בשעה 21:00 תגיע אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל האירופי לנקודת הרתיחה.
הכל מתנקז למשחק מספר 4 בסדרה.
מכבי מנצחת -- היא עולה כבר הערב לפיינל פור.
מכבי מפסידה -- הולכים למשחק מכריע באתונה , אם לנצח שם פעם אחת זה קשה מאוד אז פעמיים זה כמעט בלתי אפשרי.
הרגשה שלי?? מכבי תל אביב קורעים ליוונים את הצורה (30 הפרש) ומעפילים לפיינל פור.
בכלל מכבי בחודש האחרון מחוברת הכי טוב מבין כל קבוצות היבשת , לפי כך היא הפייבוריטית הברורה לזכייה בגביע.
שיהיה אחלה ערב לכולנו.
מכבי תל אביב -- פנאתינייקוס משחק מספר 4
Re: מכבי תל אביב -- פנאתינייקוס משחק מספר 4
בס"ד
לא ממש מבין בכדורסל אבל לי נראה שיהיה משחק צמוד מאוד.
עד עכשיו יוגב אוחיון וסמית היו ספקי נקודות חשובים במערך של מכבי, אני בטוח שאברדוביץ' כחלק מהפקת הלקחים שלו ישים על שניהם דגש כדי להוריד לשניהם את הסקור.
צריך לקוות שאחוזי השלשות של פנא ימשיכו להיות ברצפה כמו ביום שלישי, ראינו מה קרה במשחק הראשון בסדרה שהכדורים נכנסו אחד אחרי השני.
אני מאוד מקווה שההיכל יעשה את שלו ועם האנרגיות של הקהל מכבי תתן שוב הצגה, זה יהיה קשה מאוד עם הרבה דפיקות לב בסיום.
לא ממש מבין בכדורסל אבל לי נראה שיהיה משחק צמוד מאוד.
עד עכשיו יוגב אוחיון וסמית היו ספקי נקודות חשובים במערך של מכבי, אני בטוח שאברדוביץ' כחלק מהפקת הלקחים שלו ישים על שניהם דגש כדי להוריד לשניהם את הסקור.
צריך לקוות שאחוזי השלשות של פנא ימשיכו להיות ברצפה כמו ביום שלישי, ראינו מה קרה במשחק הראשון בסדרה שהכדורים נכנסו אחד אחרי השני.
אני מאוד מקווה שההיכל יעשה את שלו ועם האנרגיות של הקהל מכבי תתן שוב הצגה, זה יהיה קשה מאוד עם הרבה דפיקות לב בסיום.
דורון לגבי ריאל ומנצ'סטר הבנתי, אבל למה לנחס את מכבי? 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
היה צפוי האמת... אין מצב שהיו נותנים למשחק צמוד שלישי רצוף לחמוק להם מהידיים..
'כצאן לטבח' - זו ההגדרה איך מכבי מגיעה כעת למשחק המכריע ביוון...
'כצאן לטבח' - זו ההגדרה איך מכבי מגיעה כעת למשחק המכריע ביוון...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חבל בשביל מכבי, פיספסו הזדמנות גדולה אבל אי אפשר ממש להאשים את מכבי, לנצח את פנא פעם אחת זה קשה, לנצח אותה פעמיים רצוף זה דבר נדיר אז לנצח אותה 3 ימים רצוף זה בכלל שואף לאפס אחוז..
בכל מקרה לא משנה אם הם יעלו וכנראה שלא, הם עשו אחלה עונה אחרי שאיבדו את פארגו ובאמצע עונה את פארמר שהרבה היה בנוי עליו.. ובנוסף סופו העונה אפילו לא חצי מסופו של עונה שעברה..
בכל מקרה לא משנה אם הם יעלו וכנראה שלא, הם עשו אחלה עונה אחרי שאיבדו את פארגו ובאמצע עונה את פארמר שהרבה היה בנוי עליו.. ובנוסף סופו העונה אפילו לא חצי מסופו של עונה שעברה..
לא שאני מבין גדול בכדורסל - אבל למה יוגב אוחיון לא כמעט כל הרבע הרביעי??
יש לילד הזה הרבה אנרגיות ויצירתיות שהשאירה לא פעם גם את אוברדוביץ' אובד עצות.
מצד שני ביום כזה שחור של בלו - כנראה שמכבי באמת לא יכלה לנצח...
לי אישית משחק מספר 5 מזכיר מאוד את משחק מספר 5 שלנו בחולון ב-2007.
