???
מי הכשיל שחקן בדקה התשעים בצורה שלומיאלית על קו הרחבה ורק במזל לא נשרק פנדל?
אילוז לא מגן, הוא חלש והוא משחק רק בגלל שאלישע צריך שיהיה לו לפחות 2 באר שבעים בהרכב.
אילוז לא מגן, הוא חלש והוא משחק רק בגלל שאלישע צריך שיהיה לו לפחות 2 באר שבעים בהרכב.
שמע, גם אני לא מחסידי אילוז, אבל כנסו לפרופורציות.ג'וני כתב:משה על מי אתה עובד ?????? הגול בקרית שמונה אומנם היה שטות של הבלם אבל מה קרה דקה לפני? את מי בדיוק עבורו כמו מים ???
מה ציפית? שלא יעברו אותו כל העונה?
תוסיפו לפינה הזו את פטריק אוסיאקו.
בשקט, בשקט מסתמן כבינגו.
משחק שקט, מנהל את המשחק בצורה נכונה, הכדור עובר דרכו מס' פעמים בכל התקפה ומספק את הסחורה גם בפן הדפנסיבי.
רק שימשיך בכיוון הזה ונקווה בעתיד שיהיה תכליתי יותר וייתן גם מספרים.
בשקט, בשקט מסתמן כבינגו.
משחק שקט, מנהל את המשחק בצורה נכונה, הכדור עובר דרכו מס' פעמים בכל התקפה ומספק את הסחורה גם בפן הדפנסיבי.
רק שימשיך בכיוון הזה ונקווה בעתיד שיהיה תכליתי יותר וייתן גם מספרים.