2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
חוזז לא שחקן לרמות האלה.
זה שחקן של הפועל חיפה. יונתן כהן שחקן עבר.
יחזקאל אמור להיות שחקן משמעותי, הגיוני להכניס אותו.
וזו הבעיה של מכבי ת"א, ששחקנים כמו יחזקאל, אדו ולאיוס אמורים להיות כרגע משמעותיים. גם דוידה הוא בערך בפול שלהם, שחקנים פשוט לא מספיק טובים כדי להוביל קבוצה איכותית.
שוב אומר שיחזקאל כשחקן קו התקפי זה ירידה חדה ברמה. הוא היה פה מצוין כמגן והגעגועים אליו היו בצדק, אבל הם גם גרמו לניפוח היכולת שלו. ששיחק אצלנו בקו הוא היה מרחק שבועיים מלהיזרק חזרה לשחקן של פליאוף תחתון סטייל שכר.
ללת לשחקן כמוהו שחוץ ממהירות אין לו יותר מדי שכר של 500k זו הזייה גדולה מבחינתי.
הגיעו לא מוכנים בשיט, ושילמו על זה. כיף גדול.
זה שחקן של הפועל חיפה. יונתן כהן שחקן עבר.
יחזקאל אמור להיות שחקן משמעותי, הגיוני להכניס אותו.
וזו הבעיה של מכבי ת"א, ששחקנים כמו יחזקאל, אדו ולאיוס אמורים להיות כרגע משמעותיים. גם דוידה הוא בערך בפול שלהם, שחקנים פשוט לא מספיק טובים כדי להוביל קבוצה איכותית.
שוב אומר שיחזקאל כשחקן קו התקפי זה ירידה חדה ברמה. הוא היה פה מצוין כמגן והגעגועים אליו היו בצדק, אבל הם גם גרמו לניפוח היכולת שלו. ששיחק אצלנו בקו הוא היה מרחק שבועיים מלהיזרק חזרה לשחקן של פליאוף תחתון סטייל שכר.
ללת לשחקן כמוהו שחוץ ממהירות אין לו יותר מדי שכר של 500k זו הזייה גדולה מבחינתי.
הגיעו לא מוכנים בשיט, ושילמו על זה. כיף גדול.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 31 יולי 2024, 22:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
שם את הקיץ שלנו בפורפורציות.
כישלון אדיר של שתיהן,120 מליון לפח.
כישלון אדיר של שתיהן,120 מליון לפח.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לחשוב שמכבי פ"ת הולכים לרדת לקונפרנס אחרי ההדחה מהאירופית
![דופק את הראש בקיר :דופק את הראש בקיר:](./images/smilies/icon_wall.gif)
- ForeverRed
לכל המוטרדים, מכבי תל אביב תהיה בסדר.
יש להם קבוצה מספיק טובה לליגה שעוד תתחזק.
לגבי יחזקאל, מאמין שהניסוי יכשל ויעבירו אותו בסופו של דבר להגנה. שם הוא מצוין ויש לו הרבה מה לתרום במיוחד בצפיפות של הליגה שלנו.
לגבי יחזקאל, מאמין שהניסוי יכשל ויעבירו אותו בסופו של דבר להגנה. שם הוא מצוין ויש לו הרבה מה לתרום במיוחד בצפיפות של הליגה שלנו.
אין ספק.ForeverRed כתב: ↑31 יולי 2024, 22:24לכל המוטרדים, מכבי תל אביב תהיה בסדר.
אני פשוט התאכזבתי מההחלטות של המאמן שלהם.
אם כבר יחזקאל... שים אותו חלוץ בשפיץ. לפחות כשהוצאת את זהבי.
סטיאווה לא מפקירה את ההגנה כבר משחק שני ברציפות. מאוד שמרנים.
מה תעזור המהירות של יחזקאל באגף במצב כזה? ועוד כשהוא מלא חלודה.
מילא מכבי הייתה ביתרון... אולי במתפרצת יחזקאל יכול להיות מסוכן.
לא יודע אחי.
ממאמן זר ציפיתי להחלטות אחרות.
- ForeverRed
זה מאמן חדש שלא מכיר את הסגל.שמעון א כתב: ↑31 יולי 2024, 22:39אין ספק.
אני פשוט התאכזבתי מההחלטות של המאמן שלהם.
אם כבר יחזקאל... שים אותו חלוץ בשפיץ. לפחות כשהוצאת את זהבי.
