עדכונים

כל מה שקשור למחלקת הנוער.
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: עדכונים

שליחה על ידי Itay »

שמעון א כתב:
27 יוני 2024, 20:28
מה????
מה הקשר לקוז'וך?
זה נראה לך מעניין לו את הביצה נערים ב?
בכוונה גם ציינתי את הצוות, סתם שתדע האנליסט החדש יואב קורקוס עבד במחלקות הנוער של פ״ת ורק בתקופה האחרונה התקדם לבוגרים...
האם זה מקרי שכבר שני שחקני נוער מפ״ת חתמו ,גיא מזרחי קרוב לסגירה ויש עוד דיבורים באוויר על שחקנים כמו טוומאסי ובילנקי?
(מקווה מאוד שכן).

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אביב ברמי וגרינבאום מהדרום. שניהם התחילו את הקריירה בילדים של ב"ש.
בכל מקרה מי שעושה את ההחתמות האלו זה עידן בראון המנהל המקצועי.

בנושא אחר, ארי מרנשטיין עזב את הקבוצה ויתחיל את קריירת הבוגרים שלו אצל אורי דוד ביפו. אורי דוד היה זה שגם הביא אותו לנוער לפני שנתיים.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הקשר איתמר יונה (שנתון 2006) חתם במועדון, הקשר מגיע למחלקה מהפועל הרצליה.

בהצלחה!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל קוליבאלי חצי שנה שיחק בנוער של הפועל פ"ת בלאומית. זה יהיה שדרוג עבורו וגם עבורנו אם ישחק בנוער שלנו ואפשר לרשום זר בודד לנוער אם הוא לא משתלב בכלל בבוגרת בעונה החולפת.

זה מה שאני הבנתי מהתקנון רישום.

בקבוצת נערים אגב אפשר לרשום 2 זרים, אבל זה ממש נדיר למצוא זר בגיל כזה, כי זה דורש לעמוד בתקנות מאוד מחמירות של העברת קטינים של פיפא (ההורים צריכים לעבור איתו, לרוב מאשרים רק אם ההורה עבר לפני כן מטעמי עבודה). השוק היחידי הנישתי זה עובדים זרים עם ילדים, שזה לרוב רק בדרום ת"א, או בדואים בלי אזרחות.
שווה בדיקה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לאחר כעשור במועדון וכארבע שנים בתפקיד, פלג חמדי ביקש לסיים את תפקידו כמנהל מחלקת הנוער. קודם לכן אימן את קבוצות ילדים א', נערים ג', נערים א' ונוער.
מנהל מחלקת הנוער, פלג חמדי:
"אחרי עשר שנות עבודה, אני משתף שהודעתי על סיום תפקידי בהפועל באר שבע.
החלטתי לקחת פסק זמן מהכדורגל לטובת המשפחה ועיסוקיי האישיים.
אני מודה לאלונה, את אישה יקרה, טובה ומיוחדת.
אני מודה לגיא פרימור, מנכ״ל המועדון ולניר כץ, סמנכ״ל הכספים. תודה גדולה לכל המנהלים המקצועיים במחלקת הנוער, למאמנים, לשחקני המחלקה, ולעובדי המנהלה במועדון. תודה גם להורים היקרים שמשקיעים את נשמתם בילדיהם!
הפועל באר שבע עבורי היא לא מקום עבודה, היא דרך חיים, הבית השני שלי, לכן הפרידה הזאת מבחינתי היא חלקית בלבד. אני מסיים את תפקידי, אבל לא נפרד מהמועדון. הוא בדמי ובנשמתי, וכך יהיה גם כשאני לא עובד בו. תמיד אהיה שם בשביל המועדון שאני כל כך אוהב ומחובר אליו.
במהלך שנות העבודה במועדון אימנתי בכל שכבות החטיבה הבוגרת, ניהלתי את מחלקת הנוער ושימשתי בתור חבר הנהלה. הדרך הזאת הייתה מדהימה, מלמדת, ומאתגרת. הלכנו, המועדון ואני, זה לצד זה, בשילוב ידיים בימים יפים יותר ובימים יפים פחות. נרתמתי לכל משימה עבור המועדון בדיוק כמו שהמועדון נרתם לכל דבר עבורי, הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית.
ניסיתי תמיד לעשות את המקסימום שלי עבור הילדים והמועדון. ברור לי שבדרך כל כך ארוכה, נעשו דברים טובים יותר ופחות – אני לוקח אחריות על הכל בתקופתי. זה הזמן לומר גם לומר שאני מתנצל אם מישהו נפגע ממני.
אני אוהב את ילדי המחלקה, כל אחד מהם, אהבה אמיתית, כזאת שקשה לתאר במילים. השתדלתי להתייחס לכל בקשה, לכל פנייה, בתוך המחלקה ומחוצה לה – של הילדים, ההורים והמועדון. נרתמתי ורתמתי את השחקנים והעובדים במחלקה כדי להעביר את המסר העיקרי - החיים והחינוך הם מעבר לכדורגל.
אני רוצה לשלוח לכל מחלקת הנוער ולכל אנשי המועדון ולקבוצה הבוגרת הצלחה, הגשמה עצמית, תמשיכו להאמין בעצמכם, תמשיכו לחלום - ולהגשים. אל תוותרו על המטרות שלכם, ואל תשכחו אף פעם להיות בני אדם ולהיות שם בשביל האחר. אני מאחל לכולם רגעי שמחה ואושר והמשך עשייה למען הקהילה.
אוהב וכבר מתגעגע, ״כי זה החיים שלנו״...
נשיאת המועדון, אלונה ברקת: "פלג בן בית אוהב ואהוב במשך שנים במשפחת הפועל באר שבע וכך ישאר, דלתנו תמיד פתוחה בפניו. הוא הוביל את המחלקה בשנים האחרונות באהבה גדולה ובמסירות. אני מודה לו על תרומתו הרבה למועדון ומאחלת לו הצלחה רבה בדרך החדשה".

