איברהימוביץ' בבארסה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
זה שי !

Re: איברהימוביץ' בבארסה

שליחה על ידי זה שי ! »

ניר אותי לא מעניין כלום כרגע אבל מה שעשה אותי שמח זה שההנלה של יובנטוס יודעת להעריץ ולתת כבוד לשחקן מספר 1 שלה בעשור וחצי האחרון הנסיך אלכס
והחתימה אותו לעוד כמה שנים טובות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:אליק להזכיר לך לספור כוכבים על החולצה (חוץ מאלה שהורידו לנו)?
לפי איך שאני רואה את זה עכשיו - שום דבר אבל באמת שום דבר לא ימנע מיובנטוס להקים לתחייה את רצף האליפויות שלה ולהתחיל להנחיל לאינטר רצף חדש של לוזריות.
גם המחסום האחרון - איברהימוביץ' השחצן האגואיסטי שאני אישית מאחל לו שיאכל הרבה חרא בבארסה - הוסר וכעת רק נס ימנע מהגברת הזקנה את התואר השנה.
1. לגבי הכוכבים - זה שפעם קניתם עוד אליפויות (דוגמא קטנה זאת האליפות ב-2002 כשהשיפוט היה כל כך שערורייתי והשופט בעצמו הודה שלא היה כשר) וריחמו עליכם ולא הורידו לכם אותן...לא אמור לגרום לך להרגיש יותר מדי טוב.
בכלל, אני לא מבין איך אפשר להמשיך לאהוד קבוצה שביזתה את הכדורגל, הפכה את הענף לזנות והאנשים שהיו מחוברים לזה עדיין מעורבים בקבוצה. פשוט גועל נפש.
אגב, תחכה 3 שנים...פתאום תגלה שכמות הכוכבים שווה.

2. כנראה שאתה צריך לבדוק את הראייה שלך שוב, כי אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שיובנטוס תחזור לקחת אליפויות בשנים הקרובות? הסגל חלש חלש חלש.
בופון שנמצא על שולחן הטיפולים יותר מאשר על הדשא? וגם כשהוא משחק הוא כבר לא להיט?
קנאברו בן 36 ושבע שאמור להחזיק את ההגנה? או זבינה שכבר הרבה מעבר לשיא??...
טוב נו, אולי אתה בכלל בונה על סיסוקו חסר היכולת :D
אממ...אז עם מה בעצם נשארנו (וסלח לי שאני לא אתייחס לטרזגה ויאקינטה כי אין כל כך למה)
שוב דל פיירו? שוב תצפה שבגיל 35 הוא ימשוך אתכם כלפי מעלה?
ג'ובינקו עדיין ילד אז אל תצפה ליותר מדי, חבל להתאכזב
שנה שעברה דל פיירו ונדבד הצליחו להוביל את יובה למקום השני, מבלי באמת להוות תחרות לאינטר...השנה גם נדבד הלך, נראה לאן תגיעו.
בעצם, אולי אתה סומך על המאמן עתיר הניסיון שהוחתם בקבוצה? אה רגע, זה הרי צ'ירו פררה שבחיים לא אימן שום דבר (ובינינו היה גם שחקן מאוד אפור)...
רק נס ימנע מיובנטוס לקחת אליפות? אני חייב קצת מהכדורים, אחינו...

נאור, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול יקירי - 'קהל קהל' אבל בסוף מגיעים לאצטדיון ורואים שבקושי שליש מתמלא...

שי, החתימו את דל פיירו לא כדי לתת לו כבוד אלא כי הם מבינים שהוא יותר מחצי קבוצה, אפילו בגילו המתקדם...

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

פפ אמר שזה לא קשור מקצועית .
כ''כ הנראה שהוא כבר לא מתאים להיררכיה של הקבוצה ורוצים לרענן את החוד , לפי דעתי זלאטן הוא השחקן הכי מתאים כיום לרענן את ההתקפה של ברצלונה מה גם התנאים שולנסיה מציבה על ויאה מעט מוגזם הייתי אומר . שני השחקנים גם ויאה וגם זלאטן נתנו עונה מצויינת מבחינתם ונחיתה של אחד מהשחקנים בקאמפ נאו יהיה מדהים :).
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק, בוא אני אומר לך בדיוק על מי בעיקר אני בונה:
מאלו, דייגו ואמאורי - הטריו הברזילאי הבינלאומי המצויין.
האחד הוא שחקן שמוסיף רוע ואמור לנווט את הקבוצה מרגע שהכדור מגיע אליו מההגנה, השני הוא פליימייקר מוכשר והשלישי קילר שיודע לנצל מצבים.
בוא נוסיף לזה עוד כמה כשרונות כמו ג'יובינקו ודה צ'ליה (מגן העתיד ואולי ההווה של איטליה) ביחד עם גרוסו, שעשוי להיות הרכש הבא וכמובן קאמורנסי והגדול מכולם - "פינטוריקיו" אלכס דל פיירו (תזכיר לי מי הנשמה והסמל שלכם?? אה כן זה ה"רול מודל" הזה מטראצי... :סבא בכסא: ).
אתה מזלזל בצ'ירו פרארה אבל אתה קצת שוכח שבתקופתו כשחקן הוא נתן לכם, ביחד עם חבריו האגדיים לגראנדה יובה, רק לחלום על לשים את הסקודטו אי פעם על החולצה.
אז אולי הוא לא ממש מנוסה כמאמן, ולכם יש את ה"ספיישל וואן", אבל השנה אני לא בטוח שעמדת המאמן תהיה זאת שתשפיע בצורה כל כך עמוקה על המצב בטבלה.
בכל אופן - הגיע הזמן שהליגה האיטלקית תקבל איזשהו "בוסט" ותחזור למעמדה כליגה החזקה בעולם.
להתראות ב"דרבי ד'איטליה" הבא...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. מטארצי הוא בהחלט מודל לחיקוי לבלם נשמה...אבל הסמל הוא דווקא חביאר זנאטי - מופת והשראה לכל שחקן כדורגל באשר הוא.

2. פררה לא נתן לנו לקחת אליפות כשחקן בגלל שקניתם אותם! תפנים כבר ואל תתעלם מזה שאתה אהדת קבוצה משוחדת שהפכה את הכדורגל לזנות! וחלק מהאחראים עדיין נמצאים שם.
חוץ מזה, אין שום קשר לאימון - ואת זה הוא לא עשה מעולם כפי שציינת.

3. אז אחרי שהזכרת את ה'כוכבים' הגדולים שלכם, תרשה לי לשקשק. היחיד שעוד יכול לעשות משהו זה דייגו...באותה מידה שהוא יכול להיות פלופ כמו קווארסמה. לא כל שחקן טכני יצליח בליגה האיטלקית, מי כמוך יודע.
אוי ואיך שכחתי את גרוסו...חחח נו באמת. אצלינו הבחור איבד את המקום מהר מאוד למקסוול (שנמכר בשביל לקדם באמת את המגן הבא של הכדורגל האיטלקי - סאנטון).

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

שאלה: אוהדי אינטר לא נהמו לפניי כמה שנים לסמואל אטו
והוא רצה לרדת מהמגרש?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא חושב שהם הגיעו לרמה הזאת...הרי אוהדי אינטר ידועים בתור אנשים מתורבתים שרק יכולים להפציץ את השוער של מילאן באבוקות ולפוצץ משחק רבע גמר ליגת האלופות(!!!) :יריות: .
אז למה סתם ללכלך ככה על הנראזוריים? :מוציא לשון:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:לא חושב שהם הגיעו לרמה הזאת...הרי אוהדי אינטר ידועים בתור אנשים מתורבתים שרק יכולים להפציץ את השוער של מילאן באבוקות ולפוצץ משחק רבע גמר ליגת האלופות(!!!) :יריות: .
אז למה סתם ללכלך ככה על הנראזוריים? :מוציא לשון:
תראו מי מדבר...
אלה לא אתם שלא מפסיקים לשרוק בוז ולנהום בלי סוף לבאלוטלי רק על זה שהוא מתאזרח שחור?
עד כדי כך שחטפתם לא מעט עונשים השנה ואפילו חשבו על עונש רציני יותר.
שלא נדבר על זה שאף אחד במועדון של יובה לא דאג להתנצל חלילה על ההתנהגות...

נ.ב
קוקי, אתה טועה...אלה לא היו אוהדי אינטר.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אליק כתב:
תראו מי מדבר...
אלה לא אתם שלא מפסיקים לשרוק בוז ולנהום בלי סוף לבאלוטלי רק על זה שהוא מתאזרח שחור?
עד כדי כך שחטפתם לא מעט עונשים השנה ואפילו חשבו על עונש רציני יותר.
שלא נדבר על זה שאף אחד במועדון של יובה לא דאג להתנצל חלילה על ההתנהגות...

נ.ב
קוקי, אתה טועה...אלה לא היו אוהדי אינטר.
סטס
לא הבנתי כלום.
אתה יכול לכתוב בעברית בבקשה :מעשן: ?

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

https://www.one.co.il/Article/141418.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה