לא על הסוויסה לבדו
לא על הסוויסה לבדו
שחקן אחד שלא מצליח לכבוש זה תקופה רעה, שניים זה צירוף מקרים.
אבל שגבאי, פלצ'וק, נאסר, סבע וברוכיאן כובשים גול אחד ביחד ב11 מחזורים? משהו פה מוזר.
ומסתמן שהרכש הכי חשוב שעשינו הקיץ, תומר סוויסה, מחזיק אותנו לבדו מעל המים. בקיץ חשבתי שהוא שחקן טוב, ממשחק למשחק אני מתחיל לחשוב שמדובר בשחקן אדיר.
אבל שגבאי, פלצ'וק, נאסר, סבע וברוכיאן כובשים גול אחד ביחד ב11 מחזורים? משהו פה מוזר.
ומסתמן שהרכש הכי חשוב שעשינו הקיץ, תומר סוויסה, מחזיק אותנו לבדו מעל המים. בקיץ חשבתי שהוא שחקן טוב, ממשחק למשחק אני מתחיל לחשוב שמדובר בשחקן אדיר.
Re: לא על הסוויסה לבדו
תפקידם של נאסר,ברוכיאן,וסבע אינו לכבוש שערים.
הייתי מצפה מהשמות שהזכרת לקחת אחריות,זאת אומרת לנסות במהלכים אישים לחדור להגנת היריב,מהאגפים ומהאמצע,
אני מאמין שברוב הניסיונות זה לא יעבוד,אבל זה יכול ליצור מצבים מסוכנים מאד.
כל שמות הנ"ל יש טכניקה משובחת,והייתי מצפה לראות מהלכים אישים כמו שסווארס עשה אתמול,מה שהוביל לעבירה שהביאה לגול.
אם אתה שואל אותי זאת הבעיה העיקרית,ששחקנים לא לוקחים אחריות,וזה בדגש על נאסר שלדעתי הוא שחקן מבוזבז,שיכול לככב.
הייתי מצפה מהשמות שהזכרת לקחת אחריות,זאת אומרת לנסות במהלכים אישים לחדור להגנת היריב,מהאגפים ומהאמצע,
כל שמות הנ"ל יש טכניקה משובחת,והייתי מצפה לראות מהלכים אישים כמו שסווארס עשה אתמול,מה שהוביל לעבירה שהביאה לגול.
אם אתה שואל אותי זאת הבעיה העיקרית,ששחקנים לא לוקחים אחריות,וזה בדגש על נאסר שלדעתי הוא שחקן מבוזבז,שיכול לככב.
אני לא מכיר קבוצה שהקשרים ההתקפיים שלה לא כובשים בכלל.oshri26 כתב:תפקידם של נאסר,ברוכיאן,וסבע אינו לכבוש שערים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ואני אגיד שוב, חוץ מפלצוק (שלהגנתו ניתן להגיד שהיה פצוע בחלק מהזמן) אף אחד מהשמות שצויינו (גבאי, נאסר, סבע וברוכיאן) הוא לא שחקן שהעמיד בשנים האחרונות מספרים קבועים בליגת העל של בישולים/שערים.
כל השמות, מגבאי ועד לברוכיאן, הם שמות של שחקנים שסימן ההכר שלהם הוא חוסר היציבות.
הבניה של הקבוצה בקיץ הייתה לקויה וזה בולט בחלק הקידמי. מי שבונה את החלק ההתקפי על שחקנים לא יציבים שלא יתפלא שאחרי משחק אחד טוב ברוכיאן/נאסר/גבאי נותנים ארבעה רעים.
כל השמות, מגבאי ועד לברוכיאן, הם שמות של שחקנים שסימן ההכר שלהם הוא חוסר היציבות.
הבניה של הקבוצה בקיץ הייתה לקויה וזה בולט בחלק הקידמי. מי שבונה את החלק ההתקפי על שחקנים לא יציבים שלא יתפלא שאחרי משחק אחד טוב ברוכיאן/נאסר/גבאי נותנים ארבעה רעים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מזל טוב לברוכיאן על שער ראשון (ותודה לארקין). לא תירוץ לעוד משחק בינוני שלו.
גבאי ופלצוק כל אחד היום מול שוער חלש לא מצליחים להבקיע, גבאי לפחות הצליח לסדר מזה בישול.
גבאי ופלצוק כל אחד היום מול שוער חלש לא מצליחים להבקיע, גבאי לפחות הצליח לסדר מזה בישול.
עם כל הכבוד לסויסה,יש לציין את סבע שלקח על עצמו את האחריות והביא במהלך אישי לפנדל.
אלה המהלכים האישים שהתכוונתי בהודעה הנ"ל.
הגיע הזמן שניראה פעולות אישיות של שחקני הקישור,שבאמת לא חסר להם כישרון.
אלה המהלכים האישים שהתכוונתי בהודעה הנ"ל.
הגיע הזמן שניראה פעולות אישיות של שחקני הקישור,שבאמת לא חסר להם כישרון.
בס"ד
לגבי סוויסה, רק כדי לסבר את האוזן:
מאז שעלינו לליגת העל אף שחקן לא הצליח לכבוש 10 שערים בעונה (מליקסון היה קרוב עם 9), סוויסה כבר עם 8 שערים ב-12 משחקים.
מאז שעלינו לליגת העל אף שחקן לא הצליח לכבוש 10 שערים בעונה (מליקסון היה קרוב עם 9), סוויסה כבר עם 8 שערים ב-12 משחקים.
לא לנחסyossi כתב:בס"ד

בס״דyedidel כתב:
לא לנחסמליקסון לא היה עם איזה 14 שערים באותה עונה?
מליקסון היה עם 13 שערים בכל המסגרות, הכוונה שלי הייתה לשערי ליגה בלבד.
https://football.org.il/Leagues/Pages/P ... ASON_ID=11" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אפילו בעונה עם מספר הכיבושים הרב בעונה שגיא עזורי היה פה אף אחד לא כבש מעל 10 שערים??yossi כתב: בס״ד
מליקסון היה עם 13 שערים בכל המסגרות, הכוונה שלי הייתה לשערי ליגה בלבד.
https://football.org.il/Leagues/Pages/P ... ASON_ID=11" onclick="window.open(this.href);return false;
מוזר העניין הזה...
בקצב שבו סוויסה כובש שערים הוא עוד יכול לסיים עם 20 שערים, הבחור פשוט עושה עבודה נהדרת, עם עוד חלוץ סטייל קולואוטי לצידו היה יכול להיות לנו חוד מפחיד וקבוצה אפילו יותר מוכשרת... (כי יש כישרון ללא ספק אבל אין לנו חלוץ גולר סטייל אלון מזרחי שיכבוש מכל מצב).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
סוויסה פשוט מדהים. ראיתי היום את השידור החוזר של המשחק, כל ההתקפות המסוכנות שלנו היו קשורות בצורה כזאת או אחרת לסוויסה.
הלוואי וימשיך בכושר הנוכחי. עם זאת, אסור לשכוח שחלק לא קטן מהשערים שלו השנה הובקעו מפנדלים (גם אותם צריך לדעת להבקיע, בטח כאלה כמו בעכו ואתמול שנבעט בדקה ה90).
הלוואי וימשיך בכושר הנוכחי. עם זאת, אסור לשכוח שחלק לא קטן מהשערים שלו השנה הובקעו מפנדלים (גם אותם צריך לדעת להבקיע, בטח כאלה כמו בעכו ואתמול שנבעט בדקה ה90).
עוד משחק שגבאי, פלצ'וק, סבע, נאסר וברוכיאן כולם מחמיצים ממצבים קורצים. בסוף גביש (ברכות על שער ראשון) במצב נייח כרגיל.
זה מעולה שיש לנו ניצול מצבים נייחים כזה טוב, עדיין - חייבים לאפס את הרגל...
- Sir Alex Ferguson
ובמקביל לחפש חלוץ לינואר.yedidel כתב:עוד משחק שגבאי, פלצ'וק, סבע, נאסר וברוכיאן כולם מחמיצים ממצבים קורצים. בסוף גביש (ברכות על שער ראשון) במצב נייח כרגיל.