סטיאווה לא מפקירה את ההגנה כבר משחק שני ברציפות. מאוד שמרנים.
מה תעזור המהירות של יחזקאל באגף במצב כזה? ועוד כשהוא מלא חלודה.
מילא מכבי הייתה ביתרון... אולי במתפרצת יחזקאל יכול להיות מסוכן.
לא יודע אחי.
ממאמן זר ציפיתי להחלטות אחרות.
יקח לו זמן.
אם אני זוכר נכון הניסיון שלו כמאמן הוא מקבוצה אחת.
כאוהד הייתי מעדיף מישהו שכבר התנסה בלהתאים את עצמו לסיטואציות משתנות. נראה איך יתמודד.
אפשר גם לומר שההגרלות לא בדיוק דרבנו את מכבי לחתום עסקאות במרץ, גם עם מילסון ועוד 2-3 שחקני רכש נניח שאולי היו מצליחים איכשהו לעבור את בוקרשט אבל נגד ספרטה פראג זה כבר היה נגמר ככה או ככה.
הם ידעו שבמקרה הכי גרוע הם ינשרו לאירופית/לקונפרנס ומשם הדרך לבתים די נוחה ככה שזה לא אסון מבחינתם, אם הייתי אוהד מכבי (לא עלינו) הייתי סופג את ההדחה הזו כל עוד בניית הקבוצה תהיה הרבה יותר מדויקת ואיכותית.
זו גם הסיבה למה ההכנה שלנו ושל חיפה הייתה הרבה יותר קריטית וזו גם הסיבה למה התאכזבנו כולנו כשלא השגנו את הכרטיס לאירופית.
כשיש הזדמנות לתקן אפשר לעבוד בצורה יותר שקטה וסבלנית.
הם ידעו שבמקרה הכי גרוע הם ינשרו לאירופית/לקונפרנס ומשם הדרך לבתים די נוחה ככה שזה לא אסון מבחינתם, אם הייתי אוהד מכבי (לא עלינו) הייתי סופג את ההדחה הזו כל עוד בניית הקבוצה תהיה הרבה יותר מדויקת ואיכותית.
זו גם הסיבה למה ההכנה שלנו ושל חיפה הייתה הרבה יותר קריטית וזו גם הסיבה למה התאכזבנו כולנו כשלא השגנו את הכרטיס לאירופית.
כשיש הזדמנות לתקן אפשר לעבוד בצורה יותר שקטה וסבלנית.
צריך לקחת בחשבון גם את זה שמילסון שהיה בתוכניות בטח אחרי שחזר פתאום דפק ברז , וגם את השחקנים בנבחרת האולימפית שזה גם די דפק אותם.
אי אפשר לחזק את הסגל בשחקנים בידיעה שאחרי האולימפיאדה חוזרים לך 5 שחקנים שמרביתם משמעותיים .
אז כל זה גם עזר להדחה הזו.
אי אפשר לחזק את הסגל בשחקנים בידיעה שאחרי האולימפיאדה חוזרים לך 5 שחקנים שמרביתם משמעותיים .
אז כל זה גם עזר להדחה הזו.
בעיקרון יש להם קונפרנס מובטח.
לעבור את פוניבז' זה בהליכה. העפנו אותם בעונה שעברה שעוד הם סיימו כאלופי ליטא באותה עונה, העונה הם מקום אחרון (!!!) בליטא לאחר 22 משחקים.
יש סיכוי טוב שקבוצה מהלאומית עוברת את מקום אחרון בליטא.
זה בהחלט הבאסה בהפסד לפ"ת בגביע. הקטע הזה שבהפסד אתה פשוט יורד מפעל, היה לנו שלב בתים בקונפרנס בסיכוי מאוד גבוה אם היינו זוכים בגביע.
לעבור את פוניבז' זה בהליכה. העפנו אותם בעונה שעברה שעוד הם סיימו כאלופי ליטא באותה עונה, העונה הם מקום אחרון (!!!) בליטא לאחר 22 משחקים.
יש סיכוי טוב שקבוצה מהלאומית עוברת את מקום אחרון בליטא.
זה בהחלט הבאסה בהפסד לפ"ת בגביע. הקטע הזה שבהפסד אתה פשוט יורד מפעל, היה לנו שלב בתים בקונפרנס בסיכוי מאוד גבוה אם היינו זוכים בגביע.
יחזקאל שיחק מגן אתמול?
- Melikson24
- Title: CrazyRed