עוד ניצחון לנוער
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עוד ניצחון לנוער
יהיה מעניין לראות את השלשה מול יריבה מהלאומית..סוג של אינדיקציה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ביקשת - קיבלת.אורי אדום בנשמה כתב:יהיה מעניין לראות את השלשה מול יריבה מהלאומית..סוג של אינדיקציה
במסגרת הגביע, קבוצת נוער השלושה ניצחה את קרית שמונה מהליגה הלאומית בחוץ בתוצאה 4:0 ועלתה לשלב הבא. הקפטן יוני אוזן העלה ל- 1:0 ואחריו צחי ברבי קבע 2:0 תוצאת מחצית. במחצית השניה מלך שערי הקבוצה, יוסף אבולבן העלה ל3:0 ושחקן קבוצת הבוגרים צחי מחלוף קבע את תוצאת הסיום. שוער נערים א', שי מלכה, שפתח בין הקורות הפגין יכולת טובה וקור רוח לאורך המשחק. הקבוצה אשר לנה בבית הארחה נופי גונן ממשיכה לארוחת צהריים אצל משפחתו של השחקן ספואן זועבי ולאחר מכן לקריית אליעזר לצפות בקבוצה הבוגרת בהתמודדות מול הפועל חיפה.
פשוט להוריד בפניהם את הכובע. לא יודע מה ניסו נותן להם לאכול העונה לפני משחקים,אבל עושה רושם שהם עולים בטירוף
כל משחק כאילו אין מחר. המקום שלהם בליגת העל (או לאומית,איך שתקראו לזה) וכמה שיותר מוקדם להבטיח את זה,ככה יהיה יותר טוב.
כל הכבוד
כל משחק כאילו אין מחר. המקום שלהם בליגת העל (או לאומית,איך שתקראו לזה) וכמה שיותר מוקדם להבטיח את זה,ככה יהיה יותר טוב.
כל הכבוד
- אורי אדום בנשמה
אביאל כתב: ביקשת - קיבלת.
במסגרת הגביע, קבוצת נוער השלושה ניצחה את קרית שמונה מהליגה הלאומית בחוץ בתוצאה 4:0 ועלתה לשלב הבא. הקפטן יוני אוזן העלה ל- 1:0 ואחריו צחי ברבי קבע 2:0 תוצאת מחצית. במחצית השניה מלך שערי הקבוצה, יוסף אבולבן העלה ל3:0 ושחקן קבוצת הבוגרים צחי מחלוף קבע את תוצאת הסיום. שוער נערים א', שי מלכה, שפתח בין הקורות הפגין יכולת טובה וקור רוח לאורך המשחק. הקבוצה אשר לנה בבית הארחה נופי גונן ממשיכה לארוחת צהריים אצל משפחתו של השחקן ספואן זועבי ולאחר מכן לקריית אליעזר לצפות בקבוצה הבוגרת בהתמודדות מול הפועל חיפה.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
כל הכבוד לשנתון הנהדר הזה.
המבחן האמיתי עכשיו של הבוגרת הוא להפוך כמה שיותר שחקנים מהשנתון לשחקני סגל לגיטמיים בליגת העל.
כל הכבוד לשנתון הנהדר הזה.
המבחן האמיתי עכשיו של הבוגרת הוא להפוך כמה שיותר שחקנים מהשנתון לשחקני סגל לגיטמיים בליגת העל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נהדר לשמוע, אולי אפילו יצליחו בנוסף לעליית הליגה להגיע להישגים גביע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
כל הכבוד.
פתיחת עונה חלומית.
פתיחת עונה חלומית.
בס"דniv1 כתב:לא היה היום משחק?
אני חושב שהיום היה פגרה.
- אורי אדום בנשמה
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
- The red one
המשחק של הנוער מחר מול לוד יערך באצטדיונים החדשים, שאושרו השבוע למשחקים.
למה הם לא משחקים בוסרמיל? לא עדיף?
למה הם לא משחקים בוסרמיל? לא עדיף?