יורו 2024
Re: יורו 2024
אולמו השחקן הכי טוב ביורו
ספרד זה לבל אחר.
נקווה שההחלטה על נבאס לא תחרבן לה זכייה.
נקווה שההחלטה על נבאס לא תחרבן לה זכייה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הפתעה מוחלטת ספרד, לא חושב שאפילו הם עצמם האמינו שיוכלו ללכת עד הסוף ועוד בכזה קלאס.
הכי ראויים להניף.
הכי ראויים להניף.
עד עכשיו מחצית נהדרת שמחזירה קצת את החשק אחרי הסרחון של הרבע.
ימאל מדהים, מעולם לא ראיתי דבר כזה וכנראה גם שלא נראה. הוא ואמבפה מרחפים על הדשא, הקלאסיקו-אים הקרובים הולכים להיות חגיגה.
ימאל מדהים, מעולם לא ראיתי דבר כזה וכנראה גם שלא נראה. הוא ואמבפה מרחפים על הדשא, הקלאסיקו-אים הקרובים הולכים להיות חגיגה.
- Melikson24
אני במקום דה לה פואנטה מוציא את מוראטה בלי מחליף אפילו. הוא רק מפריע שם ברחבה.
- Melikson24
הביתה יא אוכלי צפרדעים
אפילו שהוא עומד ללכת הביתה דשאן לא מסוגל לעשות חילופים התקפיים.
מסכם יפה את המאמן המגעיל הזה, יאללה הביתה.
מחר נחזיק אצבעות להולנדים.
מסכם יפה את המאמן המגעיל הזה, יאללה הביתה.
מחר נחזיק אצבעות להולנדים.
יאללה הביתה. אין מאוסים כאלה.
אגב אם המאמן הבא שלהם יהיה זידאן אז תצפו לאותו כדורגל בדיוק. אוהדי ריאל יודעים על מה אני מדבר.
חייב לציין לטובה את לאפורט שנותן קמפיין אדיר. לא זכרתי אותו כזה טוב מסיטי.
אגב אם המאמן הבא שלהם יהיה זידאן אז תצפו לאותו כדורגל בדיוק. אוהדי ריאל יודעים על מה אני מדבר.
חייב לציין לטובה את לאפורט שנותן קמפיין אדיר. לא זכרתי אותו כזה טוב מסיטי.
מאז ומעולם טענתי שהמאמן הוא הפונקציה הכי חשובה בקבוצה.
סיפרו פעם כל מיני עילגים שהיו כוכבים שיש סגלים שלא צריכים מאמן בכלל שהוא מיותר..
היורו הזה הוכיח כמה מאמן זה הפונקציה החשובה,מצד אחד אנגליה וצרפת עם סגלים מוכשרים ברמות פסיכיות שהמאמנים פשוט עגלים.
מצד שני מאמן ששינה לחלוטין נבחרת שהייתה רגילה לשחק שנים בשיטה מסויימת ועם סגלים מוכשרים פי כמה מהיום ופשוט הפך אותם להצגה הכי טובה בעיר ורמת כדורגל מהנה יותר מהסגלים שלקחו אליפויות עולם ויורו.
סיפרו פעם כל מיני עילגים שהיו כוכבים שיש סגלים שלא צריכים מאמן בכלל שהוא מיותר..
היורו הזה הוכיח כמה מאמן זה הפונקציה החשובה,מצד אחד אנגליה וצרפת עם סגלים מוכשרים ברמות פסיכיות שהמאמנים פשוט עגלים.
מצד שני מאמן ששינה לחלוטין נבחרת שהייתה רגילה לשחק שנים בשיטה מסויימת ועם סגלים מוכשרים פי כמה מהיום ופשוט הפך אותם להצגה הכי טובה בעיר ורמת כדורגל מהנה יותר מהסגלים שלקחו אליפויות עולם ויורו.
חמור גדול ומקובע גדול ועדיין כלמוד אכזבות עשרות שנים מהנבחרת האנגלית רק שייקחו לא איכפת לי כבר איך.
עד מתי נסבול את העונש הזה שנקרא אורי אוזן? הוא אף פעם לא הולך לאמן? גם שכנר מעיק ומשום מה תמיד נמצא במשחקים שיש לו פייבוריטית (אנגליה, מכבי חיפה).
אנגליה נראים יותר טוב מהרגיל בעיקר כי פודן במשחק. המגנים שלהם יותר אפורים מהימים של גולדברג ודדיה.
יש לסאות'גייט כל כך הרבה אופציות, אם רק הייתה לו קצת יותר תעוזה אז היה אפשר להמר על בליץ במשחק השנייה.
אנגליה נראים יותר טוב מהרגיל בעיקר כי פודן במשחק. המגנים שלהם יותר אפורים מהימים של גולדברג ודדיה.
יש לסאות'גייט כל כך הרבה אופציות, אם רק הייתה לו קצת יותר תעוזה אז היה אפשר להמר על בליץ במשחק השנייה.