טופיק ספרים
טופיק ספרים
שבוע / חודש הספר בעיצומו וזה נראה לי הזמן המתאים להמליץ פה על ספרים שלא יכלתם להפסיק לקרוא, כל נושא מתקבל.
אני אתחיל: צלה של הרוח / קרלוס סאפון - ספר מרתק !!! בערך 450 עמ' ופשוט אי אפשר להוריד ממנו את העיניים, כל שנייה פנויה שהייתה לי קראתי בו וחבל שנגמר.
בגדול מסופר על ילד שמגיע לבית הקברות לספרים נדירים, בוחר ספר ומשם מתחיל לחקור אודות הסופר, העלילה לא מפסיקה להפתיע, על הדרך מעורב גם סיפור אהבה (כמה למען האמת), שפה סבירה בהחלט והסיפור פשוט זורם.
עוד המלצות : כל הספרים של אילן הייטנר - "חוכמת הבייגלה", "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" והאחרון "קציצות".
ספרים פשוט קורעים מצחוק, שלושתם די דומים באווירה הכללית והשפה היומיומית שפשוט מצחיקה, שלושתם מסופרים מנק' מבטו של הגבר על מערכות יחסים שעל הדרך הוא מזכיר את הדברים הקטנים המעצבנים שקרו לכולנו.
אני הכי אהבתי את מלך החומוס ומלכת האמבטיה, כנראה שזה הספר שהדביק אותי בחיידק הקריאה- מאד ממולץ למי שלא קורא בדר"כ, הוא לא ארוך במיוחד ואני מבטיח שכל אחד גומר אותו בשלושה שלוקים מקסימום.
אני אתחיל: צלה של הרוח / קרלוס סאפון - ספר מרתק !!! בערך 450 עמ' ופשוט אי אפשר להוריד ממנו את העיניים, כל שנייה פנויה שהייתה לי קראתי בו וחבל שנגמר.
בגדול מסופר על ילד שמגיע לבית הקברות לספרים נדירים, בוחר ספר ומשם מתחיל לחקור אודות הסופר, העלילה לא מפסיקה להפתיע, על הדרך מעורב גם סיפור אהבה (כמה למען האמת), שפה סבירה בהחלט והסיפור פשוט זורם.
עוד המלצות : כל הספרים של אילן הייטנר - "חוכמת הבייגלה", "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" והאחרון "קציצות".
ספרים פשוט קורעים מצחוק, שלושתם די דומים באווירה הכללית והשפה היומיומית שפשוט מצחיקה, שלושתם מסופרים מנק' מבטו של הגבר על מערכות יחסים שעל הדרך הוא מזכיר את הדברים הקטנים המעצבנים שקרו לכולנו.
אני הכי אהבתי את מלך החומוס ומלכת האמבטיה, כנראה שזה הספר שהדביק אותי בחיידק הקריאה- מאד ממולץ למי שלא קורא בדר"כ, הוא לא ארוך במיוחד ואני מבטיח שכל אחד גומר אותו בשלושה שלוקים מקסימום.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: טופיק ספרים
"המהפך - המדע מגלה את האמת שבתנ"ך" מאת הרב זמיר כהן. ספר אדיר!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
שם הספר:אלמוות בע"מ.
מחבר:רוברט שקלי.
בספר :לפי חוק ההתאבדות משנת 2102 מהווה הצייר דרך חוקית לגמרי
להתאבדות -בתנאי שהניצור רחש לעצמו קודם לכן ביטוח לעולם הבא העשירים שימיצו את כל התענוגות...
מחבר:רוברט שקלי.
בספר :לפי חוק ההתאבדות משנת 2102 מהווה הצייר דרך חוקית לגמרי
להתאבדות -בתנאי שהניצור רחש לעצמו קודם לכן ביטוח לעולם הבא העשירים שימיצו את כל התענוגות...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני אהיה קצת בנאלי אבל בכל זאת :
כדורגל באור ובצל / אדוארדו גלאנו.
מילון המושגים המרתק של הכדורגל העולמי, שווה קריאה, באמת.
כדורגל באור ובצל / אדוארדו גלאנו.
מילון המושגים המרתק של הכדורגל העולמי, שווה קריאה, באמת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
"צלה של הרוח" - באמת ספר גדול.
מהסדרה שדיברת עליה אהבתי רק את "מלך החומוס ומלכת האמבטיה", לא הפסקתי לצחוק. "קציצות" עוד לא יצא לי.
בענייני אלוהים - יש ממול לספר של סגרון את "יש אלוהים?" של ריצ'רד דוקינס. רב מכר רציני. ספר מאוד מרשים אבל קצת קשה לקריאה. אני מתכוון לחזור אליו כבר בפעם השלישית היות ובפעמיים הקודמות נשברתי.
לכל אוהבי הפילוסופיה למיניהם...
מעבר לזה, נוסיף לרשימה את שני הספרים המצוינים של ליעד שהם: "שבוע באמצע החיים" ו"מספר חסוי". מותחנים מרתקים.
כמו כן, כל ספריו של הרלן קובן מצוינים. לצערי קראתי רק מספר מצומצם אבל כל ספר חבל על הזמן.
מהסדרה שדיברת עליה אהבתי רק את "מלך החומוס ומלכת האמבטיה", לא הפסקתי לצחוק. "קציצות" עוד לא יצא לי.
בענייני אלוהים - יש ממול לספר של סגרון את "יש אלוהים?" של ריצ'רד דוקינס. רב מכר רציני. ספר מאוד מרשים אבל קצת קשה לקריאה. אני מתכוון לחזור אליו כבר בפעם השלישית היות ובפעמיים הקודמות נשברתי.
מעבר לזה, נוסיף לרשימה את שני הספרים המצוינים של ליעד שהם: "שבוע באמצע החיים" ו"מספר חסוי". מותחנים מרתקים.
כמו כן, כל ספריו של הרלן קובן מצוינים. לצערי קראתי רק מספר מצומצם אבל כל ספר חבל על הזמן.
וגם..
אוי אלוהים / ענת גוב.
אוי אלוהים / ענת גוב.
- אורי אדום בנשמה
אליק כתב:בענייני אלוהים - יש ממול לספר של סגרון את "יש אלוהים?" של ריצ'רד דוקינס. רב מכר רציני. ספר מאוד מרשים אבל קצת קשה לקריאה. אני מתכוון לחזור אליו כבר בפעם השלישית היות ובפעמיים הקודמות נשברתי.
אני מנחש ע"פ שמו, שהתובנות אותן המחבר שואף להטמיע בלב הקורא הן ההיפך הגמור מאלו של ספר "המהפך"..
לפיכך, ממליץ לך בחום על קריאתו (בפרוטרוט ויתר עיון) בטרם תחזור בשלישית לספר של דוקינס..למרות שבחלקים לא מעטים של הספר דרוש רקע מסויים של לימודי דת בכדי להבין ולרדת לעומקם של דברים, אני מבטיח לך שהמסקנות והנחות היסוד שישתרשו בליבך יספקו לך זווית ראייה מסויימת לספר של דוקינס. פועל יוצא בלתי נמנע הוא גם עימות בין מסקנות שונות של הספרים..
ואה כן - "המוח", של העבריין האסיר לשעבר יצחק דרורי. כל השנים שעברו אחרי, ועדיין לא אבד עליו הכלח.
עוד כמה מוצלחים הם מלכוד 22 של ג'וזף הלר, שתורגם לעשרות שפות, מסופר מנק' מבטו של טייס אמריקאי, ספר מצחיק ומשונה, היה די קשה לסיים אותו אבל לקראת הסוף העיניינים מתחילים להתבהר.
הספר שבעקבותיו ביימו את הבופור, אם יש גן עדן, ספר ישן אבל אם יש מישהו שעדיין לא קרא אותו, שיעשה את זה בהקדם.
ממולץ לקרוא שוב לפני הגיוס, הספר מרעיל בצורה לא נורמלית.
ועוד ספר נחמד זה "אשתו של הנוסע בזמן", בו הנרי נוסע הלוך ושוב בזמן תוך כדי שהוא פוגש את אשתו לעתיד, לפעמים כשהוא יודע הכל עליה ולפעמים כשהיא יודעת הכל עליה.
עריכה : עוד ספר שנזכרתי בו הוא "הכלב היהודי" של אשר קרביץ נדמה לי, עלילותיו של כורש הכלב היהודי בתקופה השואה, מהרגע שנולד והיה חלק ממשפחה יהודית ועד להיותו כלב בשירות הגסטאפו., מסופר מנק' מבטו של הכלב.
הספר שבעקבותיו ביימו את הבופור, אם יש גן עדן, ספר ישן אבל אם יש מישהו שעדיין לא קרא אותו, שיעשה את זה בהקדם.
ממולץ לקרוא שוב לפני הגיוס, הספר מרעיל בצורה לא נורמלית.
