xboy כתב:
+1
לכל אלו שלא מחזיקים ממנו, תשאלו את עצמכם אם הייתם רוצים שהוא ישחק נגדכם ותגיעו לפתרון.
מאור ככל הנראה כבר רגל וחצי מחוץ למועדון, כל עוד אפשר ל"נצל" אותו לטובת האינטרסים של הקבוצה אז אין לי בעיה גם לאטום את האוזניים כשצריך.
נ.ב אתם חייבים להיות קצת פחות רגישים, הכדורגל כבר מזמן הפך לעסק.
זה שי ! כתב:
תשמע אתה מביך!!!!!!!!!!!!
אינטר קבוצה קטנה ? חיפה? מכבי תל אביב יש לו גם כמה שערים
ביתר הוא מפרק
מה אתה מזיין תשכל
זה שי !
מול אינטר איזה שער הוא הבקיע?
מכדור חופשי?
מי ישמע...
ומול חיפה ביכולת שהייתה להם בשנים האחרונות זו לא חוכמה.
בכלל רוב המכסה שלו זה מעונה וחצי שהי השיא שלו ורובם היו במצבים נייחים ומאז בעיקר גורנשיט אלא אם המגן שלו הוא ברמה של סאן מנחם..
מביך פעם שנייה
השחקן ההישראלי הכי טוב באגף יותר מכל מי שתשיים תבדוק עובדות
2 עונות ראשונות מדהימות עונה שעברה עבר פציעה של חודשיים שלושה
ועדיין עשה הרבה יותר משחקנים אחרים
כדורים חופשיים זה חלק מהכדורגל חבר
חוסר הערכה לאחד מהשחקנים הכי כישרונים והכי גדולים שהיו פה
מגיע לאוהדים כמוך דובב גבאים וסיראז נאסר גמורים ובינוניים
זה שי !
דר אדום בנשמה כתב:מול אינטר איזה שער הוא הבקיע?
מכדור חופשי?
מי ישמע...
ומול חיפה ביכולת שהייתה להם בשנים האחרונות זו לא חוכמה.
בכלל רוב המכסה שלו זה מעונה וחצי שהי השיא שלו ורובם היו במצבים נייחים ומאז בעיקר גורנשיט אלא אם המגן שלו הוא ברמה של סאן מנחם..
אני לא מחסידיו, אבל בנאדם תהיה הגיוני, אל תאנוס את הכל להתאים לאיזו תזה.
אי אפשר לקחת ממאור את התרומה שלו והשערים, הויכוח לא אם הוא תורם או לא, אלא האם החבילה כולה שנקראת מאור בוזגלו שווה החזקה במועדון או לא.
dardasmiley כתב:
אי אפשר לקחת ממאור את התרומה שלו והשערים, הויכוח לא אם הוא תורם או לא, אלא האם החבילה כולה שנקראת מאור בוזגלו שווה החזקה במועדון או לא.
dardasmiley כתב:
dardasmiley כתב:
בוזגלו השחקן הכי טוב בליגה בעמדה שלו, אמרתי את זה פעם ואומר זאת שוב. אין לי אפילו ספק בזה. אמנם אני רחוק מלהיות אחד מחסידיו, אבל על בפן המקצועי אין שני לו.