אני גם לא חושב שלהתישב שם בחזרה זה מעשי אבל מדינה כמו שלנו שמוקפת ערפדים צמאי דם צריכה שלפחות הצבא יהיה הקו הראשון שלה כדי שהאזרחים לא יהיו ברווזים לכן לפחות פילדלפי חייב להיוץ בשליטה שלנו ובנוסף שליטה ביטחונית מוחלטת ( סיכול כל דבר שינסה להתרומם שם)red guy כתב: ↑02 דצמבר 2023, 19:04אני אגיד לך פשוט,מה אני רוצה לכבוש הכל ולהעיף אותם מפה.
האם אני חושב שזה מעשי? לא ולכן אני לא רץ להגיד בוא התיישב כאילו חיילים לא היו כמו ברווזים בציר פילדלפי.
הם ירו קסאם אומרים לך בתקופה שהיה שם צה''ל,למה לא ביוש? כי זה משהו אחר לגמרי!
למה זה הגיע לתא? כי הם התקדמו טכנולוגית!
גם בלבנון השנייה חיזבאללה הגיע רק עד חיפה והיום מכסה גם את אילת וגם יש לו טילים מדוייקים אז מה הקשר??
תראה איפה היה גוש קטיף ותראה את שאר הרצועה תבין שאין קשר בין דברייך.
אני חוזר בפעם ה400 הממשלה הזאת הכי בזיונית שהייתה פה, ביטחונית היא לא נותנת לנו גרם של ביטחון יותר משהיה בזמן אחר, אצל בנט לא נורה קאסם אחד למה אתה לא מחזק את זה?
אף אחד שיש הכסא בכיר לא רצה שנהיה חלק מעזה, יש סיבה.
מה שאני יכול להגיד על ממשלה הזאת זה שההגה נמצא כרגע בידיים לא נכונות, גנבו פה את התקציב ואתה תרגיש בשנים הקרובות מה זה אומר, הפקירו את הדרום וחייב להיות פה ביום שאחרי שינוי. לא רק בממשלה גם בשיח בין אנשים פה.
כולם פה עכשיו עם נשק נשבע לך שאני לא אופתע אם ביום שאחרי המלחמה תהיה פה מלחמת אזרחים.
התקדמו טכנולוגית? לא! פשוט מבריחים( אולי גם מדענים מאיראן ) ואנחנו ישנו שינה עמוקה ושוב אם היינו בתוך הרצועה היה פשוט יותר לעצור את זה
נתפסת לגוש קטיף כאשר הרעיון הוא שאין לנו אחיזה בשטח וזו הבעיה( לפחוץ אחיזה ביטחונית)
בקיצור תקרא לזה סיסמאות ואיך שאתה רוצה אבל במקום שאנחנו לא נמצאים יש טרור