הם פגיעים!
- המשוגע האדום
Re: הם פגיעים!
הקטע של האגפים שלהם הוא הנושא הכי רגיש במכבי
בוזגלו פירפר את בן הרוש בווסרמיל וייני זה לא אחד שיכול לעצור את מליקסון באחד על אחד זה בטוח
אם נגיע למשחק מולם שצמד המאורים בכושר טוב אפשר לצאת משם עם תוצאה טובה
ובליגה שלנו כל קבוצה פגיעה
בוזגלו פירפר את בן הרוש בווסרמיל וייני זה לא אחד שיכול לעצור את מליקסון באחד על אחד זה בטוח
אם נגיע למשחק מולם שצמד המאורים בכושר טוב אפשר לצאת משם עם תוצאה טובה
ובליגה שלנו כל קבוצה פגיעה
אני אסתפק בזה שכשנגיע למשחק מולם בבלומפילד זה עדיין יחשב משחק עונה
יש לי תחושה שהבני זונות לא מסוגלים להשמיט נקודות בליגה ושסיפור האליפות השנה ייסגר הכי מוקדם בהיסטוריה של ליגת העל
יש לי תחושה שהבני זונות לא מסוגלים להשמיט נקודות בליגה ושסיפור האליפות השנה ייסגר הכי מוקדם בהיסטוריה של ליגת העל
חלאס לזיין תמוח, עם איך שהם נראים העונה זה יותר אפשרי מתמידns75 כתב:אני אסתפק בזה שכשנגיע למשחק מולם בבלומפילד זה עדיין יחשב משחק עונה
dor69 כתב: חלאס לזיין תמוח, עם איך שהם נראים העונה זה יותר אפשרי מתמיד
נראים העונה יותר טוב משנה שעברה, לוקחים אליפות בהליכה
אני לא מבין, מה אנחנו מחזור הבא נגד מכבי?
מה נהיה, בוא נתרכז בעצמנו ונמשיך לאגור נקודות, כדי שכל השיח הזה יהיה ראלי בכלל.
מה נהיה, בוא נתרכז בעצמנו ונמשיך לאגור נקודות, כדי שכל השיח הזה יהיה ראלי בכלל.
השנה הם ממש לא ניראים כאילו הם גדולים על הליגה, גם הכדורגל שלהם לא כזה גדול, יש להם משהו אחד שאין לאף אחד בליגה וזה את הרעב הזה בעיניים בכל משחק, גם אתמול הם עלו באטרף, כל שחקן נתניה שהיה לשניה עם הכדור ישר הקיפו אותו 3 שחקני מכבי וניסו להחזיר חזרה את הכדור, ברגע שכל שחקן לא משנה כמה כוכב הוא יהיה (חוץ מזהבי) יודע שלא משנה אם הוא הגיע מצרפת ב 700 אלף יורו הוא יכול להיות מחוץ לסגל שבוע הבא אז יש שם אטרף, אסור לך להיות שאנן אפילו לשניה, וזאת פריוולגיה עצומה שלנו ולכל שאר הקבוצות פשוט אין, הם בכל משחק לא משנה אם זה נתניה או באר שבע פשוט עולים בטירוף, נגד קבוצות שיודעות להעניש הם מקבלים את הגולים ומביכים אותם בהגנה, אנחנו היגענו ל 4-5 הזדמנויות נגדם והבקענו 3 פעמים, נתניה היו יכולים להבקיע אתמול לפחות 3 שערים אבל הם קבוצה יחסית חלשה שלא יודעת להעניש את החולשה ההגנתית של מכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה בדיוק מה שאין לנו תחת אלישע, הרעב הזה, וגם זה קשור לכושר גופני, יש להם כושר גופני לעוד 50 דקות או יותר ועדיין הם יטרפו את הדשא כאילו הם עלו הרגע לשחק.blueman כתב:השנה הם ממש לא ניראים כאילו הם גדולים על הליגה, גם הכדורגל שלהם לא כזה גדול, יש להם משהו אחד שאין לאף אחד בליגה וזה את הרעב הזה בעיניים בכל משחק, גם אתמול הם עלו באטרף, כל שחקן נתניה שהיה לשניה עם הכדור ישר הקיפו אותו 3 שחקני מכבי וניסו להחזיר חזרה את הכדור, ברגע שכל שחקן לא משנה כמה כוכב הוא יהיה (חוץ מזהבי) יודע שלא משנה אם הוא הגיע מצרפת ב 700 אלף יורו הוא יכול להיות מחוץ לסגל שבוע הבא אז יש שם אטרף, אסור לך להיות שאנן אפילו לשניה, וזאת פריוולגיה עצומה שלנו ולכל שאר הקבוצות פשוט אין, הם בכל משחק לא משנה אם זה נתניה או באר שבע פשוט עולים בטירוף, נגד קבוצות שיודעות להעניש הם מקבלים את הגולים ומביכים אותם בהגנה, אנחנו היגענו ל 4-5 הזדמנויות נגדם והבקענו 3 פעמים, נתניה היו יכולים להבקיע אתמול לפחות 3 שערים אבל הם קבוצה יחסית חלשה שלא יודעת להעניש את החולשה ההגנתית של מכבי
אם כי המנטליות שלהם עדיין נשארת ישראלית ותמיד במחצית השנייה הם מתחילים להיות פחות טובים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גבר, זה לא רעב זה תוצאה של קבוצה שמתאמנת לפי סטנדרטים אירופאיםblueman כתב:השנה הם ממש לא ניראים כאילו הם גדולים על הליגה, גם הכדורגל שלהם לא כזה גדול, יש להם משהו אחד שאין לאף אחד בליגה וזה את הרעב הזה בעיניים בכל משחק, גם אתמול הם עלו באטרף, כל שחקן נתניה שהיה לשניה עם הכדור ישר הקיפו אותו 3 שחקני מכבי וניסו להחזיר חזרה את הכדור, ברגע שכל שחקן לא משנה כמה כוכב הוא יהיה (חוץ מזהבי) יודע שלא משנה אם הוא הגיע מצרפת ב 700 אלף יורו הוא יכול להיות מחוץ לסגל שבוע הבא אז יש שם אטרף, אסור לך להיות שאנן אפילו לשניה, וזאת פריוולגיה עצומה שלנו ולכל שאר הקבוצות פשוט אין, הם בכל משחק לא משנה אם זה נתניה או באר שבע פשוט עולים בטירוף, נגד קבוצות שיודעות להעניש הם מקבלים את הגולים ומביכים אותם בהגנה, אנחנו היגענו ל 4-5 הזדמנויות נגדם והבקענו 3 פעמים, נתניה היו יכולים להבקיע אתמול לפחות 3 שערים אבל הם קבוצה יחסית חלשה שלא יודעת להעניש את החולשה ההגנתית של מכבי
אין מצב ששחקן של מכבי עולה לאימון בלי שדבוק לו GPS לתחת, אחרי כל אימון עוברים ניתוח של הנתונים כולל דגש על תנועה בלי כדור ופידבק מתאים לכל שחקן וכו' וכו'
בנוסף בודקים להם באופן קבוע רמת שומן בדם, מסת שריר, חמצן וכו' וכו' כולל מעקב סדיר ותדיר
אצלנו, שמעון ביטון והמאמן כושר משחקים איקס עיגול במחברת בזמן שהשחקנים עושים פוזות של אימון כושר
בגלל זה אמרתי ואני עדיין אומר, אלישע הוא לא הבעייה, צריך לשנות גישה ולהתחיל להתנהל כמו מועדון אירופאי לכל דבר, אחרת מכבי תיברח לנו (ולכל הליגה) כמו שהם עשו לפני שנים בכדורסל.
בכל אחת מהשלוש שנים האחרונות סיבוב ראשון מכבי חטפה שלישייה בוסרמיל, וסיבוב שני נתנה לנו בראש.
אוהדי מכבי יודעים את זה, שחקני ב"ש מריחים את הדשא בבלומפילד במשחקים מולם ומשתינים במכנס.
אוהדי מכבי יודעים את זה, שחקני ב"ש מריחים את הדשא בבלומפילד במשחקים מולם ומשתינים במכנס.

- ForeverRed
אתה באמת מאמין לעצמך?zahipan כתב: השער הראשון היה לאחר שזהבי כמעט הוריד את הראש לבן ביטון, וקיבלנו אדום כי שיחקנו עם ילד חסר נסיון. במשחק השני מכבי הבקיעה שערים עם הידיים.
אם הם פגיעים מה אנחנו?
ב5-0 באמת שלא היה לנו סיכוי, הייתה הגנה כבדה יותר מערימת לוחמי סומו ועוד השוער השני עמד אז.שי האדום כתב:בכל אחת מהשלוש שנים האחרונות סיבוב ראשון מכבי חטפה שלישייה בוסרמיל, וסיבוב שני נתנה לנו בראש.
