ניצחון ביתי דרמטי בהארכה על הפועל מיתר, 73-77.

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

ניצחון ביתי דרמטי בהארכה על הפועל מיתר, 73-77.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

במשחק הבית האחרון העונה, השיגה הערב הפועל ב"ש ניצחון דרמטי על הפועל מיתר, 73-77 בהארכה, ודאגה לשמר את הסיכוי לסיים במקום השני העשוי להקנות עלייה דרך השולחן הירוק.

3 דקות לסיום, עוד הובילה מיתר שהגיעה מלווה בעשרות אוהדים רעשניים 58-65, ונראה שקץ חלום העלייה קרוב מתמיד. אלא שמשומקום שתי שלשות רצופות הורידו הפער כדי נקודה, ונתנו האות לקהל האדום להרעיד את קירות האולם במקיף ד'. 13 שניות לסיום, במצב שיוויון 66-66, קלע שחקן מיתר אחת משתיים מהקו והעלה ל-66-67. ב"ש מיהרה לצאת למתפרצת בסיומה סחטה עבירה 0.8 שניות לבאזר..הזריקה הראשונה עשתה דרכה פנימה, אולם השנייה קפצה מהחישוק החוצה כדי להבטיח דרמה גדולה באמת ולקחת המשחק להארכה. הדרמה הגדולה נמשכה גם בהארכה, אבל אז ידעו השחקנים להתעלות במאני טיים, ניצחון מתוק מדבש, 73-77 בסיום. :סמל הפועל: :צעיף:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

Re: ניצחון ביתי דרמטי בהארכה על הפועל מיתר, 73-77.

שליחה על ידי 8red »

היה בהחלט שווה לפספס כמה דקות ממשחק חצי גמר ליגת האלופות בשביל המותחן וההפי אנד שהיה הערב במקיף ד'.
כל הכבוד לבחורים שהשאירו את הקבוצה בתמונת העליה וכל הכבוד לקהל האדום שהגיע בעשרות כדי לתמוך לאורך כל המשחק.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אני חייב לציין שעדיין לא נרגעתי מהמשחק.
היה משחק מותח ומרתק לכל אורכו. החבר'ה שלנו הראו נחישות ווינריות
שלא מאפיינת את הפועל ב"ש לדורותיה ובדיוק בשביל רגעים כאלה אנחנו באים למשחקים.
אני רוצה להודות לכל מי שבא למשחק והיה שותף לתצוגת עידוד נהדרת. מעל כולם אני
רוצה לומר תודה ענקית לגיא שחר ורון פינטו התותחים שמלווים אותנו מתחילת העונה ומבחינתי
יש להם זכויות רבות בניצחון הערב.

ביום שני הקרוב (3.5) תסתיים העונה ואנחנו יוצאים למשחק חוץ קשה ביותר בדימונה.
אנחנו ננסה לראות איך אנחנו מארגנים הסעה לאוהדים בתקווה שזה ייצא לפועל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

יום שני דווקא? באסה :(

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

וואללה אורי ככה תפספס הזדמנות להניף עוד שחקנים על הכתפיים בסיום (אינשאללה)?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קבוצת הבוגרים של הפועל באר-שבע, עשתה צעד משמעותי בדרך להבטחת המקום השני, העשוי בסיטואציה מסוימת להקנות כרטיס עליה לליגה א' (אם כמובן תודיע רשמית המוליכה הפועל גבולות כי אין בכוונתה לממש את זכותה לעלות).

היה זה הניצחון ה-16 העונה של קבוצת האוהדים, לעומת 5 הפסדים. בשבוע הבא (יום שני, 3.5.10) מצפה להפועל באר-שבע במחזור ה-26 והאחרון משחק חוץ קשה מול מכבי דימונה. ניצחון יבטיח לאדומים את המקום השני, הישג בלתי רגיל עבור הקבוצה בעונתה הראשונה.

קרוב ל-200 אוהדים רעשניים במיוחד (30 מהם ממיתר) יצרו במקיף ד' אווירה מחשמלת, כזו שלא רואים בדרך-כלל בליגה ב'. אם תרצו, חברי הקאמלס והקרייזי-רד סיפקו חוויה נהדרת של קהל במשחק הבית האחרון של העונה, וצריך להודות להם מכל הלב.

הפועל באר-שבע פתחה בחמישיה הכוללת את אשר אבו, גיל סדיס, מתן שלומוביץ, אסף קליין ובועז בקר. פתיחת המשחק היתה צמודה, עם יתרון שנע בין 4 ל-6 נקודות לזכות קבוצת האוהדים. ברבע הראשון עוד הוליכה מיתר 18:19, אבל במחצית כבר היה היתרון ביתי, 34:36.

את הרבע השלישי פתחה מיתר בריצה של 3:16 והובילה 41:50. בשלב הזה הכניס המאמן גידי שב את שחקן הנוער דן ולדמן שהכניס הרבה התלהבות ומחויבות הגנתית במשחק וסייע לכך שהמשחק לא ברח להפועל באר-שבע 52:47 בתום 30 דקות.

הרבע האחרון היה מותחן של ממש. ללא אשר אבו ואסף קליין שיצאו ב-5 עבירות הובילה מיתר 58:65 כשנותרו 4 דקות לסיום. אבל אז החל בועז בקר לעשות את הדברים בהם הוא מצטיין. זה החל בשלשה שעוררה את המשחק, נמשך בקצב מהיר אותו הנהיג ובחדירות נהדרות לסל.

במצב של 65:61 חטף דן ולדמן כדור, ומתן שלומוביץ ("האנרג'ייזר") קבר עוד שלשה, 64:65, הקהל של מיתר בהלם. האורחים קלעו מהקו, ו-25.6 שניות לסיום מסר בועז בקר אסיסט גדול לדן ולדמן, שהישווה ל-66:66.

12.3 שניות לסיום החטיא ירין אזולאי שתי זריקות עונשין קריטיות, אבל מיד אחר-כך תיקן וקלע אחת מהקו, 66:67. גמור? בשום אופן! מתן שלומוביץ, ווינר אמיתי, חודר לסל ומזיז כל מי שבדרכו. עבירה, 0.8 שניות לסיום. שלומוביץ קולע את הראשונה (67:67), מחטיא את השניה, דן ולדמן מנסה קליעת המשך מהריבאונד, הארכה.

המותחן נמשך גם ב-5 הדקות הנוספות והפעם המומנטום של באר-שבע. גיל סדיס קלע שתיים ראשונות, בועז בקר המשיך בתצוגת השיא שלו ומתן שלומוביץ נראה לעיתים כמו שני שחקנים. מתחת לסל היו אלה אלון אברבנל ודן ולדמן שסגרו היטב את הקלעים של מיתר.

49 שניות לתום ההארכה צימק ירין אזולאי ל-74:72. 25.5 שניות לסיום צלף בועז בקר שתי נקודות עונשין צלולות, אבל יוגב דוניו הקטין מיד מהצד השני, 76:73 להפועל באר-שבע.

14.4 שניות לבאזר קטף אלון אברבנל ריבאונד הגנה חשוב וסחט עבירה. אלא שהעייפות כנראה הכריעה את אברבנל, שהחטיא פעמיים מהקו. ומי על הכדור החוזר? נכון, הפועל באר-שבע. גיל סדיס העביר למתן שלומוביץ ששוב דהר לסל וסחט עבירה. 7.01 שניות לסיום, שלומוביץ קולע אחת ושולח את חבריו לחגוג עם הקהל האדום ביציע, 73:77 מצוין בסיום.

קולעי הנקודות להפועל באר-שבע: מתן שלומוביץ 19, בועז בקר, גיל סדיס ואבי שפדוב 10 כל-אחד, אסף קליין ואלון אברבנל 9 כל-אחד, דן ולדמן 6. עוד שיחק: יגאל ניימן. ירין אזולאי, ששיחק בהפועל באר-שבע בליגה הלאומית, קלע 13 נקודות למיתר.

תוצאות נוספות במחזור ה-25 של ליגה ב' נגב:
הפועל רמת-הנגב – הפועל ערד 44:75
הפועל מצפה גבולות – מכבי דימונה 55:74
הפועל מבועים/מרחבים – אליצור באר-שבע ב' 66:54
אליצור עזתה/אשקלון – הפועל עומר 60:71

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:וואללה אורי ככה תפספס הזדמנות להניף עוד שחקנים על הכתפיים בסיום (אינשאללה)?

דווקא הייתי אמור להיות בבית ולהגיע..
לפני שנקבע מועד המשחק לשני, החלפתי משמרת מראשון לשני בשביל הכדורגל.. :(

שלח תגובה