ועוד ספר נחמד זה "אשתו של הנוסע בזמן", בו הנרי נוסע הלוך ושוב בזמן תוך כדי שהוא פוגש את אשתו לעתיד, לפעמים כשהוא יודע הכל עליה ולפעמים כשהיא יודעת הכל עליה.
עריכה : עוד ספר שנזכרתי בו הוא "הכלב היהודי" של אשר קרביץ נדמה לי, עלילותיו של כורש הכלב היהודי בתקופה השואה, מהרגע שנולד והיה חלק ממשפחה יהודית ועד להיותו כלב בשירות הגסטאפו., מסופר מנק' מבטו של הכלב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- RedRock
- יצירת קשר:
ספרים מומלצים נוספים - אם כבר הזכרת את אשר קרביץ...
"סמל ראשון מוסטפא רבינוביץ" - לא רע בכלל...
פאראנויה של ג'וזף פיינדר פשוט מצוין.
"אם יש גן עדן" כמובן הרבה יותר טוב מהסרט עצמו (שהוא גם לא רע)...
ואם כבר אנחנו מדברים - השבוע יש את "שבוע הספר" ליד היכל התרבות החדש. שווה ביקור...
מומלץ מאוד לא לצאת בנזק עם 7 ספרים וחור של 250 שקל בכיס
ואם כבר אנחנו מדברים - השבוע יש את "שבוע הספר" ליד היכל התרבות החדש. שווה ביקור...

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ממליץ בחום על ספריו של רוברט לדלום.סופר בחסד עליון כתיבה ששולחת את הקורא למחוזות
מדהמים.
ספרי מתח שבמרכזם סיפור על סוכן ביון כתיבה לעילה ועילה מכור לחלוטין לכתיבה שלו.
מדהמים.
ספרי מתח שבמרכזם סיפור על סוכן ביון כתיבה לעילה ועילה מכור לחלוטין לכתיבה שלו.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ואם בפלוסופיה עסקינן ספר חזק "הגן האנוכיי" אומנם הוא מתעסק במחקר המדעיאליק כתב:ספרים מומלצים נוספים - אם כבר הזכרת את אשר קרביץ...
אבל הוא זורק אור על חיינו אנו בכלל.
מעולה צריך המון סבלנות לקרוא. אבל בסופו של דבר הוא גורם הנאה מרובה לקורא.
הכותב: ריצרד דוקינס
למי שרוצה לקרוא קצת על כדורגל, אז יש ספר מאוד יפה על ליברפול.
עם אני לא טועה קוראים לספר ליברפול: כדורגל, חיים ומוות.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- RedRock
- יצירת קשר:
בהחלט, של שאול אדר (אוהד הפועל שלנו אגב...פשוט כתב אדיר). ספר מצוין.נאור סייס כתב:למי שרוצה לקרוא קצת על כדורגל, אז יש ספר מאוד יפה על ליברפול.
עוד ספרי כדורגל לא רעים:
"כדורגל נגד האוייב" ו"ההולנדי של עכו"...
השבוע קניתי גם את "מלחמת 90 הדקות"
משחק כדורגל שהפך להיות מלחמת 90 הדקות על עצמאותה של מדינת ישראל. נשמע מאוד מעניין, עוד לא קראתי. בגדול - משחקים ואם אנחנו מנצחים- ארץ ישראל השלמה שלנו. מפסידים- של הפלשתינים.
fever pitch - קדחת הדשא של ניק הורבי.
לקרוא את הספר + לראות את הסרט חובה!!!!
לקרוא את הספר + לראות את הסרט חובה!!!!
- אורי אדום בנשמה
'המהפך 2 - מיתוסים בקריסה' מאת הרב זמיר כהן.
'המוח 2' של יצחק דרורי.
הבנתי גם שיצא לאור '60 שנות ספורט בנגב' - מישהו הספיק לקרוא?..
השנה בעירנו, מתקיים יריד שבוע הספר העברי ברחבת הקונסבטוריון-המשכן לאומנויות הבמה עד ה-16 לחודש, 18:00-23:00 בימי א'-ה', ובשבת ממוצ"ש עד חצות.
'המוח 2' של יצחק דרורי.
הבנתי גם שיצא לאור '60 שנות ספורט בנגב' - מישהו הספיק לקרוא?..
השנה בעירנו, מתקיים יריד שבוע הספר העברי ברחבת הקונסבטוריון-המשכן לאומנויות הבמה עד ה-16 לחודש, 18:00-23:00 בימי א'-ה', ובשבת ממוצ"ש עד חצות.