שנה שעברה ההתקפה הייתה בנוייה על בוזגלו (אני בכוונה לא אומר פלט כי גם הוא היה תלוי בבוזי) שזה כבר לא בעיה לסגור, תוסיף את העובדה שבשתי המשחקים היינו עם הגנה שלא יכלנו להתמודד עם החסרונות של השחקנים בה ותוסיף שערים מוקדמים בספק עבירה וביד (לא בגלל זה הפסדנו אבל זה מאוד תרם לזה שנראינו כמו בלון בלי אוויר).
מסקנה? אי אפשר בכלל להשוות, אך תשכח שהם כבר לא כאלה יעלים בהגנה כמו שנה שעברה ואנחנו מגוונים הרבה יותר ממה שהיינו
ns75 כתב:
גבר, זה לא רעב זה תוצאה של קבוצה שמתאמנת לפי סטנדרטים אירופאים
אין מצב ששחקן של מכבי עולה לאימון בלי שדבוק לו GPS לתחת, אחרי כל אימון עוברים ניתוח של הנתונים כולל דגש על תנועה בלי כדור ופידבק מתאים לכל שחקן וכו' וכו'
בנוסף בודקים להם באופן קבוע רמת שומן בדם, מסת שריר, חמצן וכו' וכו' כולל מעקב סדיר ותדיר
אצלנו, שמעון ביטון והמאמן כושר משחקים איקס עיגול במחברת בזמן שהשחקנים עושים פוזות של אימון כושר
בגלל זה אמרתי ואני עדיין אומר, אלישע הוא לא הבעייה, צריך לשנות גישה ולהתחיל להתנהל כמו מועדון אירופאי לכל דבר, אחרת מכבי תיברח לנו (ולכל הליגה) כמו שהם עשו לפני שנים בכדורסל.
מסכים איתך שהמועדון מנוהל שם ברמה הגבוהה ביותר ולשם אנחנו צריכים לשאוף, ועדיין אתה יכול להדביק כמה gps לתחת של השחקנים ולבדוק להם איזה פרמטרים שאתה רוצה אבל ברגע ששחקן יודע שהמקום שלו מובטח יוציא מעצמו פחות ( אני לא מכליל את זהבי כי הוא באמת שומר על רעב ועל מספרים מדהימים כבר כמעט שנתיים), אבל קח לדוגמא את פריצה או את בדש כל משחק שהם עולים הם יודעים שאם הם לא משפיעים על המשחק הפעם הבאה שהם ייראו דשא יהיה עוד 2-3 משחקים, כנל ראדי, מיכה, מרגוליס ועוד חלק גדול מההרכב.
בנוסף אני לא תמים, ואני יודע בדיוק מה קרה בבלומפילד שנה שעברה, אבל בניגוד לשנה שעברה שהם נראו מדהים ובנוסף לזה שהם היו 2-3 רמות מעל הליגה היה להם גם את ההתלהבות הזאת מכל הרוטציית של סוזה, השנה הם לא ניראים כזה מדהים, ההגנה שלהם עושה מלא שטויות ואם שנה שעברה עוד היה ויכוח על איזה הגנה טובה יותר או פחות אני חושב שהיום התשובה ברורה יותר, אבל עדיין נשאר להם היתרון של ההתלהבות, האגרסיביות וההכתבה של קצב המשחק בכל משחק, הם לא ניגררים לבנוניות של קבוצות קטנות כמו נתניה או עכו.
אם כמה שפותח הפוסט צודק בזה שהם פגיעים, אתם צריכים להבין שרק נגד הקטנות מכבי תשחק ככה!
ביום שנגיע לשם כ'משחק עונה' הם יבואו דרוכים ויבואו לדרוס ולצעיר נקבל את ה2-3 שלנו כרגיל.
אין סיכוי שנגנדנו הם ככה אנמיים, לא רואה מצב כזה!
מה שכן - כל קבוצה מגיעה נגד מכבי להמון הזדמנויות ומשום מה לא עושים עם זה כלום. אם אנחנו נדע לנצל זאת עם כמות מצבים כאלה וריכוז מקסימלי של כל הקבוצה אפשר בהחלט לנצח!
ביום שנגיע לשם כ'משחק עונה' הם יבואו דרוכים ויבואו לדרוס ולצעיר נקבל את ה2-3 שלנו כרגיל.
אין סיכוי שנגנדנו הם ככה אנמיים, לא רואה מצב כזה!
מה שכן - כל קבוצה מגיעה נגד מכבי להמון הזדמנויות ומשום מה לא עושים עם זה כלום. אם אנחנו נדע לנצל זאת עם כמות מצבים כאלה וריכוז מקסימלי של כל הקבוצה אפשר בהחלט לנצח!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי