הבלון התפוצץ! יוני ספרונוב ירד ליגה!!
הבלון התפוצץ! יוני ספרונוב ירד ליגה!!
בדרך לליגת העל? הצחקתם אותי!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: הבלון התפוצץ! יוני ספרונוב ירד ליגה!!
לא נמאס לך מר מרמורי?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
יוני וניסו ספינות הדגל ועתיד המאמנים באזור הדרום ובארץ בכלל ובעוד עשר שנים באירופה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אתה עושה קצת יותר מדי דרמה מדובר בשחקנים צעירים ומבחן התוצאה הוא לא בהכרח המבחן החשוב ביותר למאמן נוער. בינתיים מסתמן שספרונוב מאמן מוביל בשנים האחרונות בקידום שחקנים צעירים זה מה שחשובאקי כתב:בדרך לליגת העל? הצחקתם אותי!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
קקי מתכוון לכך שאחרי פיטוריו מהפועל באר שעבר חזר ספרונוב למכבי באר שבע בנסיון להציל את קבוצת נערים א האחרונה בטבלה מירידה לליגה השנייה וכנראה שלא הצליח במשימה
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אהוד שמיר כתב:קקי מתכוון לכך שאחרי פיטוריו מהפועל באר שעבר חזר ספרונוב למכבי באר שבע בנסיון להציל את קבוצת נערים א האחרונה בטבלה מירידה לליגה השנייה וכנראה שלא הצליח במשימה
חשוב גם לתת רקע - מדובר בקרוב מתוסכל של שחקן שנופה ע"י יוני ספרונוב ומאז הקדיש את חייו למלחמה בו. זה אולי היוזר השש מאות שהוא פותח באתרי האוהדים השונים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני חושב שהפעם יוני לא יתווכח איתו, הנה דברים שכתב:
שחקנים יקרים, יש רגעים שצריך לבוא ולהסביר. היו לי 2 מטרות בעבודה. הראשונה והחשובה לקדם אתכם כשחקני כדורגל והשנייה להשאיר את הקבוצה בליגה. בנוגע למטרה השנייה, אותה לא הצלחנו להשיג, האחריות שירדנו ליגה היא רק עלי. אני קבעתי את הדרך ואני אחראי לתוצאות. לא אפרים, לא אהוד, לא מור, לא אתם השחקנים. תודה אישית לכל אחד מכם על הליכה בדרך משותפת. דרך לא קלה אך בעיני מאוד שווה. מהרגעים הקשים יוצאים מחושלים. כל מי שמשחק היום במכבי באר שבע צריך להבין שמה שהוא עובר היום זה הבית ספר הכי טוב לקריירה שלו ולחיים שלו. אם יצליח להתגבר על זה, הוא ידע לצאת בקלות מכל משבר. אי אפשר להיות תמיד למעלה. צריך לדעת לקבל באהבה גם את הרגעים הקשים ולזכור שהם יביאו את הרגעים היפים. רוצה כאלה עוד העונה. שבוע מבורך, יוני
שחקנים יקרים, יש רגעים שצריך לבוא ולהסביר. היו לי 2 מטרות בעבודה. הראשונה והחשובה לקדם אתכם כשחקני כדורגל והשנייה להשאיר את הקבוצה בליגה. בנוגע למטרה השנייה, אותה לא הצלחנו להשיג, האחריות שירדנו ליגה היא רק עלי. אני קבעתי את הדרך ואני אחראי לתוצאות. לא אפרים, לא אהוד, לא מור, לא אתם השחקנים. תודה אישית לכל אחד מכם על הליכה בדרך משותפת. דרך לא קלה אך בעיני מאוד שווה. מהרגעים הקשים יוצאים מחושלים. כל מי שמשחק היום במכבי באר שבע צריך להבין שמה שהוא עובר היום זה הבית ספר הכי טוב לקריירה שלו ולחיים שלו. אם יצליח להתגבר על זה, הוא ידע לצאת בקלות מכל משבר. אי אפשר להיות תמיד למעלה. צריך לדעת לקבל באהבה גם את הרגעים הקשים ולזכור שהם יביאו את הרגעים היפים. רוצה כאלה עוד העונה. שבוע מבורך, יוני
זה רק מראה איזה אדם נדיר הוא יוני בנוף העכור הזה של מאמני כדורגל בנגב ובבאר שבע בפרט.
הפועל אני כבר משתגע
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בחתימה שלי במכבי ב"ש באמצע העונה היו לי 2 מטרות:
המטרה הראשונה הייתה לשנות את ההתנהלות הכללית – כלומר, לשים את השחקנים במרכז המערכת. כל ילד עולם שלם ומלא. שזה אומר אימונים מצוינים, אימונים אישיים, התנהלות ביושר מקצועי, סדר ומשמעת. בזה עשינו עבודה גדולה, צריך לזכור שבמחלקת נוער זו מהות הדברים.
המטרה השנייה הייתה להשאיר את הקבוצה בליגה. כשהגעתי הקבוצה הייתה ממוקמת במקום האחרון בטבלה ולא הצלחתי להרים אותה אל מעל הקו האדום, אלה העובדות. אפשר לציין שקיבלתי תנאים טובים מיו"ר מחלקת הנוער אפרים אביגדור, קיבלתי את כל התמיכה והגיבוי מהמנהל המקצועי אהוד כחילה ומאמן הבוגרים שרון אביטן, השחקנים שלי הלכו איתי בדרך באש ובמים, לכן ברור שהאחריות היא עלי. אני קבעתי את הדרך ואני נושא באחריות.
תגובת יוני סופרונוב לאתר הקרייזי רד.
המטרה הראשונה הייתה לשנות את ההתנהלות הכללית – כלומר, לשים את השחקנים במרכז המערכת. כל ילד עולם שלם ומלא. שזה אומר אימונים מצוינים, אימונים אישיים, התנהלות ביושר מקצועי, סדר ומשמעת. בזה עשינו עבודה גדולה, צריך לזכור שבמחלקת נוער זו מהות הדברים.
המטרה השנייה הייתה להשאיר את הקבוצה בליגה. כשהגעתי הקבוצה הייתה ממוקמת במקום האחרון בטבלה ולא הצלחתי להרים אותה אל מעל הקו האדום, אלה העובדות. אפשר לציין שקיבלתי תנאים טובים מיו"ר מחלקת הנוער אפרים אביגדור, קיבלתי את כל התמיכה והגיבוי מהמנהל המקצועי אהוד כחילה ומאמן הבוגרים שרון אביטן, השחקנים שלי הלכו איתי בדרך באש ובמים, לכן ברור שהאחריות היא עלי. אני קבעתי את הדרך ואני נושא באחריות.
תגובת יוני סופרונוב לאתר הקרייזי רד.
אדון דוד, יוני ספרונוב החבר שלך מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער של מכבי באר שבע. תשלח לו זר פרחים?