נג'ובו שוחרר, הקבוצה תחפש חלוץ זר בינואר
נג'ובו שוחרר, הקבוצה תחפש חלוץ זר בינואר
https://one.co.il/Article/209798.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הצוות בונה על לוטם כמחליף לקישור במקום נג'ובו שצריך להגיד את האמת לא הרשים השנה באף משחק.
נראה שזה שינוי לטובה בסגל במידה ויביאו חלוץ טוב.
הצוות בונה על לוטם כמחליף לקישור במקום נג'ובו שצריך להגיד את האמת לא הרשים השנה באף משחק.
נראה שזה שינוי לטובה בסגל במידה ויביאו חלוץ טוב.
הפועל באר שבע ♥
Re: נג'ובו שוחרר, הקבוצה תחפש חלוץ זר בינואר
הבעיה של נג'ובו בעיקר לא הייתה בכלל בו, הוא סבל מריבוי קשרים על העמדה שלו...נכון שאם הוא היה טוב הוא היה מקדים את כולם אבל עדיין בכל זאת זה לא תרם לצבירת דק.
חוץ מזה אם אני אלונה, עושה מהלך כבר עכשיו על החלוץ הזר של ר"ג - מנגה.
אומרת לר"ג שב"ש תשלם על הסכום העברה מפרטיזן +2 שחקנים (אקסברד ונג'ובו)+ סכום נאה שיספק אותם.
ויפה שעה אחת קודם
חוץ מזה אם אני אלונה, עושה מהלך כבר עכשיו על החלוץ הזר של ר"ג - מנגה.
אומרת לר"ג שב"ש תשלם על הסכום העברה מפרטיזן +2 שחקנים (אקסברד ונג'ובו)+ סכום נאה שיספק אותם.
ויפה שעה אחת קודם

לא יודע מה קורה באימונים, אבל לא כזה התאכזבתי מנ'גובו.
היה בסדר גמור יחסית לדקות שקיבל. ואז הוא פשוט הפסיק לקבל.
לדעתי זה עוד שחקן התקפה שהתבזבז לנו על משבצת של קשר אחורי.
היה בסדר גמור יחסית לדקות שקיבל. ואז הוא פשוט הפסיק לקבל.
לדעתי זה עוד שחקן התקפה שהתבזבז לנו על משבצת של קשר אחורי.
דבלשוילי....
אסור לחתום על שחרור לפני אליפות אפריקה חבל לפספס הזדמנות.
ולגבי השחקן עצמו אני מאוד אוהב אותו חבל לשחרר.
ולגבי השחקן עצמו אני מאוד אוהב אותו חבל לשחרר.

- dardasmiley
יש שמועה, לא ממקור ראשון שמדברת על קומבינה שבמסגרתה יגיע לפה דודו ביטון.
לא יכול להגיד כמה מבוסס ונכון זה. אבל אם זה יקרה זה שיחוק רציני ביותר. ביטון הוא בדיוק החלוץ שאנחנו צריכים.
לא יכול להגיד כמה מבוסס ונכון זה. אבל אם זה יקרה זה שיחוק רציני ביותר. ביטון הוא בדיוק החלוץ שאנחנו צריכים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה יקרה אני מהמר שהקבוצה תסיים במקום 6-3.dardasmiley כתב:יש שמועה, לא ממקור ראשון שמדברת על קומבינה שבמסגרתה יגיע לפה דודו ביטון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בימים כמו היום אני תוהה מה היה הלחץ להודיע לו על השחרור...
אם זה לא ממקור ראשון חבל שאתה בכלל אומר את זה ומשחרר ידיעות חסרות כל בסיס ואמת.dardasmiley כתב:יש שמועה, לא ממקור ראשון שמדברת על קומבינה שבמסגרתה יגיע לפה דודו ביטון.
מה גם שלא מעט קבוצות גדולות מאיתנו חפצות בו אני מניח, כך שאני לא רואה סיבה שהוא ירצה להגיע לכאן. גם תמורת כסף, אבל זה בגלל שאלונה לא תשחרר.
אמרתי או לא אמרתי? ז'ינו לבד זה לא מספיק.yedidel כתב:בימים כמו היום אני תוהה מה היה הלחץ להודיע לו על השחרור...
שחרור מיותר. לא ראיתי בזינו שום דבר שמצדיק לתת לו קרדיט על פני נג'ובו.
אפשר וצריך לשחרר רק שהודיעו לו מקודם מדיי הרי חלון העברות עדיין לא נפתח ולנו יש חוסרים, אז למה למהר? אבסורד שהיה שחקן בסגל שמשלמים לו ואי אפשר להשתמש בו.
היום הוכח שחוץ מחלוץ צריך להביא בלם וקשר אחורי (זינו חלש ולא בכושר וסוארז יותר מחפש את הבית מאשר את הכדור).
היום הוכח שחוץ מחלוץ צריך להביא בלם וקשר אחורי (זינו חלש ולא בכושר וסוארז יותר מחפש את הבית מאשר את הכדור).