+1
אין מאמן יותר דוחה ממנו, העמידה הנמוכה והסטטית של הקבוצה שלו פשוט קשה לצפייה, אפס רצון ומחשבה על התקפה.
השער של חיפה זה רק עניין של זמן, הפועל חיפה חוץ מאיזור הרחבה אפילו לא מנסה להפריע להם.
+1
תשובה עדינה מדי לאפס שמאפיין לא מעט אנשים שנותנים להם במה לצערי בתקשורת הספורט.Itay כתב: ↑03 נובמבר 2024, 13:24עיתונאי: ״בכר אתה לא חושב שיש לכם ישראלים יותר טובים בסגל מהזרים? ואולי תוכל לספר לנו מה הם עושים שהם מקבלים מקום ב-11 כי לדעתי הם לא עושים כלום״
בכר: ״תאמין לי אתה מאמן מה זה מבוזבז, היית צריך להיות בטופ של הטופ, חבל. זו לא תשובה מזלזלת, להיפך אני מפרגן לך״
מה הוא שתה בבלגרד שהוא חזר כזה מנופח ואטום לביקורת?
ריאיון נוסף שהוא מתבטא בכזו יהירות וזלזול.
שילבש ויפצע , הקארמהMelikson24 כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00חח בחיפה דוחפים את סבע לנבחרת.
אין להם אלוהים. לפני יומיים זרקו אותו עם התירוץ ההוא, ועכשיו רוצים שילבש את מדי הנבחרת.
הזרוע של דודו בזק לא מגיעה לשאר האוהדים בארץ, אם הם יזמנו אותו הם צפויים לגלות את זה בדרך הקשהMelikson24 כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00חח בחיפה דוחפים את סבע לנבחרת.
אין להם אלוהים. לפני יומיים זרקו אותו עם התירוץ ההוא, ועכשיו רוצים שילבש את מדי הנבחרת.
Itay כתב: ↑03 נובמבר 2024, 13:24עיתונאי: ״בכר אתה לא חושב שיש לכם ישראלים יותר טובים בסגל מהזרים? ואולי תוכל לספר לנו מה הם עושים שהם מקבלים מקום ב-11 כי לדעתי הם לא עושים כלום״
בכר: ״תאמין לי אתה מאמן מה זה מבוזבז, היית צריך להיות בטופ של הטופ, חבל. זו לא תשובה מזלזלת, להיפך אני מפרגן לך״
מה הוא שתה בבלגרד שהוא חזר כזה מנופח ואטום לביקורת?
ריאיון נוסף שהוא מתבטא בכזו יהירות וזלזול.
אני דווקא חושב שהם פועלים נכון בנושא, כל עוד אפשר לא לעצור את הליגה אני בעד גם במחיר של יציעים לא מלאים.
השאלה היא מי יפחד לעלות חזרה, ביתר או סכנין?הפועלעולה כתב: ↑05 נובמבר 2024, 11:56לא משחקים בארץ אז מה זה משנה. אם רוצים להלבין משהו עכשיו זה הזמן. אנחנו רואים ש2-3 גולים והאוהדים שוכחים הכל.
מאוד מפתיע שרוני לוי קיבל 4 במשחק שהוא הגיע להתבטל בו. גולם נשאר גולם.
היום סכנין-בית"ר בפאקינג עכו. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיין לא קרה שבאמצע המשחק הייתה אזעקה, לפחות לא בליגת העל. היום יש מצב שתהיה הפעם הראשונה.
התעקשות הזויה של המנהלת, גוף כושל ולא מתפקד.