הסיכויים היו כמעט אפסיים אבל איכשהו הצלחנו לכפות משחק יחסית צמוד, למרות שהפסדנו בסוף.
אני מקווה בשביל מכבי שאם היא תפסיד אז זה יהיה בצורה כזאת מעוררת כבוד ולא תחטוף תבוסה כמו במשחק הראשון.
יש לילד הזה הרבה אנרגיות ויצירתיות שהשאירה לא פעם גם את אוברדוביץ' אובד עצות.
מצד שני ביום כזה שחור של בלו - כנראה שמכבי באמת לא יכלה לנצח...
לי אישית משחק מספר 5 מזכיר מאוד את משחק מספר 5 שלנו בחולון ב-2007.
הסיכויים היו כמעט אפסיים אבל איכשהו הצלחנו לכפות משחק יחסית צמוד, למרות שהפסדנו בסוף.
אני מקווה בשביל מכבי שאם היא תפסיד אז זה יהיה בצורה כזאת מעוררת כבוד ולא תחטוף תבוסה כמו במשחק הראשון.
הפועל אני כבר משתגע
אני מנחס?? חס וחלילה.
עכשיו שאנחנו שעות ספורות לפני המשחק של העונה , אני עדיין חושב שמכבי פייבוריטים.
מכבי כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לנצח באתונה פעם אחת , אותי לימדו שאם דבר מסויים הוכח פעם אחת , אז כבר אין מחלוקת שזה יכול לקרות פעם נוספת.
כל הלחץ על היוונים , מכבי זה מעצמה באירופה , מכבי כבר ניצחה משחק כנגד כל הסיכויים.
זה הזמן לברך את מכבי על העלייה ליינל פור , מגיע מברוק לכל אנשי הצוות שעושים עבודה נפלאה.
שיהיה אחלה ערב לכולנו.
עכשיו שאנחנו שעות ספורות לפני המשחק של העונה , אני עדיין חושב שמכבי פייבוריטים.
מכבי כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לנצח באתונה פעם אחת , אותי לימדו שאם דבר מסויים הוכח פעם אחת , אז כבר אין מחלוקת שזה יכול לקרות פעם נוספת.
כל הלחץ על היוונים , מכבי זה מעצמה באירופה , מכבי כבר ניצחה משחק כנגד כל הסיכויים.
זה הזמן לברך את מכבי על העלייה ליינל פור , מגיע מברוק לכל אנשי הצוות שעושים עבודה נפלאה.
שיהיה אחלה ערב לכולנו.
חלאס להיות "מצחיק"
פשוט מעצבן לראות את התגובות האלו..
פשוט מעצבן לראות את התגובות האלו..
בס"ד
כל כך חבל, איך בסוף לא שרקו עבירה על בורנשטיין???
מכבי הוכיחה אופי גדול של מועדון גדול והציגה משחק גדול כחלק מסדרה ענקית, פשוט להוריד את הכובע ולהגיד שאפו.
מה הקטע שבכל התקפה הפעילו קולות של אזעקה באווקה?
כל כך חבל, איך בסוף לא שרקו עבירה על בורנשטיין???
מכבי הוכיחה אופי גדול של מועדון גדול והציגה משחק גדול כחלק מסדרה ענקית, פשוט להוריד את הכובע ולהגיד שאפו.
מה הקטע שבכל התקפה הפעילו קולות של אזעקה באווקה?
חח אני הזהרתי את אישתי ואת הילדים שביוונים ימח שמם מפעילים סירנות כל פעם שיש התקפה של מכבי.
ככה זה היה בכל המשחקים שם.
היה משחק פשוט גדול עם סיום מותח ומרתק לסדרה ענקית.
האמת? זאת בקלות יכלה להיות סדרת גמר, אם היו משכילים לערוך סדרות כאלו כמו ב-NBA.
חבל שמכבי לא ניצחה אבל אי אפשר לומר שלא הגיע לפאו גם כן... במיוחד לקהל שלהם שנתן הצגה שקהלים בארץ ובעולם יכולים רק ללמוד ממנה.
ככה זה היה בכל המשחקים שם.
היה משחק פשוט גדול עם סיום מותח ומרתק לסדרה ענקית.
האמת? זאת בקלות יכלה להיות סדרת גמר, אם היו משכילים לערוך סדרות כאלו כמו ב-NBA.
חבל שמכבי לא ניצחה אבל אי אפשר לומר שלא הגיע לפאו גם כן... במיוחד לקהל שלהם שנתן הצגה שקהלים בארץ ובעולם יכולים רק ללמוד ממנה.
הפועל אני כבר משתגע