אוהדי ביתר הופכים להיות הבעלים

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אוהדי ביתר הופכים ליהות הבעלים

שליחה על ידי yedidel »

זה בסדר, ידוע שלא כולם מבינים את הפרדוקס של אוהד שאומר "זה לא יילך כי האוהדים לא יתגייסו".

דורון לצערי התבטאת פה בעבר באופן דומה עם מילים כמו "התבזות", מזל שמי שבאמת עושה לא מתייחס לביקורת של אלו שלא עושים.

ולעניינו, עמותת אוהדי בית"ר בפנים. מפה זה בידיים שלהם מה הם יעשו את זה ומה לא יעשו עם זה. מי שחושב שהכל נעשה ביום אחד מוזמן להתבדות, אבל זה עוד צעד בתהליך הסטורי שקורה.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

yedidel כתב:זה בסדר, ידוע שלא כולם מבינים את הפרדוקס של אוהד שאומר "זה לא יילך כי האוהדים לא יתגייסו".

דורון לצערי התבטאת פה בעבר באופן דומה עם מילים כמו "התבזות", מזל שמי שבאמת עושה לא מתייחס לביקורת של אלו שלא עושים.

ולעניינו, עמותת אוהדי בית"ר בפנים. מפה זה בידיים שלהם מה הם יעשו את זה ומה לא יעשו עם זה. מי שחושב שהכל נעשה ביום אחד מוזמן להתבדות, אבל זה עוד צעד בתהליך הסטורי שקורה.
אתה יודע מה מצחיק ?? שבכל יום שעובר אני בטוח יותר שאני צודק.
במקום להתייחס עיניינית למה שרשמתי אתה נתפס לשוליים , ע"י כך אתה משכנע את עצמך שהכל בסדר.
מה לעשות אני לא רושם הודעות בשביל להתיפייף או למצוא חן בעיני מישהו , אני רושם את האמת כפי שאני רואה אותה לנכון.בסופו של דבר מבחן התוצאה קובע ולא מילים יפות או "ברוטליות" כגון התבזות.
הנה רק ביום חמישי האחרון ראיתי את תוכנית "יציע העיתונות" , גם שם אייל ברקוביץ חושב שמיזם האוהדים של ביתר ירושלים זה כישלון (הוא ציפה ל 10000 אוהדים שיתגיסו) , ביום פתיחת העונה ביתר ירושלים עולה למשחק ללא הכוכב הכי גדול שלה (עמית בן שושן) אכן "הישג" מזהיר. בכלל גם ברקוביץ בדעה שקבוצת כדורגל צריכה בעלים מסודר , פתרון בדמות קבוצת אוהדים שתנהל לא יכול להחזיק לטווח ארוך.

גם הבעלים החדש של הפועל פתח תקווה אבי ללוז שיש לו כוונות טהורות לשיתוף פעולה פורה עם האוהדים מצהיר "המטרה הסופית היא שבסופו של דבר הם (האוהדים) ירכשו 20% מהמועדון, לא יותר".
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 86,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

זה בסדר , אפשר לשים משקפיים ורודות ולראות את המציאות באור ורוד למרות שבשטח המצב שונה בתכלית , אפשר גם לקרוא למצב רע "דרכי התייעלות" בשעה שמפטרים אנשים כמו במגזר ההייטק.
אז תקרא לכישלון של עמותת אוה"ב בשנת 2007 "אכזבה"
תקרא לכישלון שלך שהקמת עמותה שעבדה בשיתוף פעולה עם ההנהלה וגבית 50 שקלים "כורח המציאות"
תקרא לכישלון של עמותת הכדורסל "חוסר עיניין בספורט שהוא לא כדורגל"
בסופו של דבר לא תוכל להתחמק מהמבחן החשוב ביותר -- מבחן התוצאה , כשמועדון האוהדים עסק בתצוגות עידוד ואירגון הסעות (בשיתוף עם ההנהלה) שם התוצאות היו טובות מאוד, בפעילויות אחרות נרשמו כישלונות , מילים יפות לא מטשטשות מציאות עגומה , יום טוב.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

דורון כהן כתב:
אתה יודע מה מצחיק ?? שבכל יום שעובר אני בטוח יותר שאני צודק.
במקום להתייחס עיניינית למה שרשמתי אתה נתפס לשוליים , ע"י כך אתה משכנע את עצמך שהכל בסדר.
מה לעשות אני לא רושם הודעות בשביל להתיפייף או למצוא חן בעיני מישהו , אני רושם את האמת כפי שאני רואה אותה לנכון.בסופו של דבר מבחן התוצאה קובע ולא מילים יפות או "ברוטליות" כגון התבזות.
הנה רק ביום חמישי האחרון ראיתי את תוכנית "יציע העיתונות" , גם שם אייל ברקוביץ חושב שמיזם האוהדים של ביתר ירושלים זה כישלון (הוא ציפה ל 10000 אוהדים שיתגיסו) , ביום פתיחת העונה ביתר ירושלים עולה למשחק ללא הכוכב הכי גדול שלה (עמית בן שושן) אכן "הישג" מזהיר. בכלל גם ברקוביץ בדעה שקבוצת כדורגל צריכה בעלים מסודר , פתרון בדמות קבוצת אוהדים שתנהל לא יכול להחזיק לטווח ארוך.