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

פשש איזו הודעת פרידה מכובדת לאיש שעשה קברת דרך.
רק ברדה זכה לכבוד כזה.

אה, רגע :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
28 אוגוסט 2024, 21:18
פשש איזו הודעת פרידה מכובדת לאיש שעשה קברת דרך.
רק ברדה זכה לכבוד כזה.

אה, רגע :מיצמוץ:
לא חייב להיות ציני תמיד. עשו טעות, לפחות למדו ממנה.

אחלה איש מקצוע פלג. נקווה שהמחליף לא יהיה חאפר.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

תומר בן עזרי מונה למנהל מחלקת הנוער של הפועל "ויקטורי" באר שבע.

תומר היה שותף בהקמת מועדון הכדורגל של היישוב מיתר ושימש כמנכ"ל המועדון בארבע השנים האחרונות. במועדון הוקמו שמונה קבוצות תחרותיות בגילאי נערים וילדים, אשר השתתפו במסגרות הרשמיות של ההתאחדות לכדורגל. כמו כן, נוסדו קבוצת ילדות, מסגרת של "בית ספר לכדורגל" וקבוצת בוגרים. בסך הכול, התחנכו במועדון מאז הקמתו כ-430 ילדים וילדות.

תומר, תושב היישוב מיתר ובוגר קורס מנהלי אגודות ספורט של מכון וינגייט, אמר לאחר המינוי: "אני שמח ונרגש להתמנות לתפקיד. זהו תפקיד חשוב ביותר במועדון כדורגל מקצועני ואני מודע לגודל האחריות המוטלת על כתפיי. אני מודה לנשיאת המועדון, אלונה ברקת ולמנכ"ל המועדון, עו"ד גיא פרימור, על האמון בי. לסיום, אבקש להודות מקרב לב לחברי הטוב, פלג חמדי, על התקופה הנפלאה שלו במועדון ולאחל לו הצלחה רבה בהמשך".

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אחלה תומר. ראוי ביותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

תגובות די קשות ברשת למינוי הזה.

סמל אישי של משתמש
RedDedic

שליחה על ידי RedDedic »

יש למישהו איזה הסבר למינוי ההזוי הזה?מתי נהפכנו לליכוד?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

מה הזוי במינוי הזה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
08 ספטמבר 2024, 13:12
תגובות די קשות ברשת למינוי הזה.

איפה?
שלח קישור…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
08 ספטמבר 2024, 15:34
איפה?
שלח קישור…
לא משהו ספציפי.
טענות של כל מיני גורמים על עסקנות, חוסר מקצועיות וחבר מביא חבר.
גיא שחר אחד מאלה שכתבו על זה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה יותר מחבר מביא חבר … תומר בן עזרי הוא בעלה של מירב בן עזרי שהיא עובדת המועדון בתחום מנהלת קשרי הקהילה.
בגלל זה כנראה התגובות.
תמונה

שלח תגובה