תמרור אזהרה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

תמרור אזהרה

שליחה על ידי bs war »

והפעם בנושא שונה לגמרי.
עם כל הקרנבל סביב חניכת האיצטדיון החדש בנתניה, אני מוצא בו הרבה מעשי חלמאות שלא הייתי רוצה לראות באיצטדיון שלנו.

1. זה לא רק מזכיר לכם את המושבה. זאת המושבה אחד לאחד, פשוט עם עוד קומה ביציע. אפילו החומות זהות. גם כלפי חוץ זה נראה מאוד דומה. המושבים כחולים, המרחבים פתוחים מאחורי השערים, אם אני לא טועה גם הגג זהה. אז כן, אני מניח שיהיו את אלה שיגידו שלעומת הקופסא אין מה להתלונן על איצטדיון ברמה הזו, אבל אני בדעה שאם כבר עושים משהו טוב, שיעשו אותו עד הסוף. אז נכון, בנינו שני איצטדיונים מפוארים, אבל זהים כמעט לחלוטין. לדעתי לכל איצטדיון צריך להיות את הייחוד שלו. מאוד לא אהבתי לראות את הדמיון.
לפי ההדמיות האיצטדיון שלנו יהיה יותר שונה. מקווה שכך אכן יהיה.

2. חובה לבנות איצטדיונים סגורים. בגלל האקוסטיקה, בגלל המראה, בגלל תחושת הביתיות. הקהל סוגר עליך מכל הכיוונים. חבל שגם במושבה וגם בנתניה השאירו שטחים פתוחים מאחורי השערים.
אצלנו אני מבין שיהיה איצטדיון סגור, וטוב שכך.

3. צבעים. כמעט בכל איצטדיון מודרני בעולם המושבים צבועים בצבע הקבוצה. זה חלק מהייחוד של המגרש הביתי שלך ומהזהות שלו.
לפי מה שאני זוכר מההדמיות אצלנו המושבים יהיו כחולים. לדעתי יש ללחוץ לשנות זאת לאדום (ולגבי מכבי ב"ש.. נו באמת). אני חושב שזה חלק אינטגרלי מהתחושה הביתית שיעניק האיצטדיון.

אז אני מניח שיבואו תגובות בסגנון "מצידי שהכיסאות יהיו ורודים, העיקר שיהיה איצטדיון", אבל לדעתי חשוב לעמוד על כך שעד שסוף סוף נבנה כאן איצטדיון, הוא צריך להיות הכי ראוי וטוב שניתן לעשות. מקרה המושבה והאיצטדיון החדש בנתניה משמשים מבחינתי כתמרור אזהרה לאיצטדיון החדש בבאר-שבע ויש ללמוד מטעויות.

מקווה שיהיה ניתן להעביר את הדברים לגורמים הרלוונטים, ובתקווה שנזכה לחנוך איצטדיון אדום ומפואר במהרה בימינו. :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

Re: תמרור אזהרה

שליחה על ידי Omer6 »

מסכים ומחזק.
איצטדיון סגור מקנה אווירה ביתית, לעומת איצטדיון פתוח שבלי קשר הוא די מכוער לטעמי.
מסכים גם לגבי הצבע של הכיסאות, אם כי צריך לדעתי לעשות שילוב בין אדום ללבן..
כי צבע אחד לכל הכיסאות (וכשהאוהדים גם הם כולם אדומים) זה קצת משעמם.

אגב, גם רשתות תואמות יכולות לבוא בחשבון (כמו האדומות בסביליה או הצהובות בויאריאל), אבל זה כבר לא עניין של הבנייה אז פחות דחוף :P

וכמובן- הרבה מקומות חנייה.
נמאס לראות את כל המכוניות חונות על האי-תנועה שליד שער 5, וגם לקרוא לפני המשחק היום על פקקים ובעיית חנייה באיצטדיון החדש של נתניה.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

היתרון של איצטדיון פתוח הוא עיניין ההרחבה. מה שלא יהיה לנו וזה אומר שהרחבה תעלה המון כסף=לעולם לא תקרה.
נשמע לי הזוי שבפ"ת יש סיכוי שאחרי הרחבה יהיה איצטדיון יותר גדול מבב"ש..

לא שאני חושבת שאנחנו יכולים להביא עשרת עאלפים צופים כל משחק, אבל במשחקי שיא זו בהחלט כמות סבירה, בטח כשמחשבים גם קהל-חוץ, שצריך לקבל יציע (מקווה שבאיצטדיון החדש יהיו יציעים קטנים יותר שיוצעו לקהל החוץ)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

התמונה של הדגם שמסתובבת ברשת שהאיצטדיון סגור היא לא נכונה (זה האיצטדיון שטרנר רצה ואז רוביק ובא ושינה).

