שירים לשחקנים חדשים
Re: שירים לשחקנים חדשים
שקלים שקלים יותר קליט/מתאים.
בכלל, למה לא המשיכו איתו?
למען האמת אהבתי את זה שלביטון, סוארס ואופיר היו שירים פשוטים יותר, לא צריך שלכל הסגל יהיו שירים ארוכים.
ואלוהים איזה יצורים יש בפייסבוק, כאילו הם בוטים שבכל פעם שהארגון מעלה שירים הם אוטומטית כותבים תגובות שליליות. עלאק ראיתי תגובה של מישהו שאומר שצריך לעשות סקר בין האוהדים בנוגע לשירי שחקנים. חבורת הזויים
ואלוהים איזה יצורים יש בפייסבוק, כאילו הם בוטים שבכל פעם שהארגון מעלה שירים הם אוטומטית כותבים תגובות שליליות. עלאק ראיתי תגובה של מישהו שאומר שצריך לעשות סקר בין האוהדים בנוגע לשירי שחקנים. חבורת הזויים
זה היה השיר של עמירן שקלים בהפועל פתח תקווה, לכן ויתרו עליו. בארגון מנסים להיות כמה שיותר ייחודים בנושא הזהyossi כתב:שקלים שקלים יותר קליט/מתאים.
- red and white
- Title: Almog
שיר נחמד, צריך לראות איך הוא יישמע כשהקהל שר אותו
- OMERREMO33
https://m.youtube.com/watch?feature=you ... VzXmtw9YYQ" onclick="window.open(this.href);return false;
חחחחח ענק
ששיחררו אותו לא נשמע לי טוב, אבל וואלה באצטדיון זה עבד מצוין. שיר גדול. אבל עשיתי את הטעות לברר מה המקור של השיר וראיתי את הקליפ, מה שקצת הרס לי באצטדיון 

https://youtu.be/2cZo4VZ4dFc" onclick="window.open(this.href);return false;
אף אחד לא ישכנע אותי שהיא לא אומרת וובה וובה בראון
אף אחד לא ישכנע אותי שהיא לא אומרת וובה וובה בראון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחח, עכשיו גם אותי 
עדיין מתמודד עם השיר מקור (והקליפ) המזעזע מול זה שמדובר בשיר שחקן מהחזקים שאני מכיר. פשוט וקליט ומקפיץ את היציע.

עדיין מתמודד עם השיר מקור (והקליפ) המזעזע מול זה שמדובר בשיר שחקן מהחזקים שאני מכיר. פשוט וקליט ומקפיץ את היציע.
אני יודע שאין בארץ עונש מוות, אבל הבמאי של הקליפ הזה בהחלט שווה החלטה תקדימית בעניין.
- ForeverRed
אתם מבינים שזה קליפ של ילדות בת מצווה?
- The red one
לא ז הלא, אבל זה בטח לא אמור להיות קליפ של שלמה ארצי או משהו כזה ולא לגילאים של רובנו. אגב הוא לא כזה גרוע מה הגזמתם?ForeverRed כתב:אתם מבינים שזה קליפ של ילדות בת מצווה?
נוראי, שטפתי תעיניים עם אקונומיקה אחרי שראיתי תחרא הזה