לגבי המשחק ללא כדור מוקדם לשפוט, כשהגיע נטען שהוא כן שחקן שעובד, אבל זו בדיוק הסיבה שאני לא רוצה שיביאו לכאן 10 קלאסי במקום קינגס. מעדיף 8 עם יכולות התקפיות ולסגור את הפער באיכויות מהאגפים.
עם ברוניניו ואזולאי יש למכבי חיפה אלמנט שאין כמעט לאף קבוצה בארץ וזה האיום מרחוק,
הם לא מפסיקים לטווח מחוץ לרחבה.
הייתי רוצה לראות אצלנו יותר שחקנים שמאיימים מרחוק במקום העוד פס ועוד פס ועוד פס
עם ברוניניו ואזולאי יש למכבי חיפה אלמנט שאין כמעט לאף קבוצה בארץ וזה האיום מרחוק,
הם לא מפסיקים לטווח מחוץ לרחבה.
הייתי רוצה לראות אצלנו יותר שחקנים שמאיימים מרחוק במקום העוד פס ועוד פס ועוד פס
לאזולאי יש אחוזים של קוטג' דל שומן.
ברוניניו קליני עם בעיטה מרשימה מאוד עד עכשיו. יביא לא מעט מספרים העונה אם כי כרגע אין לו עם מי לשחק.
מה מציאה?זה סכום גבוה וזה בדיוק מה שאתה מצפה מזר בעלות הזאת.
גם השכר לא נמוך.
השאלה איזה יכולת הוא יציג.
אם הוא ימשיך ביכולת של אתמול, אז בשוק של היום 1.5 מיליון יורו שזה מה שמבקשים על כל מיני מאור לוי היום זה מציאה.
נהואל עלה למכבי חיפה 2.5 מיליון. אנדרדה עלה למכבי תל אביב 1.8 מיליון. אז להביא זר בסכום כזה שעושה אצלם הכל מהכל כרגע, זה בהחלט בינגו.
רק צריך לראות שזה נמשך לאורך זמן, למרות שבניגוד לאחרים הוא נראה שחקן מסוג שחקן גם לפני שהגיע לארץ מהסרטונים ומהתקופה באוקראינה.
ברוניניו קליני עם בעיטה מרשימה מאוד עד עכשיו. יביא לא מעט מספרים העונה אם כי כרגע אין לו עם מי לשחק.
אזולאי מזכיר את אבו פאני. מאוד פיזי, אגרסיבי, בעיטה טובה מרחוק, גם מרים נייחים טוב, גם הכניס כדור גדול לחליאילי אתמול.
הוא עשה התקדמות גדולה שנה שעברה וממשיך גם השנה.
כמו שחשבנו הוא מתפתח להיות אחלה "8".
דווקא ירין לוי זאת השאלה הגדולה שם מבחינת התאמה לכדורגל של חיפה וליכולת שלו להחזיק את הקישור.
אם חיפה היו פוגעים ב-6 זר זה היה משנה להם את כל הקבוצה.
שמח שאתה מתרשם מ2/3 מהאמצע של חיפה שלא הצליח לשלוט במשחק מול רמת גן.
ברוניניו נראה מצוין אבל הוא צריך 2 בולדוגים רציניים מאחוריו כדי שאמצע כזה יצליח.
אזולאי שחקן בינוני לחלוטין. תסתכל עליו ותסתכל על פרץ עולם אחר.
הם צריכים 6(נראה שהם לא מתכוונים להביא אחד כזה בכלל, אלא אם מוותרים על כנף ימין) ברמת הונטורה כדי שאמצע עם אזולאי וברוניניו ישלוט בקצב. בהצלחה עם זה.
פחות מאמין בקבוצת כדורגל שקמה ונופלת על שחקנים שעיקר האיכות שלהם זה לטווח את השער מ-30 מטר. זה לא כדורגל בעיניי, בטח לא מה שמצופה מבכר להציג. מעבר לכך קבוצות מאוד מהר ילמדו לסרס את זה.
אזולאי זה טינופת בינונית, לא משהו שייקח את חיפה יותר מדי רחוק.
בספק גם אם השלישייה הזו מאוזנת, לוי יתקשה להיות ה-6 מול יריבות יותר רציניות כשיש איתו 2 קשרים התקפיים.