גם הבעלים החדש של הפועל פתח תקווה אבי ללוז שיש לו כוונות טהורות לשיתוף פעולה פורה עם האוהדים מצהיר "המטרה הסופית היא שבסופו של דבר הם (האוהדים) ירכשו 20% מהמועדון, לא יותר".
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 86,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

זה בסדר , אפשר לשים משקפיים ורודות ולראות את המציאות באור ורוד למרות שבשטח המצב שונה בתכלית , אפשר גם לקרוא למצב רע "דרכי התייעלות" בשעה שמפטרים אנשים כמו במגזר ההייטק.
אז תקרא לכישלון של עמותת אוה"ב בשנת 2007 "אכזבה"
תקרא לכישלון שלך שהקמת עמותה שעבדה בשיתוף פעולה עם ההנהלה וגבית 50 שקלים "כורח המציאות"
תקרא לכישלון של עמותת הכדורסל "חוסר עיניין בספורט שהוא לא כדורגל"
בסופו של דבר לא תוכל להתחמק מהמבחן החשוב ביותר -- מבחן התוצאה , כשמועדון האוהדים עסק בתצוגות עידוד ואירגון הסעות (בשיתוף עם ההנהלה) שם התוצאות היו טובות מאוד, בפעילויות אחרות נרשמו כישלונות , מילים יפות לא מטשטשות מציאות עגומה , יום טוב.
אה, אז אפילו אייל ברקוביץ' אמר.... פששששש
אני מסתכל על מבחן התוצאה, ואני רואה קו ישיר שמחבר בין עמותת אוה"ב למחאה נגד אלי ז'ינו להפועל אוסישקין לאלונה ברקת לעירוני באר שבע בכדורסל להשתלבות אוהדי בית"ר בהנהלה, לעתיד שבו לכל אוהד בישראל תהיה השפעה ישירה על קבוצתו.
אפשר גם להסתכל במשקפיים צרים על ה"כשלון" של כל פרוייקט בנפרד. אני גאה להיות חלק מהכשלון הזה.

אני מגיב לך אישית רק כי מרתיח אותי שאתה מרשה לעצמך לזלזל באנשים (ואני ממש לא מדבר עלי) שהשקיעו מזמנם ומחייהם כדי שלך יהיה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

והיום הפועל ת"א כדורסל עם ניצחון ענק על מכבי ת"א.
לא מסמפט את הגרעיון הקיצוני אצלם בקהל, אבל אני רק יכול לחשוב איזה אופוריה זה להקים קבוצת אוהדים ולקחת אותה לכזה הישג.
עצוב על רקע הקריסה של הפועל/עירוני באר שבע... :(

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אני עדיין מחזיק בדעתי שקבוצת אוהדים שהופכת לבעלים זה לא הפיתרון הנכון בספורט בישראל.
מברצלונה אפשר לקחת אלפי דוגמאות לא רק בתחום הספורט אלא גם בהרבה תחומים אחרים כמו חינוך , תרבות , תחבורה , מה לעשות שדברים שעובדים שם בצורה טובה קשה עד בלתי אפשרי ליישם כאן.
הפועל תל אביב כדורסל זה באמת סיפור הצלחה , על זה אין ויכוח , אבל זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

https://sports.walla.co.il/?w=/7/2648294" onclick="window.open(this.href);return false;
בלי להתייחס להאם זה מהלך נכון שלהם...

מישהו עוד מפקפק בכוחה של עמותת אוהדים?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
העסקה הראשונה שאלי טביב צפוי לסגור כבעלי בית"ר ירושלים תהיה עם חברת הכרטיסים "איוונטים‭."‬ האחרונה תשלם לבית"ר שמונה מיליון שקל תמורת הזיכיון למכור את המנויים והכרטיסים בעשור הקרוב. החברה היתה במו"מ גם עם הפועל ת"א, אבל זו החליטה להישאר עם משרד "לאן‭."‬ טביב מתכוון לשבת עם משרד "בימות" הירושלמי, עמו יש הסכם לעונה הקרובה, אלא שספק אם יוותר על הסכום מ"איוונטים‭,"‬ שרובו אמור להיכנס מראש ולסייע בכיסוי הגירעונות וההתחייבויות.

מתוך מעריב.

הגביר לא אמר שהוא לוקח על עצמו את כל החובות?
פחחחחחח
מדהים עד כמה הוא מצליח להפיל אנשים בפח ולהריץ ספינים כאילו הוא המשיח ואנשים עוד מאמינים לו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ועכשיו גם בכפר סבא... סחטיין!
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 11,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה