מקיף ד' חוזר לחיים! בואו לצבוע את היציעים באדום!!!

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מקיף ד' חוזר לחיים! בואו לצבוע את היציעים באדום!!!

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב:
אני הגעתי עד עכשיו ל2 מתוך 2 המשחקים של הפועל באר שבע, יותר ממה שרוב האנשים, רשומים או לא רשומים בעמותה, עשו.
אני אגיע גם לעוד משחקים אם הם לא יתנגשו לי עם המשחקים של בני שמעון.
אני נהנה בבני שמעון, משחק בקבוצה תחרותית ולכן אני עושה כרגע את המקסימום בתוך שחקן של בני שמעון.
לא הבנתי את ההשוואה בין בני שמעון לעמותה? האם אני אמור לוותר על הכדורסל בשביל להיות חבר בעמותה? כרגע אין לי קשר לעמותה בגלל הסיבות הידועות, בסוף השנה, אם הדברים ישתנו, אני אהיה הראשון לקנות מניית חבר בהפועל באר שבע.
אוהד נאמן ללא ספק, אפילו המאמן שלך אמר לי "מה זה הוא משחק אצלי ואוהד אותכם :) "
כמובן שבתור שחקן פעיל בחצרים אתה לא יכול להצטרף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
אוהד נאמן ללא ספק, אפילו המאמן שלך אמר לי "מה זה הוא משחק אצלי ואוהד אותכם :) "
כמובן שבתור שחקן פעיל בחצרים אתה לא יכול להצטרף.
אם אתה ואודי מדברים עלי בשיחות שלכם זה מעיד רק דברים טובים עלי ועל החשיבות המקצועית שלי. :D
לסוגיה כאן, למרות שאני בא למשחקי הפועל באר שבע, אני אוביקטיבי לחלוטיין השנה ואני מקצוען לחלוטיין. יותר מכך, תהיה לי מוטיבציה מיוחדת במשחק בליגה מול הפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב: אם אתה ואודי מדברים עלי בשיחות שלכם זה מעיד רק דברים טובים עלי ועל החשיבות המקצועית שלי. :D
לסוגיה כאן, למרות שאני בא למשחקי הפועל באר שבע, אני אוביקטיבי לחלוטיין השנה ואני מקצוען לחלוטיין. יותר מכך, תהיה לי מוטיבציה מיוחדת במשחק בליגה מול הפועל באר שבע.
תיזהר אחי נדאג לך לשמירה אישית של רועי אלוש :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אז מה נהיה משה, להיטות יתר?..
חשוב מאוד במקרים מעין אלו לתת משקל ראוי לעובדות הבסיסיות. ועל אחת כמה וכמה לא להפוך אותן!!

(אני בכלל חושב שאם אכן כך הם פני הדברים, גם העונש היה אמור להיות פחות חמור..)
החלטת איגוד הכדורסל בנושא אלוש (אלוש מורחק עד סוף השנה):
https://hb7.co.il/?p=1367" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי כל הדיבורים שלנו גם בית הדין כניראה הבין את חומרת המעשה והגיב בהתאם לעדויות והחומרים שהובאו לפניו.
כפי שכבר אמרתי בעבר, לא חושב שיש מקום בליגה ב', שהיא ליגה שכולם משחקים בה בהתנדבות ובשביל הכיף, לבוא ולשבור למישהו את האף ללא קשר למהלך המשחק ובמצב שהמשחק עצמו גמור מבחינה מקצועית (מעל ל30 הפרש).
אם לוקחים בחשבון את החלטת העמותה להשעות אותו מכל פעילות (כולל אימונים) ואת החלטת האיגוד הראה שאלוש באותו אקט סיים לפחות את עונת הכדורסל הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:
החלטת איגוד הכדורסל בנושא אלוש (אלוש מורחק עד סוף השנה):
https://hb7.co.il/?p=1367" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי כל הדיבורים שלנו גם בית הדין כניראה הבין את חומרת המעשה והגיב בהתאם לעדויות והחומרים שהובאו לפניו.
כפי שכבר אמרתי בעבר, לא חושב שיש מקום בליגה ב', שהיא ליגה שכולם משחקים בה בהתנדבות ובשביל הכיף, לבוא ולשבור למישהו את האף ללא קשר למהלך המשחק ובמצב שהמשחק עצמו גמור מבחינה מקצועית (מעל ל30 הפרש).
אם לוקחים בחשבון את החלטת העמותה להשעות אותו מכל פעילות (כולל אימונים) ואת החלטת האיגוד הראה שאלוש באותו אקט סיים לפחות את עונת הכדורסל הנוכחית.

סו ואט?

במה זה סותר את העובדה שהפכת את העובדות הבסיסיות בסיפור???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

סו ואט?

במה זה סותר את העובדה שהפכת את העובדות הבסיסיות בסיפור???
לא הפכתי שום עובדות בשום סיפור.
אף שחקן לא מורחק לשנה אם התגובה שלו הייתה כהגנה עצמית או כתגובה להתגרויות בו.
שחקן חוטף שנה בחוץ כשהמעשה שלו היה חריג בצורה ניכרת.
אבל זה בסדר אורי, כמו תמיד אתה מחפש לתקוף, לעוות דברים ולשנות את המציאות, הכל כדי להיות צודק.
מזל שפעם בשנה אתה גם מודה בטעויות כדי שיהיה לך קלף לשחק עליו ולהגיד כשאתה טועה אתה מודה.
כמו במקרה אילוז וכמו במקרה הנ"ל אתה לא יכול לדבר על עובדות או לא עובדות שכן לא ראית את המקרה ואת מכיר את העובדות מעדי שמיעה וראייה.
כאחד שראה את המקרה הגבתי לפי מה שראיתי.
עכשיו תחזור לטענות סרק שבינם לבין המציאות אין שום קשר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב: לא הפכתי שום עובדות בשום סיפור.
אף שחקן לא מורחק לשנה אם התגובה שלו הייתה כהגנה עצמית או כתגובה להתגרויות בו.
שחקן חוטף שנה בחוץ כשהמעשה שלו היה חריג בצורה ניכרת.
אבל זה בסדר אורי, כמו תמיד אתה מחפש לתקוף, לעוות דברים ולשנות את המציאות, הכל כדי להיות צודק.
מזל שפעם בשנה אתה גם מודה בטעויות כדי שיהיה לך קלף לשחק עליו ולהגיד כשאתה טועה אתה מודה.
כמו במקרה אילוז וכמו במקרה הנ"ל אתה לא יכול לדבר על עובדות או לא עובדות שכן לא ראית את המקרה ואת מכיר את העובדות מעדי שמיעה וראייה.
כאחד שראה את המקרה הגבתי לפי מה שראיתי.
עכשיו תחזור לטענות סרק שבינם לבין המציאות אין שום קשר.

אשתדל להיות תמציתי: ההודעה הזו שלך (במיוחד), כמו גם כל ההתנהלות שלך מתחילת הדיון, מסבירה יותר מכל את העובדה מדוע לא מעט אנשים, ומבלי לנקוב בשמות, התייאשו מלנהל איתך דיון רציני.

וברשותך אתעלם מערמת השטויות שכתבת פה. רק אומר שחוץ מרן, אדם נוסף שנכח במשחק מחזיק בגרסה זהה, הווי אומר הפוכה 180 מעלות מזו ששטחת פה ...:מיצמוץ:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אשתדל להיות תמציתי: ההודעה הזו שלך (במיוחד), כמו גם כל ההתנהלות שלך מתחילת הדיון, מסבירה יותר מכל את העובדה מדוע לא מעט אנשים, ומבלי לנקוב בשמות, התייאשו מלנהל איתך דיון רציני.

וברשותך אתעלם מערמת השטויות שכתבת פה. רק אומר שחוץ מרן, אדם נוסף שנכח במשחק מחזיק בגרסה זהה, הווי אומר הפוכה 180 מעלות מזו ששטחת פה ...:מיצמוץ:
ואני שוב אומר לך שבלי קשר לדיון בנושא הגיע הזמן שתבין שאתה לא יכול לקבוע נחרצות לכאן או לכאן אם לא היית במשחק.
ואולי אתה צודק. אני מסלף את העובדות, אני מסלף את המקרה ועדיין השחקן הורחק על ידי הוועד של הפועל באר שבע (איזה קטע כולם היו במשחק והם כוללים את רן) עד להודעה חדשה כשאיגוד הכדורסל נותן עונש חסר תקדים ומרחיק את אלוש עד סוף השנה.
כניראה שלא הגזמתי בתיאור המקרה והעובדות אם זהו פסק הדין שניתן...

שלח תגובה