כי למרות הניצחון אנחנו לא מסתכלים רק על התוצאה:
1. קלמי סבן. בשני המשחקים האחרונים הוא מציג יכולת מאוד חלשה. טועה המון הגנתית, כולל מסירות לא מדויקות באיזור הרחבה. גם מבחינה התקפית הוא חושך מוחלט. לא תומך מספיק, מפוזר, לא מרוכז. זה ישמע מוזר לאור מה שעבר עלינו בשנים האחרונות בעמדת המגן הימני, אבל צריך לחשוב ברצינות על החזרת אביתר אילוז להרכב הראשון.
2. סוארס. ממשיך להיות הברומטר שלנו ולכן כשהוא חלש כמו אתמול גם יתר הקבוצה חלשה. הנקודה הזאת מדאיגה אותי במיוחד גם כי סוארס השנה נותן יותר מידי משחקים כמו אתמול וגם כי אף שחקן אחר בקישור לא לוקח אחריות ותופס את מקומו של סוארס כשחקן המרכזי בקישור שלנו כשסוארס חלש.
3. אג'ידה. שוב עם יום חלש, יציאה רעה אחת שלו עלתה לנו בשער השני של רמת גן, יציאה רעה נוספת שלו כמעט עלתה לנו גם בשער השלישי עמוק בתוספת הזמן. מאוד מאוד מדאיג.
4. למה אנחנו יורדים אחורה כשאנחנו כובשים?
5. השיפוט. השער הראשון של הפועל רמת גן היה מנבדל, השער השני אחרי נגיעת יד ברורה של זנדברג, מתי כבר נוכל לעבור כמות משחקים גדולה בלי טעויות נגדנו?
הפינה הפסימית מחזור 10
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הפינה הפסימית מחזור 10
מה אילוז????????????????????????????????????????
לקלמי סבן יש 3 בישולים(אחד מהם זה פנדל) לאילוז אין.
לקלמי יש 25 הופעות בנבחרת,לאילוז אין
לקלמי יש הופעות בליגת האלופות ובליגה האירופאית,לאילוז אין
קלמי הוא מגן ימני,אילוז לא
תפסיקו להזכיר את אילוז בהקשר של מגן ימני!
גיא לוי אפילו העדיף את ריאן אדלי על אילוז בעמדה הזאת.
לקלמי סבן יש 3 בישולים(אחד מהם זה פנדל) לאילוז אין.
לקלמי יש 25 הופעות בנבחרת,לאילוז אין
לקלמי יש הופעות בליגת האלופות ובליגה האירופאית,לאילוז אין
קלמי הוא מגן ימני,אילוז לא
תפסיקו להזכיר את אילוז בהקשר של מגן ימני!
גיא לוי אפילו העדיף את ריאן אדלי על אילוז בעמדה הזאת.
האמת אני נאלץ להסכים עם הנקודה של קלמי.
למרות שהייתי מאוד בעד שהוא יחזור להרכב, כי פתיחת העונה שלו הייתה מצויינת, בכמה משחקים אחרונים הוא לא מזכיר בכלל את מה שהיה בפתיחת העונה.
נכון לעכשיו אילוז פצוע אז זה לא רלוונטי לדון על חילוף, אבל כשאילוז יחזור יש מה לשקול.
למרות שהייתי מאוד בעד שהוא יחזור להרכב, כי פתיחת העונה שלו הייתה מצויינת, בכמה משחקים אחרונים הוא לא מזכיר בכלל את מה שהיה בפתיחת העונה.
נכון לעכשיו אילוז פצוע אז זה לא רלוונטי לדון על חילוף, אבל כשאילוז יחזור יש מה לשקול.
הפועל באר שבע ♥
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אילוז חזר לאימונים וכבר היה בסגל לשבת מה שאומר שאם אלישע ירצה הוא יוכל לפתוח איתו מול רמת השרון.Omer6 כתב:האמת אני נאלץ להסכים עם הנקודה של קלמי.
אושרי, כדורגל הוא משחק דינמי. פחות רלוונטי מבחינתי מה הייתה היכולת של קלמי סבן לפני מספר שנים כשהוא היה בשיאו. מה שרלוונטי היא היכולת שלו העונה. הוא פתח את העונה מצוין, אבל במחזורים האחרונים הוא מציג יכולת חלשה ולכן צריך לחשוב על החלפתו.
לשום שחקן אין חסינות, ולאור העונה הנוכחית של אילוז אני הייתי עולה איתו בשבת.