תחסוך ממני תגובות מטומטמות.
בינתיים יש דוח חריף של מבקר המדינה על התנהלות ועדת הבחירות שלא מפורסם ע״י חכ של יש עתיד.
ואיזה כיף לדעת שפתאום מבקר המדינה הוא מוסד לגיטימי, מה התהפך העולם? שלא תגיד לי פתאום שהיועמש או אפילו בגץ הם מוסדות אמינים, שלא נשלח אותך לבדיקת קורונה בהולה.
יש לך טעות במעטפות הכפולות מכיוון החיילים וכו' אין יתרון לימין או לשמאל זה שווה.
אבל המפלגות הערביות יאבדו ככל הנראה מנדט אחד או שניים, אבל זה לא יהיה משהו דרמטי.
יכול להיות שבנט יקבל מנדט נוסף או מרצ.
אבל השאלה מי חולי הקןרונה ובמי הם בחרו.
יכול להיות שפה תהיה הפתעה לטובת מתנגדי ביבי.
אבל לרוב במעטפות הכפולות אין משהו דרמטי ושינוי ממה ששאר העם בחר.
תראה את הטבלה של הבחירותהאחרןנות ותבין שאני צודק
יש סיכוי לתזוזה של 2-3 מנדטים לא מעבר לזה.
חבל לצפות למשהו מהמעטפות הכפולות. זה לא ייתן לאף אחד את היתרון המיוחל
זה שרע״מ יאבדו מנדט זה ודאי, ותתכן חשיבות לאן הוא ילך.
אחרי ספירה של קרוב למחצית מהמעטפות הכפולות, הרוב ע״פ הציפיות, אבל ליברמן וגדעון סער חזקים מן המצופה, וגם העבודה על חשבון מרצ.
אולי זה סתם הסדר של הספירה.
ואיזה כיף לדעת שפתאום מבקר המדינה הוא מוסד לגיטימי, מה התהפך העולם? שלא תגיד לי פתאום שהיועמש או אפילו בגץ הם מוסדות אמינים, שלא נשלח אותך לבדיקת קורונה בהולה.
אתה קצת הזוי חבר. לא זכור לי שאי פעם דנו פה על מוסד מבקר המדינה שאתה כותב ״מה התהפך״.
אתה קצת הזוי חבר. לא זכור לי שאי פעם דנו פה על מוסד מבקר המדינה שאתה כותב ״מה התהפך״.
רוב האנשים שאני מכיר עם דעות קונספירטיביות על הטייה מכוונת של תוצאות הבחירות, נוטים לעשות דה לגיטימציה למוסדות השלטון שמבקרים את התנהלות נציגיהם בכנסת.
סלח לי שהנחתי מראש שאתה לא שונה מהם, שמח שזה לא המצב.
אתה קצת סטייק חבר.
כל שמועת כזב שלילית על מוסדות שלטון החוק אתה רץ להדהד, יש לך הצעות "תיקון" לכל מוסד שלטוני.
רק כשמינו למבקר המדינה שטיח כדי שלא תהיה ביקורת, אין עם זה בעייה, כי הוא מהוועד שלכם.
לשמחתי אני לא מכיר את היסטוריית חילופי הדברים האלימים שלך עם כל חברי הפורום, אבל אני יכול לנחש לאן אתה חותר.
חשבת, אולי על השלמת הכנסה כקופירייטר של ה KKK?
יש איזה טרול שצץ כל כמה ימים, זורק תגובה שמוציאה מהכלים והולך. במקום להעיף אותו לקיבינימט באים בטענות ל"ביריונים" שמגיבים לו.
מיקרוקוסמוס של הפוליטיקה הישראלית.
זה שרע״מ יאבדו מנדט זה ודאי, ותתכן חשיבות לאן הוא ילך.
אחרי ספירה של קרוב למחצית מהמעטפות הכפולות, הרוב ע״פ הציפיות, אבל ליברמן וגדעון סער חזקים מן המצופה, וגם העבודה על חשבון מרצ.
אולי זה סתם הסדר של הספירה.