התכנון הוא לשני יציאים מערבי ומזרחי בדיוק כמו במושבה ונתניה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

oran כתב:התמונה של הדגם שמסתובבת ברשת שהאיצטדיון סגור היא לא נכונה (זה האיצטדיון שטרנר רצה ואז רוביק ובא ושינה).

אתה טועה ומטעה, עש את את הדגם הישן ויש את החדש והוא שיבנה עם 4 יציעים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מה שהכי הפריע לי וצריך להיזהר ממנו הוא עניין השיפוע המוגזם בטריבונות. ובמבט חטוף זה נראה שהצפייה מהקומה העליונה באיצטדיון בנתניה אינה נוחה, כמו מצוק אל וואדי... גם באיצטדיון טדי וק"ש ישנה אותה בעיה. לא סתם הגביהו פעמיים את המשטח בטדי. בתחילת שנות ה-90 ממעלי הטריבונות היה ניתן לראות רק קרקפות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oran כתב:התמונה של הדגם שמסתובבת ברשת שהאיצטדיון סגור היא לא נכונה (זה האיצטדיון שטרנר רצה ואז רוביק ובא ושינה).

אתה בהחלט טועה ומטעה, האיצטדיון החדש אמור להיות סגור 4 טריבונות, והוא יהיה בתכנון שמזכיר איצטדיונים באנגליה, ומכיוון שהוא יכיל 16,000 אז הוא יהיה קטן וביתי, לפחות ככה נראה מהדגם שיש בחברה הכלכלית של באר שבע, אתה מוזמן לצפות:
https://www.calcalit7.co.il/176637/%d7% ... 7%92%d7%9c" onclick="window.open(this.href);return false;
רואים בבירור שהאיצטדיון סגור מכל הצדדים, הוא יהיה קטן וביתי מאוד, אבל חבל שהגודל שלו יההי רק 16.000 לדעתי 20,000 יותר מתאים לקבוצה שלנו ולקהל שלנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ואה, כן - 16,000 מקומות=12,500-13,000 מקומות מאושרים ע"י המשטרה...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:ואה, כן - 16,000 מקומות=12,500-13,000 מקומות מאושרים ע"י המשטרה...
לזה בדיוק נועדו ההפרדות בפינות, שה16,000 מקומות זה אחרי שיש כבר אזורי חיץ

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

האמת שחידשת לי, אבל עדיין קשה לי להאמין שהמשטרה תאשר אכלוס קיבולת מקסימלית. אולי כעת יפחיתו מהקיבולת המקסימלית פחות ממה שרגילים, אבל עדיין יפחיתו..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אורי אדום בנשמה כתב:האמת שחידשת לי, אבל עדיין קשה לי להאמין שהמשטרה תאשר אכלוס קיבולת מקסימלית. אולי כעת יפחיתו מהקיבולת המקסימלית פחות ממה שרגילים, אבל עדיין יפחיתו..
בנתניה לא הפחיתו מהקיבולת איך אתה מסביר את זה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

האצטדיון שלנו הוא תיאום והעתק מדוייק שנבנה הן מבחינת כמות והן מבחינה עיצובית כמו
ilie oana - אצטדיונה הביתי של קבוצת פטרולאול פולישטי מרומניה.. כך שאם אתם רוצים לראות איך האצטדיון אמור להראות, חפשו אותו בגוגל

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd ... BIWYXIDKfg" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי שלנו הכי יהיה יפה

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

red ultras כתב:האצטדיון שלנו הוא תיאום והעתק מדוייק שנבנה הן מבחינת כמות והן מבחינה עיצובית כמו
ilie oana - אצטדיונה הביתי של קבוצת פטרולאול פולישטי מרומניה.. כך שאם אתם רוצים לראות איך האצטדיון אמור להראות, חפשו אותו בגוגל

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd ... BIWYXIDKfg" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מדמיין אותו עם מושבים אדומים..
אוי כמה שזה משנה את האווירה. חובה בתור אוהדים ובתור מועדון לדרוש את זה ולא להתפשר!
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מבט מבפנים על האיצטדיון של פולישטי:
https://www.youtube.com/watch?v=_iPZZYheBzU" onclick="window.open(this.href);return false;

ככה זה נראה עם קהל:
https://www.youtube.com/watch?v=NclaCiU ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=-2Ih4fZ ... ure=relmfu" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה